Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz rasotamas #68658 üzenetére

    Na igen a cargobob-os az szívás én ott eleve a ceohoz szoktam repülni a bobbal és ott ugrok ki belőle. Ha földet ér a helikopter vége a küldetésnek és a ceoba veheted fel az újat.
    A rendőrös üldözős viszont rém egyszerű. 3 féle van belőle de mindháromnál kilőheted a sofőrt még mielőtt elindulna és így üldözni sem fogják és a kocsiban sem teszel kárt. Eredmény 0 kár és kb 5 perc megcsinálni az egész feladatot :)
    Eladáskor meg csak akkor támad az npc ha egyedül vagy a sessionbe de az is piszok egyszerü. Elindulsz az eladós kocsival és mivel mindig méterre pontosan ugyanott fog jönni az első támadó autó ezért az előtt pár méterrel lekéred a kurumád és lassan gurulsz (járdához minél közelebb az eladós kocsival). Ha jön az első támadó hullám gyorsan kiszállsz a kocsiból (ne arra lőjenek) és átszálsz a kurumádba. Abból ki tudod lőni kényelmesen mind a 4 hullámot. Kb 2 perc időveszteség de 0 az anyagi kár. ;)

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák