Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfutar
csendes tag
Minek beletúrni a lelkivilágába a rendszernek, és barkácsmódszerrel megoldani, ott van rá a szinkronizálás. átviszi, amit beállítasz.
Az meg, hogy kiemeltem egy funkciót amit más régebbi böngésző is tud miért baj, sokan nem ismerik azért írtam. Nem értem a vitatkozókat, ha nem szeretik a chromot ne használják és annyi, de miért jó chrome fórumokba írogatni hogy minden más jobb? Engem nem érdekel honnan vesz át és mit. Én még a netscapel kezdtem (sőt a gopherrel de azt már emliteni se érdemes mert kevesen ismerik
, ilyen erővel a többi még az alapfunkciókat is a netscapetől 'lopta'.Nekem a lényeg, hogy a jó, és hasznos funkciókat egyesíti, és gyorsan működik. Nálam mire egy opera vagy ff megnyílik, (és nemegyszer pont akkor frissít is egy jót) addigra a chrommal megnéztem ami kellett és be is zártam. Ennek ellenére én sose szidtam egyiket se, nem mondtam, senkinek, hogy ne használja. Pont az a jó, hogy van már választék rendesen, mindenki megtalálja ami bejön neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ilyen erővel a többi még az alapfunkciókat is a netscapetől 'lopta'.