-
Mobilarena
Kapcsolódó témák:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacipaci
tag
válasz
Speeedfire #1030 üzenetére
Nekem is nagyon bevált a 8 Pro. Kamerák remekek, szerintem 5G-n is jó az akksi idő Android 16-al is. Hőségriadó esetén megy 50 Celsius fokra a CPU, az akksi 45-re. Programmal mértem. Akkor már érezhetően meleg a telefon is, de hát ez olyankor bármire elmondható.
Engem ami picit zavar nyáron, hogy még árnyékban is leveszi a fényerőt a telefont. Illetve ezt valahogy úgy kell elképzelni, hogy az értesítési sáv szerint maxon van, de a valóságban mégis látom, hogy kint használva még az árnyékban is 1 perc után csökken a fényerő. Olyan mintha 200% skála lenne és én manuálisan csak 100% tudom húzni, ami ilyenkor igazából csak 50% Remélem érthető, de ez elvileg OLED specifikus dolog és azért csinálja a telefon, hogy védje magát a túlmelegedéstől. -
modrocz
csendes tag
válasz
Speeedfire #1020 üzenetére
Szia, kb 2 hete használok egy 8 pro-t, és nagyon elégedett vagyok vele. A fényképek nagyon jók, a telefon mindennapi működése is hibátlan. Az üzemidő megfelelő és választás szempontból szerintem a sima 9-nél ez jobb, árban meg nagyjából egy szintén vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest