- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Dark Archon #1539 üzenetére
Nekem Hero 5 Black van már a megjelenése óta, de 1 órás akksi időt még nem tapasztaltam, legfeljebb akkor ha folyton nyomkodom a képernyőt. 1 óra 40 perc, 1 óra 50 perc körül bírja általában. Egy 32 gigás kártya hamarabb megtelik folyamatos felvételnél, mint hogy lemerülne. Persze le lehet vinni 1 órára is ha:
- GPS be van kapcsolva
- WiFi be van kapcsolva
- Hangvezérlés be van kapcsolva
- Stabilizátor be van kapcsolvaÉn a fentieket csak akkor kapcsolom be ha tényleg szükséges, egyébként ki vannak lőve, mert jobban fogyasztják az akksit valamennyivel. Legalábbis ha mindegyik megy akkor ugye összeadódnak és lezabálják az akkut. Továbbá függ még a felvételi módtól is, a 4K némileg többet fogyaszt mint a 1080p például.
Továbbá számít még a hőmérséklet is, mint minden más akkumulátornál.Az SJCamnál meg akármelyik kínai kameránál klasszisokkal jobb egy Hero 5 Black, én is olcsó utánzatokkal kezdtem, valamennyire ismerem azokat is, úgyhogy biztosan nem fogod megbánni a rá költött pénzt.
-
titetoyz
tag
válasz
Dark Archon #1533 üzenetére
40-50e Ft környékén GoPro Hero 5-öt kapsz, Full HDban 120fps.
viszont a legalább 2óra akksi az kizártjó, ha van 1 óra az én tapasztalataim szerint.. de ha veszel bele 1-2 ezresért akksit akkor nyert ügy.
vagy kicist gyűjts még és vegyél egy H6-ot, abban már van kis stabilizátor, jobb képminőségek, és újabb is, az ára pedig 10-20ezerrel több 'csak'
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Canon EOS M50 Mark II kit objektívvel, Canon BR E1 távkioldóval, 5680expo-val
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest