-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz .Szaki. #94243 üzenetére
Nekem szintén a gta5ben van a legtöbb óra. Aztán nekem is a NFSU2-ben. +MW. De a gta3+vc+sa cuccokat is sokat toltam. Ja, meg Caesar3. Amikor kezdtem a PC-t, 93, januárban, még nem voltak ugye ilyen gémek. A legtöbbet néhány óra alatt ki lehetett játszani. Legalábbis, amikkel én játszottam.
#94245 Kiskokó : Hányszor olvastam el élvezettel a két Carmackról szóló könyvet. Pedig mai szemmel milyen pitiáner dolgokról volt benne szó. Szkrollozó képernyő, stb...Már olyan szintre értek el a mai játékok, hogy grafikailag nem nagyon van hova fejlődni látványilag. Sokszor csodálkozom, milyen bugyuta és nem épp szép játékok jelennek meg, amik egy gta mércével mérve sehol sincsenek, mégis qrva sokan játsszák őket. Nekem ez a grafikai szint, amit a gta5 tud, bőven elég.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- DIGI internet
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest