- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
válasz
d3tox1c #5113 üzenetére
Nincs invisible stick hozzá, az insta is csak app segítségével tudja 1080pben. Mármint az ACE Pro
11 vs 12: ugyanaz: az aksi, a szenzor, az optika, a processzor
Amiben többet tud a 12: HDR mód a nagyobb dinamikáért, LOG mód a colorgradehez (11-el is elérhető feature LABS firmwarrel), kevésbé melegszik, de nincs dráma, Max Lens mod 2.0Ha nem tervezed Max Lens Mod 2 vásárlását, pénzkidobás a 12es, semilyen praktikus szempontból nem jobb a 11nél. 11-est kell vadászni 100 körül használtan.
-
-
dbius
veterán
Ha HEVC-ben menti a kamera, akkor azt körülményes szerkeszteni, mert először át kell konvertálni x264-re vagy más, általad választott kodekre, és utána tudod szerkeszteni. - Legalábbis nekem a Pinnacle Video Studio 21.5 esetében így kellett csinálnom
Itt a lista, hogy mely esetekben ment HEVC kódolással: [link]
Itt pedig egy leírás arról, hogyan konvertáld át x264-be az ingyenes HandBrake használatával: [link]
-
kk831228
addikt
ja, elég húzos, én wg2 - őt néztem de egyelőre csak álom...Kell még pár cucc addig... Most rendeltem egy töltő +aksit, kell majd egy vízálló tok, egy 50 db - os kiegészítő készlet... Ja és pár szűrő... nem beszélve, hogy a notiba is kell egy ssd meg 4 giga ram legalább, mert így még az adobe, 1080 - as videóval is szenved...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest