Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Én speciel ezt használtam sokáig :
-
InfiniteReality
őstag
7 éven át is lehet olyan programot használni, aminek már kezdetben sem kellett volna bizalmat szavazni. Nem tudom miért, de ahányszor csak Avast-os géppel találkoztam, minddel probléma volt. Egészen addig, míg az Avast le nem került róla.
Én sokéig az AVG Free verzióját ajánlgattam otthoni gépekre, de a legújabb verzió ebből is kezdi megenni az erőforrásokat. A jelenlegi favorit tehát a MS saját progija, ami otthonra teljesen jó. -
Mosanke
senior tag
Csak tipp. Milyen tűzfal van Nálad telepítve az avast! mellé? Csak azért mert az avast! elég sok védelmi modullal rendelkezik és azok közül pl. a webshield modulja összeakadhat a telepített tűzfalad esetleges proactive védelmével.
Másik böngészővel is (FF, Opera...) tapasztalható ez a belassulás? Csak kizárásos alapon, hogy szűkítsük a lehetséges hibaforrásokat.
-
-
InfiniteReality
őstag
Pár tipp, javaslat, kérdés:
- Az Avastot lecserélném hamar. Pl a Microsoft Security Essentials-ra. Otthonra tökéletesen megfelelő, és kevésbé terheli le a gépet (oké látom most az Avast épp 0% procit használ... de akkoris)! És azért mert a procit nem terheli, a winchestert még piszkálhatja...
- Az NMIndexStoreSvr bár szintén nem használ processzort de a nevéből itélve pont egy olyan indexelő cucc lehet, amire gyanakodtam.
- O&O nekem is van, nagyon is jó (bár most az asztalimban SSD van, arra meg nem kell defrag, de a szerveren fentvan), viszont nem fut folyamatosan. Majd én elindítom mikor jónak látom.
- Soffice? Ha az bármilyen Office jellegű programi, miért is kell egy processznek futnia miatta? Az összes ilyet ki szoktam kapcsolni, felesleges. -
Mosanke
senior tag
Szia!
Nincs valami olyan bővítményed a Chrome-ban ami esetleg fut a háttérben és az okozza ezt?
Én XP-t használok, de nálam az O&O aut.töredzettség-mentesítése érezhetően megfogta a gépemet. Amint kikapcsoltam az O&O-ben, hogy ne töredezettség-mentesítsen automatikusan, csak akkor ha én indítom el, máris észrevettem, hogy gyorsabb a gépem. Bár az is igaz, hogy én ezt FF alatt tapasztaltam mert nem használok Chrome böngészőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest