Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
-
zgospel
őstag
Ez nem a Hero8 tulajdonsága, hanem szinte minden kamera így csinálja, a fájlrendszer korlátja miatt. Annál az időtartamnál érte el a 4 GB fájlméretet, ezért egy új fájlban folytatja automatikusan tovább. Ez normál működés.
Volt olyan kínai kamerám amelyik bár automatikusan folytatta de 2 másodperc kimaradt neki az első fájl vége és a második fájl eleje között
-
zgospel
őstag
A leírásod alapján user error.
A sebesség éreztetéséhez minél több motion blur kell, aminek eléréséhez minél hosszabb záridőre van szükség, de ezt erős napsütésben csak ND szűrővel tudod elérni egy GoPronál. 60 fps-nél 1/60 záridő alá nem tudsz menni fizikailag, de 30 fps-nél viszont 1/30-ig is le lehet.
Akadozni nem fog, ezt nem tudom hogy kitől hallottad. Moziban 24 fps-sel nézed a filmeket, azok sem akadoznak
Hazafele milyen fényviszonyok voltak? Azért egy ilyen apró szenzortól és optikától nem szabad csodát várni a vaksötétben. Egy timelapsehez készült képnek nem feltétlen kell teljesen élesnek lennie, mert egymás után lejátszva simán összeállhat rendesen. -
gyerecske
senior tag
-
Khaosz55
addikt
Pontosan az kb 105-110 ezer FT bankkártyával, középárfolyamon megy a vásárlás ha jól tudom kártya esetén. Kb a Gopro 7 drágább itthon.
Én vettem egy dual töltőt aksival meg még 1 akksit mert az is lényegesen olcsóbb mint Magyarországon. Illetve egy csukló+láb pántot, az pont kell macizáshoz és síeléshez. SAJ cam-es mellkaspántom van ha nem jó hozzá azt Magyarba veszek hozzá.
A Gopro7 és 8 csatlakozás és felfogatás kompatibilis? Mert akkor a 7-es kiegészítők is jónak kell lennie.Egy kérdés a 128-as és 256-os memória kártyát kezeli ? Illetve milyen sebesség osztályú kell ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olympus OMD E-M1X jó állapot
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) -Újszerű-
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest