- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #22671 üzenetére
Nos, végre sikerült a jelszavaim nagy részét karbantartanom, megváltoztatnom. Bő 3 nap. Elég szívós egy munka.
Most még olvastam a LastPass-ról itt egy két cikkben és hozzászólásaiban és a KeyPass-t ajánlják legtöbben, majd még lehet azt is kipróbálom hogyan működik, hogy felhőmbe mentsen és szinkronizáljon is. Egyelőre ez is jó. Egyébként én nem azért paráztam, hogy az egyéni hibák mennyire jönnek elő egy ilyen külső megoldásnál és azért van pár, ami nehezen ment.
A másik dolog, amit még írtak az a kétlépcsős azonosítás. Ez valóban jó ötlet a fontos helyek biztonságára nézve. A google accountom pont egy ilyen, meg is néztem és telószám alapján működik is, viszont az a kérdésem, hogy ez mit takar:
Üzenetküldési és adatátviteli díjak vonatkozhatnak rá.Minden egyes azonosításnál az SMS árát ki kell fizetnem? Azért ezt kétlem, mert az OTP-nél is ingyenes tudtommal.
-
válasz
Nestor16 #22663 üzenetére
A lastpass? Nem hiszem hogy a fő funkcióit fizetőssé tennék, elég régóta kinn van és nem volt rá mutató jel.
A megoldást szerintem az jelenteni ha lastpassből exportálnád a jelszavakat csv-ben és keepassbe beimportálnád. Igy két helyen lenne meg, és offline is elérhető. -
Hege1234
addikt
válasz
Nestor16 #22618 üzenetére
próbáld ezt
(ingyenes része)lesz majd egy challenge opció
ott kitudod választani az összes honlapotA kiválasztott jelszavak módosítása egy kattintással
én még nem kattintottam rá mert nem szeretném hogy mindet megváltoztassa
de neked egy próbát megér... -
laszlohu
addikt
válasz
Nestor16 #19300 üzenetére
Én ezt szoktam engedélyezni,
ettől sokkal fürgébb lesz és a webgl - t is rögtön támogatja,
legalábbis nálam,
URL - be beírom
a
chrome:flagsA szoftveres renderelési lista felülírása Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android
Felülbírálja a beépített szoftveres megjelenítési listát, és lehetővé teszi a GPU-gyorsítást a nem támogatott rendszerkonfigurációkon. #ignore-gpu-blacklist
Engedélyezésutóirat : Androidos chrome stabilt használok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest