Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Abban igazad van, hogy én is tervezési hibát emlegettem. De azóta lefolyt pár liter víz a Dunán
Nem csak azt írtam, hogy nem számít! És ugyebár meg lehet valósítani.Csak elfelejted, hogy a hasonló tudású de jó GPS-ű készülékek más árkategóriába tartoznak.
Mivel lehet spórolni? Az olcsóbb megoldások valahol mindenképpen gyengébbek is.Az átsugárzós antennát eredetileg olyan készülékekhez találták ki, amikhez nem tudsz se külső antennát, se külső vevőt csatlakoztatni. Okostelóknál pl. tök felesleges, veszel egy bt-s gps vevőt és kész.
A drót pedig nekem tökéletesen megfelel, olcsó, egyszerű és működik. Ha az Ingress 8. szint mond valamit, akkor tudod, hogy azt rossz vétellel nem lehet játszani. Pontosabban értelmetlen és igen mazochista
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- OpenWRT topic
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest