- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Megmondom Neked őszintén, most karácsonykor kezdtem el egyáltalán foglalkozni a videotömörítéssel. Próbáltam a DivX5-öt is, de nagyon sok volt vele a szívás, ráadásul csúnya is lett az egymenetes tömörítés, így aztán adtam egy esélyt az XviD-nek is, mert olvastam róla, hogy korrekt. Nah, ezzel sikerült volna első menetben a kívánt minőséget elérni, csak mivel semmi tapasztalatom nem volt, ezért bénáztam egy sort. Mindenestre számomra lényeges információ, hogy ua filmnél a DivX5 8 órát dolgozott a tömörítéssel, az XviD pedig kb. 5 és felet (a film 171 perces volt) és nagyon király lett a minősége.
A fejlesztés leállásáról nem tudok semmit, de hát a rendelkezésre álló codec-et is lehet használni. Egyvalamire kell figyelni: sokkal hamarabb kockásodik, mint a DivX, de ha magasabbra állítod a mintavételezést, akkor ezzel nem lesz gondod. -
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest