- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
válasz
-szabi- #7544 üzenetére
Ha a maximális sebességérzetre törekszel, menj Ultrawideban, az extra torzítás és a szélek erősebb meghúzása javít az összhatáson.
A gyro adatokat csak a gyroflow-val tudod feldolgozni, nézegesd meg a mostani felvételeidet vele. Ott egyébként szépen testre tudod szabni legyen e torzítás korrekció, illetve mennyire stabilizáljon, pont neked való ilyen esetekre, egy visszafogott beállítás lehet ideális lenne:
A sharpnesst levenném -2-re és utólag élesítenék ha kell
Feltöltésre szánt videónál a 10 bit is nagyon fontos a bitrate mellett. Keress valami olyan HEVC codecet amit hardveresen támogat a géped, és kódold át 10 bit h265 100Mbps környékére. ha 10 bit X265 CRF20-ba kódolsz az még egy high end gépen is ilyen 2-3 fps-t fok menni, ami "kivárhatatlan"
-
válasz
-szabi- #6504 üzenetére
Egy lencsevédő 600-700 ft.
4 db meg egy ezres, vehetnénk többen egy csomagot.
-
Gyöször
senior tag
válasz
-szabi- #6504 üzenetére
Valami poluz vagy mit vettem, 2800 körül volt a szilikonos tok lencsevédővel. Kicsit cumi mert az usb fedőnek van kivágás, tölteni lehet, de az akksifedelet nem lehet kinyitni, ha rajta van, így se akksit se memkártyát nem tudok cserélni benne. Könnyű levenni róla, de azt nézegetem, ha kivágnám vajon lejönne-e a kameráról? Valószínűleg igen, mert nagy az ajtó, és fölfelé nyílik.
-
-
-
Gyöször
senior tag
válasz
-szabi- #6340 üzenetére
Tökjó, épp ott tartok, hogy naakkor osmo action 4 lesz, [youtube link] #alparsmotoadventure. Szinte meg is hoztad a kedvem az egészhez, életelemem, hogy megveszek valamit és lócumi van egyből
Itt körözök az ujjammal a megrendel gomb körül, szerinted?
-
Márton
nagyúr
válasz
-szabi- #6322 üzenetére
"2021 elejétől a DJI megszüntette a Google Play Áruházban közzétett alkalmazásaik támogatását. Többek között a DJI Fly, DJI Mimo és több más alkalmazás sem érhető el ilyen módon. Sajnos az Android felhasználók számára ez azt jelenti, hogy nem tudják letölteni a DJI alkalmazásokat közvetlenül a Google Play Áruházból.
Bár néhány régebbi DJI alkalmazás még mindig elérhető letöltésre a Google Play Áruházból, ezeknek az alkalmazásoknak a legfrissebb verziói, amelyek szükségesek a legújabb DJI termékek működtetéséhez, jelenleg nem érhetők el a Play Áruházon keresztül." -from linuxmint.hu google keresés 3 sec -
-
-
-
Tin
veterán
válasz
-szabi- #5194 üzenetére
Köszi a tippet még egyszer. Amúgy 2 nappal a tipped után vettem, de még napokig elérhető volt utána is, de csak néha és csak 1-1 darab. Kosárba rakva én többször meg tudtam volna még venni, amikor épp zöldre változott. Aztán nagypéntek után már nem változott soha zöldre.
Köszi a Shotcut tippet, majd megnézem. 4:3-ban tervezem a rögzítést 4K vagy 2.7K-ban HEVC 10 biten, és utólag abból vágni a 16:9-et. Újraszínezni nem akarok, jó a standard. Igazából csak felirat és alap áttűnés effektek kellenek, amit a CapCut-ból láttam, az is bőven elég. Meg persze valami zene alá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest