- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Timyyy
őstag
Eltelt 1 hónap az előző hsz-em óta, és bár itt mindenki olyan természetességgel postázgatja vissza a goprot garanciába mint ahogy mások a zoknit veszik fel reggel, mégsem érkezett 1 ****** válasz sem arra, hogy mégis hol kezdjem el a folyamatot.
Szóval köszönöm a hatalmas segítőkészséget! -
eddie1978
senior tag
-
zgospel
őstag
Ezt a Hero 5-öm is csinálta tengervízben amikor a felszíntől mélyebbre merültem, mondjuk 2-3 méter vagy alább, de nekem nem fagyott le, a felvétel ment csak átállította az expot közben meg ilyenek
Utána lezártam a képernyőt merülés előtt és a probléma megoldódott. Más bajom soha nem volt vele.
-
Morzsibácsi
tag
Már az új fw-vel van. Semmit nem változott tőle.Sj-ből jelenleg 5000X Elite-m van.Én is szinte csak motorozáshoz használom őket. No,jó télen azért picit másra is
Egyiket sem pártolom,de azért úgy érzem nagyon erős túlzás a majdnem 3x-os árkülönbség a kettő között. Januárban elküldöm garis szervízbe,mert enyém egyértelműen nem fasza. A stabilizátor előtt viszont tényleg le a kalappal.
-
Morzsibácsi
tag
Az MM-ben vásároltam én is.Az enyémnek az összerakása egy gányolás volt. Minden "lógott" rajta.Nem volt még GoPro kamerám,nem igazán tudtam,hogy kell neki kinézni.Vacilláltam,hogy emiatt vissza vigyem e,de a kérdés hamar eldőlt,mert a második nap már be sem kapcsolt. Kb 20 perc használat után meghalt. Visszavittem,cserélték.A második már sokkal jobban néz ki.Viszont nem túl nagy a boldogság. Gondol egyet lefagy,úgy,hogy csak az akksi kivétel segít rajta.Az elkészült videó minőségével sem vagyok megelégedve.Rángatás,vibrálás a felvételen. Bárhogy is állítok bármit. Abszolút nem ezt vártam a GoPro-tól.
Ennyi pénzért ez így nagyon nincs rendben.Eddig SJ cam-eket használtam,Lehet,hogy egy jól működő GoPro-hoz képest ( nem a jelenlegi enyémhez képest ) valamivel gyengébb a képminőségük,de soha egyikkel sem volt egy másodperc probléma sem.Tehát összességében nagyon csalódott vagyok -
eddie1978
senior tag
Az első képen minden ok. Az a lencse védő letekerhető a vízálló tok miatt, mert nélküle lehet csak beletenni a kamerát a SuperSuit tokba.
Az illesztések ilyenek. Aggódni nem kell. Nekem van egy hatos és egy hetes. Voltak vízben. Hatos ok. Hetes beázott. Garanciában cserélték pár nap alatt. Legyen tiszta az ajtónál a felület és a gumi az ajtón ami tömít. Ennyi.
-
gyerecske
senior tag
Szia!
"1. kép: ferde kamera lencse?"
Az enyémen nem vettem észre2. kép: összeillesztések...??
Nálam jók az illesztések.A jobb oldali jelölésnél az csak a lencsevédő, szerintem nem befolyásolja a vízállóságot, a bal oldali rés viszont nekem nem látszik.3. kép: az akksi fedele szerintem furcsán illeszkedik...
Ugyanilyen az enyémen is,nem attól függ a vízállósága, hanem a tömítésektől.Volt már víz alatt, nem volt probléma belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest