Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Hátha valakit érdekel. Én csak tegnap vettem észre, hogy van ez az új frissités.
Insta360 GO Ultra Firmware update v1.2.19
1. Added a new New Laughter Capture feature. In Pre-Recording Mode, Laughter Capture detects laughter and starts recording automatically for a hands-free experience. Pair with the FOMO Flexi Mount so you never miss the moment.
2. Added a new I-Log mode. Preserves original color detail and provides a professional grading space for post-production.
3. When using the flip screen at a 180° angle for selfies, the final image is now mirrored for a “what you see is what you get” result. (Not supported in FreeFrame Video Mode.)
4. PureVideo Mode now supports 2× zoom for more flexible compositions. -
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tudok olvasni... én a saját tapasztalatomat írtam. Csak DJI tapasztalat ezer plusz egy van már a topicban, vettem a bátorságot megosztani egy másikat az Insta360 hivatalos oldaláva kapcsolatban..
-
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
2 nap alatt Kinából Budapesten volt. Utána meg 1 hét vámkezelés.
-
kovsol
titán
Végül nekem meg egy Insta360 Go Ultra lett a befutó.
Family Bundle 2.0 és még más felfogatót is vettem hozzá.
Nem jártam utána, és berendeltem a saját weblapjukról, aztán jön az arcon csapás, hogy Kinából hozza a DHL. Egy hetet volt Budapesten mire sikerült a DHL-nek a vámügyintézés.
Végül nem kellett egy forintot se fizessek extrában! Ez meglepett. -
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Emag a román. Alza cseh

-
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Insta360 X4 vagy Osmo 360 lehet a jobb választás? vagy van még más alternatíva?
Ezek árban elég közel vannak. -
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kiváló ügynök volt. Sok tenger és óceánban mártoztunk meg együtt 🫡
-
kovsol
titán
Szegény hero7black tegnap meghalt egy kis tengeri session után. Már random bekapcsolt a vízben többször. Most meg már semmire nem reagál.
-
kovsol
titán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jaj. Szerinted miért mind1 a márka? Hát mert az számít amit írtál is ...
-
kovsol
titán
válasz
urban racer
üzenetére
Nekem Hero 7 black van, és több hetes thaiföldi nyaralásokat, és múlt heti egész hetes horvát sós vizes terhelést is szépen bírta minden féle tok nélkül. Simán csak a GoPro The Handler AFHGM-002 van rajta, hogy víz tetejére feljöjjön ha gond lenne.
-
kovsol
titán
válasz
headhunter86
üzenetére
Pro tune beállások alatt ha a színeknél a gopro színt választod akkor színes, szaturált színeket kapsz. Ha viszont utólag szeretnél szerkesztéskor színezni a videón akkor a flat egy fakóbb színt ad, hogy segítse a color gradinget. Olyasmi, mint amikor Log -ban lősz a nagyobb kamerákkal.
-
kovsol
titán
válasz
headhunter86
üzenetére
Nekem is GTX970 van, és a windows hibásan jelzi ki a terhelését Resolve renderelés közben. MSI Afterburner vagy egyéb GPU monitorozó program csontra maxon mutatja a GPU terhelést amikor a windows még ilyen 50% -t se.
A 30fps videó tetszett jobban. Ha nem akarsz lassítani szerintem fölösleges a 60.
-
kovsol
titán
válasz
eddie1978
üzenetére
Lehet velem van a baj, de szerintem a túl sok stabilizálás már árt. H7-el mikor bedönti a bicajt és kanyarodik akkor a képen is érződik, hogy bedől. Így jobban átadja az érzést, meg valahogy a sebesség érzet is jobb ha kicsit nyersebb a kép. Nem ez a lágyan folyik, de közben látod szarrá rázza a bicaj egyébként a rajta ülőt.
-
kovsol
titán
válasz
zgospel
üzenetére
Nekem hetes van, de a kevés szerencsések egyike vagyok akinek sikerült kifogni egy jó példányt.
Vagy lehet vagyunk még páran, csak a rossz hír jobban terjed.
Egyébként szerintem most, hogy a képletben megjelent a DJI is, így én arra leszek kíváncsi ők mit lépnek majd a DJI Osmo Pocket2 és a DJI Osmo Action2 -el vagy ki tudja mik lesz a nevük. -
kovsol
titán
válasz
zgospel
üzenetére
Ilyen külső házat tudtak volna már a régiekhez is csinálni amibe bele van építve mikrofon, de a kijelzős verziós is mehetett volna, mert hdmi volt eddig is rajta.
A chip is maradt a régi benne, szóval valószínűleg az új szoftveres dolgokat eddig is tudta volna a hét is. -
kovsol
titán
válasz
fishman985
üzenetére
media player classic home cinema
Tudod felére negyedre stb lassítani is a felvételt. -
kovsol
titán
válasz
dangerzone
üzenetére
Egy aksi semmire nem elég úgyse.
Én most 5. Napja nyúzom Thaiföldön a kamerát. Eddig kétszer fagyott meg összesen. Nem tartom zavarónak.Napi kettő aksit mindig lemerítettem, de nekem három gyári van a dupla töltővel. -
kovsol
titán
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem fókuszál a kamera, hanem úgy van beállítva, hogy a végtelenbe minden fókuszban van.
A képernyőre bökve az expozíció merésének helye adható meg. -
kovsol
titán
válasz
Hege1234
üzenetére
PAL módban használom mindegyik kamerámat főleg a neon és egyéb mesterséges fények villódzása miatt, mert úgy nem látszik a videón, így 25-50-100 fps -el szoktam videózni. 50-el akartam volna, de már elindultunk mikor eszembe jutott, hogy nem állítottam át, viszont mivel úgyse lassítom be ezt a videót, így megfelel a 25is.
-
kovsol
titán
Kutya szánozásról egy kis videó: [link]
1080p 25p felvétel az eredeti, csak a youtube miatt szoktam 1440p ben exportálni az 1080p -t is, hogy jobb minőségben tömörítse. 1:45 től kezdődik a rázósabb menet. Szerintem a stabi jól vizsgázott. A kabát zsebemre volt csíptetve a kamera egy ilyennel: [link]
Ilyen sétálós timelapset is ezzel szoktam csinálni. Kabát, ingzseb, hátizsák stb felcsíptetem, és befordítom vízszintesre, aztán csak sétálok
-
kovsol
titán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nekem nem megy a link.
-
kovsol
titán
HERO7 Black update v1.61 | December 11, 2018
HERO7 Black v1.61PERFORMANCE IMPROVEMENTS:
Dynamically adjusts HyperSmooth stabilization strength to reduce motion blur in low light videos.
Extends battery life when recording in high-frame rates including 2.7K120, 1080p120 and 1080p240 video.
Improves connectivity between your camera and the GoPro app.
Increases voice control accuracy.
Enhances live stream stability.USABILITY IMPROVEMENTS:
Eliminates image stuttering in slow panning shots that use HyperSmooth stabilization.
Corrects stretching issue when playing back 4:3 aspect ratio videos on camera.
Improves portrait and landscape detection.
Removes red line artifacts that can appear in some videos.
General bug fixes and user interface improvements. -
kovsol
titán
Azért az tökre felhúzott, hogy a mobilomon akarok a quik appal csinálni videót, és az iPhone 7-re kiírja, hogy nem támogatja a telefon ezt a felbontást, de ha rámegyek arra, hogy flashback az elmúlt 24 órából akkor simán belerakja a 4k timelaps videóimat, de ha én akarom kézzel hozzáadni egy projekhez akkor nem. A PC-s verzió meg jóval szarabb, mint a mobilos.
-
kovsol
titán
Nekem van egy Sony A7III gépem, így a gopro nekem az főleg timewarpra kellett, az a funkció nagyon bejön. Na meg majd vizes szituációban fogom bevetni, de azt is világosban. Gopro ISO800 fölött felejtős, de már ott is elég zajos, de a nappali felvételek kellemes csalódást okoztak nekem.
-
kovsol
titán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Azt tegyük hozzá a videó stabilizátor csak addig működik rendesen amíg 1/100 záridőd van legalább. Utána elkezd fura dolgokat művelni. Nem tudom ez a régi verzióknál is így volt-e. Ez sötétben megnehezíti a stabil felvételek készítését.
-
kovsol
titán
Én most kipróbáltam, és ha az UI elfordul akkor a videót is az elforgatásnak megfelelően rögzíti. Szóval ha fejjel lefelé tartom, de elfordul az UI, akkor a visszanézett videó nem fejjel lefelé játszódik le, hanem az UI irányának megfelelően. Szóval így tök jó talaj közeli videót tudtam csinálni, és nem fejtetőn játssza le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Villanyszerelés
- Jófogás tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest