Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
Pár tipp, javaslat, kérdés:
- Az Avastot lecserélném hamar. Pl a Microsoft Security Essentials-ra. Otthonra tökéletesen megfelelő, és kevésbé terheli le a gépet (oké látom most az Avast épp 0% procit használ... de akkoris)! És azért mert a procit nem terheli, a winchestert még piszkálhatja...
- Az NMIndexStoreSvr bár szintén nem használ processzort de a nevéből itélve pont egy olyan indexelő cucc lehet, amire gyanakodtam.
- O&O nekem is van, nagyon is jó (bár most az asztalimban SSD van, arra meg nem kell defrag, de a szerveren fentvan), viszont nem fut folyamatosan. Majd én elindítom mikor jónak látom.
- Soffice? Ha az bármilyen Office jellegű programi, miért is kell egy processznek futnia miatta? Az összes ilyet ki szoktam kapcsolni, felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- VGA kibeszélő offtopik
- SONY LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest