- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz .Szaki. #94243 üzenetére
Technikailag nekem is GTA V-ben (GTA Online miatt), van a legtöbb játékidőm, de ugye én abban a helyzetben vagyok, hogy kvázi 3 konzol platformon is játszottam vele. A 2013-as premierkor még X360-on kezdtem (day 1 story majd Online), majd jött a One 2015-ben, és most lényegében X|S-en vagyok (a Cloud Gaming által).
És bár a most is használt Online karakteremet 2014.01.02-kor hoztam létre, de azért ott van még ott van a profilomban az eredeti, 2013.10.01-es karakterem is, csak ugye azt már nem igazán használom. Igy a statisztika alapján nekem a GTA Online-ban 6114 óra, 53 perc és 20mp-em van 2013. október elseje óta. De ehhez még hozzájönnek a Storyban eltöltött idők is. Az X360-as időt nem tudom, hogy mennyi (mert az még nem számolta a rendszer), de a One/X|S időt igen. Igaz ez utóbbiba benne van az adott platformon játszott Online idő is (meg a töltések).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
SkyLine3000
addikt
Nekem szintén a gta5ben van a legtöbb óra. Aztán nekem is a NFSU2-ben. +MW. De a gta3+vc+sa cuccokat is sokat toltam. Ja, meg Caesar3. Amikor kezdtem a PC-t, 93, januárban, még nem voltak ugye ilyen gémek. A legtöbbet néhány óra alatt ki lehetett játszani. Legalábbis, amikkel én játszottam.
#94245 Kiskokó : Hányszor olvastam el élvezettel a két Carmackról szóló könyvet. Pedig mai szemmel milyen pitiáner dolgokról volt benne szó. Szkrollozó képernyő, stb...Már olyan szintre értek el a mai játékok, hogy grafikailag nem nagyon van hova fejlődni látványilag. Sokszor csodálkozom, milyen bugyuta és nem épp szép játékok jelennek meg, amik egy gta mércével mérve sehol sincsenek, mégis qrva sokan játsszák őket. Nekem ez a grafikai szint, amit a gta5 tud, bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
A maga idejében az összes nagyon jó volt, akkoriban a Vice City után a,San Andreas nálam nem volt akkora feeling, de amennyivel több lehetőség volt már abban is így azt is szerettem.
NFS U1-2 akkoriban best of volt. Emlékszem akkoriban lett meg az új Panasonic hifim elég nagy mélyeket tudott. A zöld 350Z-nek az elején egy bizonyos fordulaton olyannnnn hangjaaaaa volt, hogy az egész szoba remegett tőle. Imádtam
Az a baj ezzel az egésszel, hogy a PC játékok fejlődése a szemünk előtt zajlott le. Ami volt akkor az volt mindig az új, a csúcs. Ha "rossz" is volt, örültük hogy van ilyen.
Ma már nincs meg ez a varázsa az egésznek, sem technológiailag sem kitalálni se tudnak már újat.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest