- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
gr8tjoey #241 üzenetére
Ó, igen. Persze, lehetséges, innentől kaphat szerepet a használt chip minősége. Azért a Sony Xperiában használt chipset és az MTK nem egy kategória.
Van egy jó kis oldal sok okossággal, belinkelem ide is, itt pl. erről is van szó:De azért ne felejtsük el megint, hogy nem mindegy, hogy állunk vagy haladunk. Bár pont én írtam, hogy mozgásban nem nagyon változik az SNR az állóhelyzethez képest de bevallom, fogalmam sincs. Jó lett volna egy GPS Test álló helyzetből is.
Ha megjön az érintőképernyőm, csinálni fogok a W450-el menet közbeni GPS Testet is, kíváncsi lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airsoft
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Le Mans Ultimate
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged