- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
-Rolika- #1736 üzenetére
"Valaki esetleg találkozott ilyen problémával?"
Aha, úgy hívják Codemasters. Amikor az én hibámra kerestem rá (Alt+Tab után visszalépve a játékba nagyon durván leesik az fps), akkor tonnaszám találtam fórumokon panaszkodást arról, hogy ez random is megtörténhet (bármelyik Grid vagy Dirt játékban). Sajnos ennyi telik a fejlesztőktől.
Én már letöröltem ezt a részt (nem emiatt), elkönyveltem buktának. Az előzetes videók alapján nem tűnt fel, hogy roncsderbit vásárolok. Én túraautó bajnokságot akartam végigjátszani, aztán kiderült, hogy itt kőkemény roncsderbiről van szó.
Az égvilágon semmi kihívás nincs a játékban még maximum nehézségen sem. Értelmetlen jófiúsan vezetni, ha nem te repülsz bele a másikba, hogy szarrá zúzva kilökd a francba a pályáról, akkor veled teszik meg a többiek. Így viszont ha elég jól zúzol, akkor egyetlen körön belül az utolsó helyről feljöhetsz az elsőre, hogy végigásítozd a maradékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest