Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• K82

őstag

válasz Kamikaze75 #1023 üzenetére

Minőségi problémák mindenhol előfordulhatnak, a Pixel viszont amiatt h a Google saját telefonja, kiemeltebb helyen van és többet foglalkozik vele a sajtó. Hozzáteszem sokszor van alapja, de a bolhából elefánt esete is előfordul.

Stabilitás alatt mit értesz? Nexus 5X-szel kezdtem Google telefonokat használni, azóta is kis kitérőkkel maradtam a Pixel vonalnál. Ha ezt a bő 10 évet és a 7 különböző telefont nézem, szoftveresen egyikkel sem volt gondom. Jöttek a havi frissítések, egy újraindítás és minden ment tovább. Nálam legalábbis.

Hardveresen egyedül a 2XL volt problémás kijelzőügyileg, mégis ennek tudatában vettem meg és ennek ellenére mondom h az egyik legjobban sikerült Pixel volt.

Szerintem egyébként a 9/Pro/XL az első a Tensor SoC-os szériából aminél nem látok gyerekbetegséget. Jó a kijelző, jó a modem (ami a 6/7/8 szériáról nem feltétlen mondható el, de itt a bajok jó részét az is okozta h itthon még nem támogatott készülékekről volt szó - ezért nálam a két P7 is "problémás" volt és nem problémás), az akku is normális méretű.

Ha fontos a stabil fotós teljesítmény, a Pixelnek nem lesz párja. Lehet más telefon több pontot fog kapni teszten, adott helyzetben jobb képet fog csinálni, viszont a Pixel egy dolgot nem fog csinálni: (nagyot) hibázni. Előveszed, lefotózod, örülsz és ennyi.

Ha a testreszabhatóság és az extra funkciók fontosak, akkor viszont a Samsung lesz barátod. Csak mozgó gyereket/kutyát/bármit ne akarj fotózni vele beltérben mert fognak meglepetések érni. :)

Új hozzászólás Aktív témák