- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
válasz
rup1u5 #18675 üzenetére
Az NFS Shift-et próbálgatom újabban, a Dirt2-t meg csak próbálgatnám, de amint megjelenik, meg is veszem, és természetesen majd a Mafia2-t is, ha egyszer végre megjelenne...
1680x1050-es felbontást tud a monitorom max., de most kénytelen vagyok 1280x800-ban játszani.
512MB-os 4870, és az 1GB-os 4850 közt vacilálok most éppen, mivel 30-35K lenne rá. A GTA IV miatt talán jobban megérné az 1GB-os 4850, de lehet a többi játékhoz a 4870 lenne jobb, szóval nemtudom
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #18545 üzenetére
szép videó! kitűnően prezentálja a játék fizikáját! remek jelenetek vannak benne! =)
újraraktam a játékot, uaz lett az eredmény... végül töröltem a c:\Documents and Settings\-.-\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\ mappát... mentéseim odalettek de m1 a játék.. :s mind1 uis end of the storym volt
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #18550 üzenetére
Ugyanmár,de azért köszi.
Nemtudom láttátok-e már ezt?Új Ballad of the gay Tony trailer. -
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #18549 üzenetére
Megvan.
Rosszul emlékeztem. A zenéje nem is ambient de a videóban sok jó ötlet van. Na azért nem ez a top nálam. Egészen másra emlékeztem.fsb1000:
Köszi. Pedig igazából nem "epikusnak" szántam. Valahogy úgy éreztem, hogy ezt a kedvenc számomat kell aláraknom és az adott neki egy hangulati csavart. Azért még mindíg messze vagyok attól amit te meg Mariann szoktatok csinálni. Jó videókat szoktatok összerakni.
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #18540 üzenetére
kivan kapcsolva a tűzfal :s nemtom mi lehet, lehet nekiugrok holnap azt fullra újrarakom a játékot :s más livos játék bezzeg akadály nélkül megy :s nagyon elcseszték az egész gta4 védelmét a r*osok, csak azokkal csesznek ki aki tisztességgel megveszi a játékot... :s ezt a sz*pást :/
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #18462 üzenetére
Hát az ugy volt hogy én először föltettem rá az enviroument modot.Az nem tetszett túl fényes...aztán ráakadtam a realizmIV-ra és fölraktam azt is.Beléptem de csupa homány fogadott amikor nappal volt.
Uninstall,reinstall és csak a RealizmIV-t tettem fel,és igy már szuperált.
8 hónapja nem raktad ujra a játékot??Nemsemmi!
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #18238 üzenetére
Valamikor nem is olyan rég,én azt mondtam hogy kicsit unom.De mindig jött valami új.
Új helyek,új ötlet,új autók berakása,új rész a trainerben amit még nem láttam,és most megint tökre elvagyok.(ezek single-ben értendők)
A Multi kiüresedett. Ugyan az van mindíg ha csatlakozom valahova. Dobáljuk a galambokat, rohangáljunk dobozban meg hasonlók.
Hát én igyekszem az ilyet jól elkerülni....
Néha néha használom de csak az autó javitás opciot szoktam használni,vagy még azt se...
Én szivesen vevő lennék egy ilyen bármiféle mod mentes multi partira.De sajnos ahogy telik az idő,egyre kevesebb emberkét látok online.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
rup1u5 #18038 üzenetére
Csak az a baj hogy kocsivezetés közben a jobb kezem a nyilakon,
a bal meg a space-n van. (kézifék)
Igy elég nehéz még az egér után is kapkodni.
Amugy "csak" ez miatt nem játszom vele abszolut.
Megcsináltam egy pár küldetést, de annyira zavar hogy feladtam.
Ha egy FPS-el játszom az más.
Ott a bal kezem van a nyilakon, és a jobb az egéren.
Hisz ott nem kell nyomni a space-t folyamatosan.
Tehát akkor ez ilyen, megoldás az nincs.
De miért csak itt van igy?
Mondom a Mafia 2nél se igy lesz.
Gondolom te is láttad már a legújabb gameplayt.
Ott meg tudták normálisan csinálni, itt miért nem tudtak rá figyelni??
A készítőket meg a játéktesztelőket nem zavarta? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
rup1u5 #17784 üzenetére
de igen,sziget reklám
Robi: ultra zsííír az a reklám nem? -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #17673 üzenetére
Jah de kérdeztem hogy fel is le is?Nem válaszolt..
Tudom mert nekem régebben 4 mb/s le és 256 kb/s fel volt,és nem dobott ki soha max belaggolt kicsit a több játékosnál.eddy:Ja és nem húzok semmit ráadásul a procid jobb is szóval itt más gond lesz..
Minden frissitést szerezz be.Directx,Driver,Net framework,Visual CC..
Mindenből a legfrissebbet.
Szerintem Vistára válts de ez csak szerény véleményem.. -
puttputt
őstag
válasz
rup1u5 #17675 üzenetére
Elöljáróban annyit, a mostanival jól fut.
Úgy emlékszem, a májusi volt az, amit nem raknék fel újra...
Ezzel most jó. -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #17498 üzenetére
...
(Ezt csak ugy..kocsikáztam aztán eszembe jutottál a ribikről)
Továbbá:
Kerék nélkül (bug)
Kerék nélkül 2 (most látom csak,te jo ég mit csinálok én itt?)
-
válasz
rup1u5 #17571 üzenetére
SA-ban megvolt a lehetőség, hogy beállítsam az egeret. Minden játékban szokott ez lenni... azt hittem ez alap.
A billel való irányítás nekem kockás, igazán jól vezetni csak Joy-al, egérrel tudok. És igen,
gombbal adom a gázt, csúsztatással csúsztatom a kanyarban.El nem tudom képzelni, hogy egy sodrós kanyart ilyen kockás dologgal hogyan lehet kivitelezni szépen.
De akkor ezek szerint most gyakorolnom kell.
Mariann294: Az én bolygómon a PacMan óta nem irányítottam billentyűzettel "járművet"...
-
haly
őstag
válasz
rup1u5 #17571 üzenetére
hát nekem se.. de én ilyenről nem is hallottam hogy egeres vezetés...
Amikor megvettem a gammát akkor én is kicsit furcsállottam és mindenbe belementem de aztán megszoktam és szerintem is tök jó!!! Meg még az volt furcsa hogy a járást nagyon jól megcsinálták ahogy megy niko meg a többi civil, de nekem kicsit fura volt hogy nehezen akar elindulni álló helyzetből futásba mert az SA-ban még elég kis béna volt a járás, futás... -
válasz
rup1u5 #17566 üzenetére
Háááát én mindig egérrel vezettem, San Andreast is így nyomtam végig... Hogy a fenében csinálhatnak egy játékot billentyűzetes vezetéssel manapság?
A lehetőségét igazán megteremthették volna, hogy mindenki beállíthassa magának, ahogy szereti.
Kormány vagy Joy menne?
Mindazonáltal tetszene a játék, próbálom majd megszokni. Köszi. -
bognar110
őstag
válasz
rup1u5 #17439 üzenetére
Ahha
mindig rábaszok akarok venni valamit aszt valamim mindig elcsesződik
meg 1 ilyet is mindenféle képpen gt 200 sorozatból fogok de szerintem eszt
-
Jazz
veterán
válasz
rup1u5 #17318 üzenetére
A cikk itt van a PH!-n, meg is kerem a grafikonokat.
Mi az hogy "még full HD-ban sem"?
Pont az a lényeg, hogy "kihajtani." Ez azt jelenti hogy ha nem 1920-as febontásban, 16x AA-val meg egyéb sz*al nyomulsz, "csak" simán 1280x1024-ben, akkor azt a számítási igényt tudja fedezni, azaz kihajtja a karit. És mivel 90%-ban a 3D-s teljesítmény a meghatározó ezeknél a játékoknál....Egy rosszabb pl. celeron már nem hajtja ki. Ott tök mindegy hogy x600Pro vagy atomerőmű 3x Sli van a gépben, nem lesz fps javulás, max minimális...
Źşë': 2200-at fejeltsd el, csak írtam valamit, gondolom rájöttél hogy a 2560-ra gondoltam.
Nem fake, hanem teszt: köztudod hogy mikre képesek ezek a dual quad...procik, és hol mutatkozik meg a teljesítményük, multiprocessing.... és hol nem, most ezt nem ecsetelem...
Crysis 2-nél 1600x1200-ig, minimális volt a sebesség többlet, dual core-al és quaddal. Ezen felbontás felett már érezhető volt. Sli-s csúcs karival meg laza 2x-es fps, vagy több quad-al.
Ha van olyan game amit kifejezettem arra írtak, hogy kihasználja ezt a multi számítási teljesítményt...grat. Ott alacsonyabb felbontáson is ki fog ütközni...Nem tom ezzel mi srétőt írtam.
De biztos hülyeséget írtak a PH teszterek és a cikk egy nagy fake. ok.
-
haly
őstag
válasz
rup1u5 #17273 üzenetére
hát azért ez nem pont ilyen mert ha játék közbe mész tökre nem így reagál ! tapasztalatból mondom nekem egy nagyon nagyon rossz vidkarim van szinte jobban menne a gta ha nem lenne ez a kacat a gépben
egyébként ezzel a moddal amit az elején kiírnak szal tudjátok hogy mindent maxra lehet nyomni ott nem írja ki hogy elfogyott a vram??, mert nekem az a baj hogy minden de minden a leg lowabbon szal 800x600 és low off off low lwo low off nha mind1 de ha a shadows-ot felteszem fokozatosan szal off->low->medium->high-nál már elég szép de ha very highra teszem azonnal kidob...
-
Robi86
senior tag
válasz
rup1u5 #17172 üzenetére
Csattogóslepke
A Nowsoundokról én csak kb.2002-től hallottam, de lehet én voltam alulinformált
Én a Pálvölgyi barlanghoz jártam sokat...azt sem tudom van-e még ott ilyen jellegű összejövetel. Lehet már azok az emberek gondolják ugyan ezt, hogy divat lett a dnb stb., mint én pár éve, akik miatt én felhagytam ezzel az életmóddal, dehát ez van, telik-múlik az idő, változnak az emberek
Én sem offolok tovább
Egy kis ON a rend kedvéért: 18+
-
Robi86
senior tag
válasz
rup1u5 #17156 üzenetére
A gimnáziummal kezdtem a dnb-partyra járást (2000). Egyszer sem fordult elő, hogy a fiatal korom miatt nem engedtek volna be valahová
Akkoriban még "normális" emberek kis közössége járt ilyen helyekre. Akárhol is volt party, mindig sok ismerőssel találkoztam, manapság meg már szinte minden összejövetelen más emberek vannak. Nameg Kosheenen kívül nem nagyon ismernek mást, de azért ők nagy dnb-sek
(kezd lekiismeretfurdalásom lenni a sok off miatt
)
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #16728 üzenetére
legújabb van fenn ill úgy tudom h legújabb
186.18 amúgy tényleg hasznos dolog ez a vsync, csak akkor ha megvan a kellő fps, cod5nél vettem észre h valami 120fps volt, és húzta a képet, ahogy beraktam a vsyncet kapásból jó lett, és stabil 60, egyáltalán nem az számít h minél több legyen az fps hanem az h legyen folyamatos a kép, sok gyártó meg erre veri magát h 120ból csinált 150et
sok értelme nincs (csak amolyan parasztvakítás)
am olvastátok a híreket?! terveznek újabb gta4es dlcket :s nem kicsit fogott el az ideg, megvettem erre a support annyi mint égen a hulló csillag, csak patcheket dobnak ki de azokat is kisebb nagyobb sikerrel :S úgy néz ki a pc-sek már csak ezt érdemlik!
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5 #16712 üzenetére
nem mondott butaságot azzal, mert valóban korlátoz fpst, csak az nem mind1 h mennyiről mennyire
hát szvsz csak akkor van értelme ha minél több az fps (qvázi ha fps > mint a refresh rated), mert ha nagyon sok az fps akkor nem bírja kellőképp megjeleníteni a monitor és képhibák jelentkezhetnek, ebben nyilvánul meg h a game lagol (vagy elcsúszik vízszintesen a kép)...
ha meg kevés az fps akkor meg azért nincs értelme mert kevesebb fpst nem lehet nővelni csak úgy
amúgy ha be van kapcsolva akkor elviekben a te refresh ratednak megfelelő fps nek kell lennie, a nevében is benne van h vertical (függőleges) synchronization (v-sync) tehát szinkronba hoz vmit (képfrissítést és a képkockákat)
megfigyeltem gtanál mintha nem működne, mert épületben 200>feletti fps van, ha meg kimek utcára 35, ennek így semmi értelme
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #16504 üzenetére
lol....
De rég ittam már belük...multkor elmentem Romannal billiárdozni de mindig szerencséje volt mivel elég sűrűn csinálja azt a gép hogy telibe löném a dákommal a golyot (nem félreérteni) és erre csak halványan megpöcköli..
Én is már régóta tolom.Karácsony óta.De még mindig hallok vadiuj beszolásokat,vagy látok ismeretlen helyeket embereket.Ezért imádom én ezt a játékot.
Tegnap az uj videomhoz (Funny things 4 - Nagyon ütös lesz!
) gyüjtöttem anyagot.Provokáltam a zsarukat aztán fölmásztam a létrán.Erre Niko elkezdi:
-Háháháháhááááá Lets party!
lol mondom igy kezdődött UltraBenBuja videoja is!Végül linkelnék pár képet:
Már itt is Zéró tolerancia van.
Itt sem jártam még.Temető.
Ilyet meg még nem láttam.Szerelő a villanypóznán.(Gondolom tudjátok mi lett vele azután hogy lefényképeztem xD)
Itt egy Ruszki
Na ez meg érdekes.(Ezért maradok le sokszor valamiről..)
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
rup1u5 #16488 üzenetére
A fizikája tényleg ultra brutál. Az, hogy ki hogy moddol, egyéni ízlés dolga, a hibák is adódhatnak abból, de valljuk be, a játék is művelt néha érdekes dolgokat, de mint kódhalmaz egyre fejlődik a patchek révén és többet bír, jobban.
A többi mondandóddal egyetértek, ha egyszer valakit elkap a játék, egy ideig nem szabadul. Én is feszegetem és ismerkedek a játék határaival, csak néha kis segítséget is használok hozzá egy trainer keretében. Nálam 1.3 patch vált be, 2,5 éves XP-n szépen döcög a játék. Proci tényleg kell alá, valós időben számol ki minden szir szart a játék, de ettől szép. Egyszer, ha ráveszed magad, próbáld ki, hogy a levegőbe bespawnolsz hirtelen 40 mit sem sejtő járókelőt és 4-5mp-es eltérésekkel becsapódtok az aszfaltba. Annyira állat látvány.56-60 embert tudok bespawnolni egyszerre, hirtelen lesz egy pici lassulás, majd visszaáll az fps, becsapódáskor megint lassul kicsit, majd felgyorsul. De ha egy szállal is többet küldök a halálba, hibaüzenet, error, kilép. Jobban vizslatva mi a hibaforrás? Elfogyott a memória!
4 gigásoknál érdeklődtem, nekik valamivel több embert bírt meg. Szóval a progi lehet bírná a gyűrést, csak a gép nem már alatta.
Prociról E6300 @ 3.6-ról jöttem át E8200 @ 3.6GHz-re és hatalmas volt a gyorsulás mértéke. Nektek Quadosoknak még jobb lehet a helyzet. Ez így működik, pénzből áll sajna a világ, szerintem ha nagyon akarnák, még 1 magra is meg lehetne írni faszán, de minek, mikor a "fejlődésben van a pénz".
A GTA4 GTA4! Olyan nincs, hogy hibádzik, a program lázad. -
LLKobe
veterán
válasz
rup1u5 #16484 üzenetére
Ne érts félre, nem fikázni jöttem a játék topikjába
Elég ritkán játszok, mert sajna már elég kevés játék van ami leköt.
És hogy 4 magos proci kell a játéknak?
Erről a következőket gondolom személy szerint:-Nemhinném hogy ne lehetett volna úgy megírni hogy ne legyen játszható "szerényebb" gépeken
-Lehet hogy azoknak a játékosoknak csinálták akik költenek csak ezért ennyit gépreDe azt ugye te sem gondolod komolyan hogy ez a játék rendesen optimalizálva van?
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #16430 üzenetére
Hát ezen nagyon jót nevettem!!!
LOL!
Kva jó ez a szám.Tökre megnyugtat!:
David Bowie - Fascination -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #16319 üzenetére
Azzal nincs gond és a ventivel se.
Nade.Régebben engedte 2.5 Ghz-re fölhuzni a procit és sosem csinálta ezt.Most meg még 2.2-re sem engedi mert beállitom aztán kikapcsol..mi a fenétől van ez?Eddig birta tuningal azt kész?Vagy egy windows reininstall megoldja?Mert igy elég szar jáccani.. -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #16317 üzenetére
Ha alapjáraton futtatom a linx-et.Akkor megy rendesen..viszont ha fölhuzom a procit és ugy futtatom akkor kikapcsol pár perc után.De eddig jó volt,most meg nem??
Bioszban direkt kikapcsoltam hogyha xy fölé emelkedik a hőmérséklet akkor cselekedjen valamit.
A ventit hogy tudom letesztelni?Mert ennél a cpu-nál nem állitható semmilyen progival se a Fanspeed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest