- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
-
-
prtygbr
újonc
Egy próbát megér:
Szóval egy használt goprot magammal vittem egy pár napos amerikai útra, aztán szerencsésen kinn maradt az úriembernél aki elszállásolt minket. Megkértem, hogy küldje utánam postán, de a csomag fennakadt a vámon.
Sajnos annak idején voltam olyan hülye, hogy az eredeti számlát nem kértem el, akitől vettem meg nem érem el semmilyen platformon.
Lényegében egy gopro 6 magyarországi vagy legalábbis eun belüli számlájára, vagyis annak szkennelt változatára lenne szükségem, hogy ne kelljen már a saját kamerámért kiperkálnom 30k-t.
Szerencsére nem képvisel olyan nagy értéket, ezért a számlára többnyire nem kerül fel a sorozatszám, a név meg teljesen mindegy mert úgyis használtan vettem.
Ennek ellenére nyilván senki nem akar önszántából belemenni egy ilyenbe, úgyhogy fizetnék is érte ha úgy van. -
dbius
veterán
Sziasztok!
Nem tudtam milyen kék logós vs szürke logós Hero6-ról beszéltek, ezért rákerestem, mert érdekelt a dolog, ugyanis amikor nemrég akcióban volt MM-ban (126k), akkor én is vettem egyet belőle.
Itt találtam egy leírást a két változatról, ahogy nézem állítólag hardveresen nem igazán van különbség, csak a logó "kiszínezése" történt a Hero5-től való könnyebb megkülönböztethetőség érdekében.
Most megnéztem, hogy én milyet kaptam és már a kék logósat vettem az akcióban.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged