Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok. Most készülök ilyen telót venni. Egyetlen kikötésem volt az utóddal szemben a vegytiszta android volt. Eddig Motorolakat használtam, ez lesz az első Pixelem. Esetleg valami tudnivalók, tippek, tanácsok mivel érdemes kezdeni?
-
novinyul
veterán
[link] Azért ez nem gyenge akció
-
-
Technoman
őstag
válasz
novinyul
üzenetére
Már én én is nagyon várom, mert vagy ezt szeretném megvenni vagy a 9x-es egyikét, de nem éppen fordítva kéne lenni (bár Mo. mindig is egy "fordított" ország volt)? Látom, hogy nemzeti valutánk most gyengélkedik, de ennyit azért nem romlott, pár nap alatt.
A vicc, hogy a szintén tavalyi csúcs Samsung (S23 Ultra) -ha a RAM/tárhelyet nézzük- olcsóbban jön ki, mint a 8 Pro (igen tudom, az egyik ebben, a másik abban jobb) -
PishT
tag
Sziasztok!
szerintetek visszakerül még Alzába,vagy kifuttatták..? :/ -
A naptárban ha egy feladatot létrehozok, arra van lehetőség, mivel az időt nem lehet megadni neki, hogy ne reggel 9-től jelenítse meg, ha nem mondjuk reggel 8-tól ?
Nem találtam ilyen jellegű beállítási lehetőséget a naptár/beállításon belül.
-
szabeska
addikt
válasz
novinyul
üzenetére
Hasznaltan vettem nate-tol 3 honaposan, az adaptiv akku izeket es tanulasokat kikapcsoltam, szoval max en fogok beallni a kovetkezo italozas soran
Mondjuk volt FR ugye, lehet utana is tanul kikapcsolt tanulas mellett is
Ami mondjuk szembetuno, hogy sok helyen docog a kicsike, egyaltalan nem olyan smooth mint a samu, vagy mint kellene :/ Gorgetem a ph-t is, es laggol rendesen, olyan mintha 120 es 1hz kozott ingazna folyamatosan... Mintha visszamentem volna az idoben, amikor meg nem voltak bivaly hardverek es az android siman lassu volt. -
-
törölt tag
Eladom a s23 ultrát benevezek egy pixel 8pro telora nagyon tetszik!
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Az "anymotiondetector" zabalja az aksimat keszenletben, lehet ezzel valamit kezdeni? A felebresztes felemelessel ki van kapcsolva, arcalapu feloldas nincs.
-
K82
őstag
válasz
Bferibörs
üzenetére
Fotót sem nagyon szerkesztek (amit esetleg igen arra bőven elég az említett kettő app - és azok se nagyon kellenek, ezért van Pixelem), videóra nem tudok mit ajánlani.
PIN: angolul a legegyszerűbb mert beírod a settings keresőbe a SIM-et és ott lesz a találatok között. Magyarul nem találja, biztonság és adatvédelem - további - eszköz szolgáltatófüggése (wtf?) - SIM zárolása. eSIM-nek is van PIN kódja?

-
Bferibörs
addikt
K82
Videó szerkesztőt is tudnál?Újabb kérdés, az eSIM pinkódját,hogy tudom megváltoztatni?
-
Bferibörs
addikt
Azt hiszem rengeteg kérdésem lesz.

Milyen komolyabb kép/ néző/ szerkesztő és videó szerkesztőt ajánlatok?Lehet fizetős is.
Google fotó kizárt. -
Bferibörs
addikt
Tegnap végig olvastam a topikot,olvastam olyat,hogy kamera sziget védő,talán valami anyag a karcok ellen.( Nem lencse védő)
Nem emlékszem a szóra,keresővel meg piszkosul nem lett sikeres a beírt szavakkal.
Tudnátok segíteni? -
Bferibörs
addikt
Megrendeltem 296 e, fólia,háztól szállítós garival,elvileg 3 év garival.
+ Rendeltem 2 db tokot alzáról,egy spigent,meg egy átlátszó gagyit is tartalékba.Amire kíváncsi leszek,voda sim használat e-simként,-nálam eddig jó volt samun,vowifi nélkül volteval-,na meg a galaxy órám,hogy fog muzsikálni.🤔
-
Bferibörs
addikt
Úgy néz ki,vált a google hardverben a pixel 10- nél.
[link] -
Bferibörs
addikt
Sziasztok.
Gondolkodom ezen a kütyün.
Nem tudom s23 u- t érdemes e lecserélni.🤔 Főleg a fotózás fontos számomra.
Szerintetek? -
Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
Hosszan ranyomok majd beállítások de itt nem talaltam semmit amivel le tudnám lőni...
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, a Pixelek tudják e az alkalmazás klónozást, illetve ha tudják, akkor minden appot, mint a Xiaomi, vagy csak a közösségi média appokat?
Köszi!

-
tom120514
őstag
Hali, most próbálok átköltözni P6-ról, valamit rosszul csinálok, hogy gyökér lassú a kábeles file átvitel Win PC-ről?
Próbáltam több portot, több kábelt, nagyon gatya.
-
Azie
őstag
válasz
novinyul
üzenetére
kicsit kifejtősebben: olyat szeretnék, ami sima átlátszó, hogy a bkk bérletet be tudjam rakni a hátlaphoz
nem tudom ez mennyire kivitelezhető magsafe-el gondolom sehogy, ezért a kérdés, hogy más, nem magsafe megoldás tönkre teszi-e vajon a telót - van-e ilyen tapasztalat 
(PocoF3-nál nem volt gond a fémlapp a telón + mágneses tartó a szellőzőrácson, mivel nincs benne vezeték nélkülitöltés, de itt kicsit aggódok miatta - nem a töltés a lényeg, hanem a felfogatás)
tudom, 1st world problems
-
Azie
őstag
van a készülékhez bevált magsafe gyűrű és/vagy tok? illetve milyen mágneses autós tartós megoldások vannak, amik nem teszik tönkre a vezeték nélküli töltést?
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Nem szeretnék vitát, (sem jogit, sem másfélét). Megoldható ezen a készüléken a hívásrögzítés? Használ valaki ilyet? Itt ilyen, hogy pl régióváltás, vagy ilyesmi létezik?
-
Két hétig minden tökéletes volt. Aztán valami történt, mert több hívásnál is előjött. Másik telefonommal semmi gond nem volt, szóval itt a Pixel lesz a ludas. De hogy konkrétan mi az jó kérdés...
-
Dare2Live
félisten
Itt a telekomos verzió. Egy SMS. [link]
Én nagyon csúnyán ráfutottam annyi volt a szerencsém, hogy 2évig jól müködött a telefon akkor dominora váltás/sim kártya csere után nem lehet a telefon a szar... így leesett, hogy 99% 4G volte, telefonon be volt pipálva.
Ettől még tény, hogy modem vonalon az exynos erősen el van maradva a qualcommtól.
-
Sajnos nekem megy vissza a telefon. Előjött itt is a rettegett hívás szakadás.
Több partnerrel is előfordult, újraindítás megvolt...Kár érte, pedig kiváló telefon lehetne

-
Dare2Live
félisten
válasz
motoflug
üzenetére
Milyen "környezetet" akarsz rárakni? Almához képest itt a lehetőségek végtelenek. Sok év alma után én első körben nem piszkálnám a stock androidot az is elképsztően testre szabható almához képest.
Mikrolagok, melegedés létező jelenség.
Érdemes megnézni lehet bejön lehet nem. Nekem pl a céges egy SE2022 de rühellem. Egy 2.5éves pixel 6 amin még 5G sincs és sokkal jobban vannak mikrolagok mint egy pixel 8on sokkal élhetöbb.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
10 év alma után lehet kipróbálnék egy ilyet. Céges lenne, rátesznek valami környezetet, az nem tudom mennyire fekteti meg, ha egyáltalán van ilyen. Ajánlott cucc?
Mivel egy régi SE 2020-ről jövök így valószínűleg leejteném a bokám, de amit nem lehet elvenni a mostanitól, az a stabilitás. Ez mennyire stabil, gondolok itt a laggokra, melegedésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak a szememet verte ki a megoldás
Nála szar nem marad, megy is vissza ha van vele probléma
Kivancsi leszek mit muvel majd egy hosszu napon, ahol nem csak 8 ora munka van wifivel es nulla hasznalattal... Bar keszenletben igy is harapja rendesen sajnos.

így igaz.