- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
titetoyz #1604 üzenetére
Nem értem én sem ezt az eszetlen kuponozást. Vagy iszonyatos nagy túltermelés volt vagy a vártnál kisebb kereslet, ezért meg kell tolni a bevételt.
Azért hogy valaki aki már vásárolt annak adnak még kupont az érthetetlen.
Kb bárki ír kap kupont, ezt tuti nem magánakció hanem kivan adva utasításba: Megjelent, kevés az előrendelés nyakunkon a nagy készlet akkor ki kell árulni. Kapjon kupont mindenki is ! Én ennek örülök azért 150K mégiscsak lélektani határérték, 105-110K meg kb megveregetem a vállamat és örülök. -
pet4321
csendes tag
válasz
titetoyz #1584 üzenetére
Láttam H6-al készült felvételeket, majd leesett az állam. :-)
Így egyértelmű volt, csakis H8 lehet az első. Igen olvastam a 7-esről sok kritika volt, nem hiszem, hogy a cég két rossz szériát megengedhet magának piacvezetőként. Biztos odatették magukat a H8-ra, nem hiszem, hogy befürödnénk vele. Habár.... 10 méterig -
pet4321
csendes tag
válasz
titetoyz #1580 üzenetére
valóban érdekes. Beszéltem velük én is a megrendelés előtt, email cím alapján látták a rendelést és rendkívül segítőkészek voltak.
Ezt már próbáltad?
https://gopro.com/en/hu/order-status
Milyen státuszt ír? Nálam "pending" volt vagy 3 napig, szóval lehet hétfőn kapod az emailt, hogy már úton a termék. -
zgospel
őstag
válasz
titetoyz #1542 üzenetére
Így látatlanban nehéz mit mondani rá
Ismerek több 6 tulajt és a 6 picivel jobban bírja mint az 5. Pláne hogy ugyanaz az akkumulátor való mindkettőbe. Csak a Hero 6 modernebb rendszer-chipen fut, ami kevesebbet fogyaszt néhány százalékkal.
A tiéd vagy hibás volt, vagy nem eredeti, vagy mégis be volt kapcsolva ez-az, de a pontos részletek ismerete nélkül csak vaktában lövöldözök.
-
-
trialboj
őstag
válasz
titetoyz #1272 üzenetére
Ha 240fps-t veszel fel, az csak akkor lesz belassítva, ha pl 24fps projektbe rakod premierben v akármilyen videószerkesztőben. Alapból a számítógép rendesen játssza le, viszont ha kicsit okosabb a lejátszó, lassíthatod és szép folyamatos marad a mozgás, de ezt nyilván nem menti el, ahhoz editálni kell.
A kamera nem tudom mire képes, de ha profi végeredményt akarsz akkor így kell ahogy leírtam.
-
Morzsibácsi
tag
válasz
titetoyz #1243 üzenetére
Én mindig Hollandiába küldöm vissza. / A magyarországi garanciális szervíz egy retek/. Neten le tudod rendezni az egészet.Nagyon segítőkészek.Viszi-hozza a futárcég díjmentesen.Számla és a kamera gyári száma kell hozzá. Még annyi,hogy a közhiedelemmel ellentétben,nem vadi újra cserélik a kamerát,mint ahogy sokan gondolják,hanem felújított,tesztelt darabra.
-
Morzsibácsi
tag
válasz
titetoyz #1240 üzenetére
Nem tudom,nem volt sem 6-osom,sem előbbiek.Az a baj számomra,hogy ár-érték arányban nagyon rossz a 7 black. Még sokkal nevesincsebb márkáktól sem várnék ilyet,nemhogy a GoPro-tól .Biztos vannak akiknek nagyon bejött és ez az isten kamera. Én nem az ő táborukat erősítem.Lehet hibázni,kerülhetnek a szállítmányba hibás darabok,hisz emberek vagyunk. De az nem járja,hogy ötből öt szar. Ott már sokkal komolyabb problémák vannak.
-
Morzsibácsi
tag
válasz
titetoyz #1236 üzenetére
Én sajnos csak rosszat tudok mondani róla.Fentebb már leírtam: októberben vettem egy 7 black-ot.Nem ragozom a hibákat,idáig négyszer cserélték!!!! Amit most utoljára küldtek,szintén állandóan lefagy,csak az akksi ki-betétel segít. Legújabb firmware,nagyon jó eredeti micro sd. Már azt is kérték egyszer,hogy küldjem ki a kamerával.Bevizsgálták,tökéletes.A képminősége jó,de nem vagyok hanyatt esve tőle. Egyetlen pozitívuma,hogy tényleg rohadt jó a HyperSmooth. Aztán ennyi. Soha többet GoPro.Ez volt az első és az utolsó! És rohadtul nem egyedi az esetem,nézz csak körül a külföldi fórumokon.
-
gyerecske
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- League of Legends
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest