- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Hidd el, játék közben ez k*vára nem vicces... Mert ha úgy kapnék ki 9 tizeddel, hogy szektoronként hagyok benne 2 tizedet, akkor azt mondom, oké. Ennyivel jobb autóval mennek. Na de így?
Azt hiszem holnap meg is eresztek egy levelet a szupportnak ez ügyben... Kíváncsi vagyok mit fele a kirendelt droid a táblázatból...
-
raggg
senior tag
Nehéz kifogni egy jó partit. :-( Sajnos nagyon sokan elmebeteg módra játszanak. Dobogón szoktam végezni általában (a hátsókerekesekkel néha gondban vagyok, ott nem), de sokszor elment az 1. hely amiatt hogy valaki ledózerolt. Persze onnantól az ő versenyének is annyi, de ez elég sovány vigasz.
A flashbacket meg el kéne tűntetni a multiból teljesen... (igazából én a singleben sem használom, normalon egy két hiba után is fel lehet jönni, nehezebb fokozaton meg úgyse azon múlik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest