- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Google Chrome
- (kiemelt téma)
- A HMD majdnem minden komponense érzi a Vibe-ot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Képernyőmentes aktivitáskövetőt mutatott be a Google, ez a Fitbit Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android szakmai topik
-
7000 - 6901
34187 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-06-05 12:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
Nem mondtam olyat hogy a Firefox-ban minden főverzió váltásnál nagy újdonságok lennének, de abban már régóta működik minden, amit a Chrome-ból hiányolok.
És nem is érzem úgy hogy nagyon törnék magukat a fejlesztéssel Google-ék
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem meg kell az aero peek, eléggé hasznos, plusz hozzá is szoktam már.

Annyi a különbség, ha be van kapcsolva a Canvas 2D, akkor olyan van, hogy néha az AeroPeek-es ablakok fehérek maradnak, középen forog bennük a kurzor, ha nincs bekapcsolva, akkor csak néha fehérek maradnak az ablakok, viszont ha rákattintok, utána előjön rajtuk a tartalom.
Ha GPU gyorsítás be van kapcsolva, akkor minden aeropeek ablak fehér...
-
laszlohu
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én 13-ról frissítettem, ott be volt kapcsolva a 2D, frissítés után a Canvas 2D be volt kapcsolva, tiszta telepítés után viszont ki volt kapcsolva.
-
laszlohu
addikt
Akkor ezt jó tudni, köszi.
-
laszlohu
addikt
Alapból be van? Ami flags-ben van, az hivatalosan nincs benne, ha eltűnik, akkor van, mert akkor nincs tesztelés alatt.
Viszont a 2D gyorsított Canvas (GPU Accelerated Canvas 2D) nálam alapból ki volt kapcsolva, azért maradt bekapcsolva, mert a 2D gyorsítás a 13-asban be volt kapcsolva. De viszont amikor csináltam tiszta telepítést alapból kikapcsolta.
Használtam, de kikapcsoltam vissza, mert az AeroPeek bugzik vele.
Érdekes, csak mert és nem friss telepítést csináltam, hanem update-eltem és a 13 - asban ki volt kapcsolva, de a 14 - esben bekapcsolta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Alapból be van? Ami flags-ben van, az hivatalosan nincs benne, ha eltűnik, akkor van, mert akkor nincs tesztelés alatt.
Viszont a 2D gyorsított Canvas (GPU Accelerated Canvas 2D) nálam alapból ki volt kapcsolva, azért maradt bekapcsolva, mert a 2D gyorsítás a 13-asban be volt kapcsolva. De viszont amikor csináltam tiszta telepítést alapból kikapcsolta.
Használtam, de kikapcsoltam vissza, mert az AeroPeek bugzik vele.
-
laszlohu
addikt
A Chrome 13 és 14 között pl. a Canvas bekapcsolása volt a különbség, ui. a 13 - asban alapból ki volt kapcsolva , míg a 14 - esben alapból be van kapcsolva.
De továbbra is ki lehet kapcsolni, akinek gondot okoz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én még csak most vettem észre hogy már kijött a 14-es. Napok óta nem volt megnyitva, azon kaptam magam hogy már többet használom a Firefox-ot mint ezt.
Nem tetszett a 13, GPU gyorsítás nincs, finom görgetés sincs még mindig, meg sokszor előfordul hogy ha egyszerre megnyitok pl 3 fülön oldalakat, akkor feltekeri a procit, és úgy beakad az egész böngésző hogy amíg be nem töltődött az összes oldal, addig még a többi fülön sem lehet görgetni sem...
Ezek ugyanúgy megmaradtak a 14-ben is
Semmi számomra hasznos újítás nincs...
A főverzió váltogatás helyett inkább valódi fejlesztéseket is csinálhatnának már, mert kezdem unni
Hát, az 5. és 6. FF között mi volt az a feltehető újítás ami jött? A kevesebb memóriafogyasztást kivéve? Tudtommal nem túl sokminden...

Mellesleg a Linux-os verzióban flags-ben ott van a finom görgetés.
Csak idézni tudom saját magam.
-
ko9
addikt
-
törölt tag
most ezért törölnéd magad a ph!-ról?? nemár...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
T_Stark
őstag
Én még csak most vettem észre hogy már kijött a 14-es. Napok óta nem volt megnyitva, azon kaptam magam hogy már többet használom a Firefox-ot mint ezt.
Nem tetszett a 13, GPU gyorsítás nincs, finom görgetés sincs még mindig, meg sokszor előfordul hogy ha egyszerre megnyitok pl 3 fülön oldalakat, akkor feltekeri a procit, és úgy beakad az egész böngésző hogy amíg be nem töltődött az összes oldal, addig még a többi fülön sem lehet görgetni sem...
Ezek ugyanúgy megmaradtak a 14-ben is
Semmi számomra hasznos újítás nincs...
A főverzió váltogatás helyett inkább valódi fejlesztéseket is csinálhatnának már, mert kezdem unni
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ko9
addikt
Semmit nem csináltam, ez a legszebb, nem tudom miért lehet

Végülis megoldottam, hogy töröltem az AppData-ból a Chrome mappáját, és újraraktam a Chrome-ot (lett new-chorme
), így működik. Nem tudom mi kavart be 
-
laszlohu
addikt
A sütik ( Cookie ) tiltásakor ( tartalombeállítások ) , törlésekor szokott ilyen előfordulni.
-
ko9
addikt
Üdv!
Másnál nincs gond a Chrome+Prohardver fórum bejelentkezéssel? Ma délután megmakacsolta magát, és nem akar bejelentkezni. Kiírja, hogy sikerült bejelentkezni, és visszadob a fórumra úgy, hogy nem vagyok bejelentkezve.Egy profiltörlés esetleg megoldaná?
Köszönöm a segítséget

-
myke01
senior tag
Kezdem egyre jobban unni a Firefox bénázását (és lassúságát), ezért erősen fontolgatom, hogy átállok Chromera. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e oldani az FF szerű keresősávot? Azaz hogy legyen egy kis sor amibe ha beírok bármit majd nyomok egy entert akkor máris egy új tabon nyílik a google a találatokkal.
Hi !
HA jól értem ,valami ilyesmire gondolsz :
https://chrome.google.com/webstore/detail/jmlnokbcbojipoeanmibhimgjjmjgacf?hc=search&hcp=ext"Beépített" ,mint a FF-nál ,szerintem nem létezik G.C.-ra ; de gyorsan meg lehet szokni a címsorból való keresést is
. -
laszlohu
addikt
-
csƵ
addikt
-
Pá
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Oliverda
félisten
-
laszlohu
addikt
Oliverda,
Én nem biztos, hogy értem, mire gondolsz, de ez egy hasznos kiegészítő:https://chrome.google.com/webstore/detail/dbliconmlkgkjocnmjaofcejifjgekoo
-
horvathd
aktív tag
-
Oliverda
félisten
Ezt még lenyelném, de akkor legalább nyisson új TABot rá amikor beírok valami keresendőt és leütöm az entert. Ja, és ahol eredetileg beírtam ahhoz ne nyúljon.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kezdem egyre jobban unni a Firefox bénázását (és lassúságát), ezért erősen fontolgatom, hogy átállok Chromera. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e oldani az FF szerű keresősávot? Azaz hogy legyen egy kis sor amibe ha beírok bármit majd nyomok egy entert akkor máris egy új tabon nyílik a google a találatokkal.
Tudtommal nem. Itt a címsor megegyezik a keresősávval.
De ha tévednék, és mégis létezik, akkor valaki kijavít.
-
Oliverda
félisten
-
laszlohu
addikt
-
Speeedfire
félisten
Szivat a chrome part I.
Több órája szenvedek itt a jquery, ajax házasítással. Sehogy sem volt eredmény, erre most látom, hogy fent kiírja hogy tiltja a js-t ezen a lapon (localhost). Ie alatt megy a script, ellenben chrome alatt nem tudom engedélyezni. Valami tipp?
A beállításoknál meg az van megadva, hogy mindenütt engedélyezni...egy valami új ficsőr lehet, mert eddig nem láttam.
Megoldva. Kellett neki egy resi....
-
Speeedfire
félisten
Szivat a chrome part I.
Több órája szenvedek itt a jquery, ajax házasítással. Sehogy sem volt eredmény, erre most látom, hogy fent kiírja hogy tiltja a js-t ezen a lapon (localhost). Ie alatt megy a script, ellenben chrome alatt nem tudom engedélyezni. Valami tipp?
A beállításoknál meg az van megadva, hogy mindenütt engedélyezni...egy valami új ficsőr lehet, mert eddig nem láttam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pedig frissen telepített 14-es verzió..
Érdekes...Nem tudom, hogy mitől függ, most ha már összevissza bezárom, indítom a böngészőt, mostmár jó. De olyan mintha restart után először próbálnám megnyitni, akkor sz@r, vagy nem tom, érdekes..
-
L7wy
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
laszlohu
addikt
Ezen az oldalon van egy ilyen, hogyha beírod a chrome után, elvileg a password-öt is tudja szinkronizálni.
http://downloadsquad.switched.com/2010/05/19/coming-soon-to-google-chrome-password-sync/
-
laszlohu
addikt
Ez igaz, de szerintem fox-ra is kell telepíteni egy beépülőt, hogy tudja fogadni a jelszavakat.
Szerintem valami ilyesmi, hogy keepass, vagy keefox,
ui. a chromepass kompatibilis a keepass-al is.De ez csak egy gondolat, nem biztos, hogy így van.
-
Apollyon
Korrektor
-
laszlohu
addikt
Ezzel próbáltad?
Chromepass
http://www.nirsoft.net/utils/chromepass.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Apollyon
Korrektor
FF alá nincs. Az említett Lastpasst ajánlották a másik topikban, de már sok rosszat olvastam róla, majd később kipróbálom offline.
(#6961) laszlohu:
nekem nem a könyvjelzőket kell kiszednem, az már megtörtént. Jelszavak kellenek.
-
laszlohu
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
tomic
addikt
Segítenél abban ,hogy hol és miképpen tudom bekapcsolni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha nem használsz aeropeek-et, akkor be lehet kapcsolni a 2D és a GPU gyorsítást, ha igen, akkor nem annyira, mert bugosan működik.
Azon kívül nincs semmi extra, esetleg a szinkronizálást érdemes lehet beállítani.
Jah amúgy igen, a 2D-t bekapcsolva is bugzik az aeropeek..

-
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék kell-e,vagy érdemes-evalamit beállítani a frissen telepített 14 es verzión?
Gondolok itt gpu gyorsításra ,bővítményekre...
Köszi -
viw
aktív tag
helló,
chromium - linuxos verziló - böngésző alá keresek olyan megoldást, amely lehetővé teszi, a csak billentyűzettel való kezelést, oly módon,h. az adott oldal linkjeire való egeres kattintást elkerülhessem.:
ff-ben volt egy addon ami azt csinálta,h. ha a space billentyűt lenyomtam akkor minden linknél/képnél/stb megjelent egy sorszám. amely számot ha beütöttem akkor megnyitotta a hozzá tartozó linket. google nem segített, főleg mert nem emlékszem az ff addon nevére.
valami ilyesmit keresek most is. köszi ha segítetek.
(11.04-es ubi van fent, és ha három kattintásnál bonyolultabb a megoldás, légyszi részletezzétek, mert kezdő linuxos vagyok) -
ToBeY
nagyúr
Üdv!
Hogyan tudom beállítani,hogy ne mentsen el semmilyen előzményt?Csak az inkognítóablakkal?
Click&Clean bővítménnyel lehet ezt megcsinálni.
-
törölt tag
-
ekuanszuocsa
csendes tag
Üdv!
Hogyan tudom beállítani,hogy ne mentsen el semmilyen előzményt?Csak az inkognítóablakkal?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Xpredi01
tag
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam a Click&Clean bővítményt és ha bezárom a chromot, akkor a tálcára rögzített intézőben lévő meghajtók és lomtár eltűnnek.

Most jó! Fene se érti...
-
fatal`
titán
-
Apollyon
Korrektor
Üdv! Valahogy meg lehet oldani hogy exportálhassam a jelszavakat Chrome-ból a Firefox-ba? Elég sok van

-
ToBeY
nagyúr
-
myke01
senior tag
Elárulom , nekem FF alatt is gyűjtötte az ún. rejtett uTorrent mappába a torrent-fájlokat ,amíg FF-t használtam .Most már semmi pénzért nem térnék vissza a rókához a Chrome "hülyeségei" ellenére , megszerettem ezt a browsert, de nincs tökéletes böngésző (ahogy az aláírásomban is áll
).Sokan írják itt ,hogy a FF-ban "így volt ,meg ezt tudja ,meg azt tudja" , meg most is jobban kezel 1-2 dolgot a kiegészítők által, stb.
NEM szabad összehasonlítani a két browser-t ,mert teljesen más vonalat képvisel mindkettő .
"Kinek a pap ,kinek a papné." -
fatal`
titán
Már megoldották a 14-es verziónál,hogy a torrentfileokat nem pakolja be a rejtett roaming mappába(és hagyja ott) hanem csak a letöltés helyére rakja be,viszont onnan nem törlődik!
De még nem az igazi...Mert az ie csak a rejtett roaming mappába rakja be,majd törli is onnan ha eltávolítottam a torrenet az utorrentből.Eddig is oda rakta, nem a tempbe, sajnos, pont ez a probléma.
(#6942) ToBeY: Ennek semmi köze a Chromehoz, ezt az utorrentben lehet beállítani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az érdekes.. Mármint, hogy ott gyűlt, mert ha adat és torrent törléssel törölsz, akkor onnan törli/törölte, mármint Roaming/utorrent-ből. A letöltési mappában megmarad igen, mert ugye futtatás még mindig nincs.
-
ToBeY
nagyúr
A torrent file így ott marad a letöltés mappába.De legalább nem gyűlik
Felhasználók\username\Appdata\Roaming\utorrent mappába a sok torrent file mint eddig. -
csƵ
addikt
Üdv!
Már kezd elegem lenni belőle, úgyhogy megkérdezem: miért húzza szét a videót néhány reklám a YT-on? Az idősávnál odaér a sárga vonalhoz a videó és valahogy felnagyítja, ha kétszer belekattintok, majd vissza, akkor visszaáll a mérete, a képarány viszont elcsúszik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Már megoldották a 14-es verziónál,hogy a torrentfileokat nem pakolja be a rejtett roaming mappába(és hagyja ott) hanem csak a letöltés helyére rakja be,viszont onnan nem törlődik!
De még nem az igazi...Mert az ie csak a rejtett roaming mappába rakja be,majd törli is onnan ha eltávolítottam a torrenet az utorrentből.Mondjuk Nekem meg van adva alapértelmezett letöltési mappa, ott eddig is megmaradt..
Utorrentnél annyi, hogy "adat és torrent törlése" - így is megmarad?
-
ToBeY
nagyúr
De még nem az igazi...Mert az ie csak a rejtett roaming mappába rakja be,majd törli is onnan ha eltávolítottam a torrenet az utorrentből. -
bodhi9
csendes tag
Hello! Milyen újdonságok vannak a 14-es verzióban? Valaki magyarul foglalja már össze. Köszi

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ToBeY
nagyúr
Megoldottam.legalább már a Roaming rejtett mappát nem szemeteli össze.Mondjuk jobb lenne ha csak oda mentené a torrent filet majd törölné is mint az ie.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Kunsztler
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Kunsztler
senior tag
Mostanság a Google Chrome-nak nincs semmi olyan dolog,hogy egyik a másik verzió különbség.Mostanság csak az Opera nem követi ezt a gyorsaságot.
-
Pá
addikt
Tegnap este kiírta a chrome, hogy a youtube downloadert letiltotta, mert új jogosultságokat kér magának. Az a baj, hogy nem tudom hol csekkoljam, hogy milyen új dolgokhoz akar hozzáférni, így most nem is merem újraengedélyezni addig.
Valaki tudja esetleg mi változott benne, vagy hol tudnám megnézni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
laszlohu
addikt
A legegyszerűbb módszert nem is javasoltam, ha új ablakba szeretnél linket megjeleníteni :
Jobb klikk a linkre : majd Link megnyitása új ablakban.
-
RexpecT
addikt
-
laszlohu
addikt
Nagyon cool GPU szempontjából ez az új Chrome verzió, főleg nálam, aki alapból kikapcsoltam a flash playerben a Hardware accelerationt, ui. így normálisan kezeli nálam a gpu-t.
Maximálisan segíti a flash lejátszást tehermentesítve a CPU-t. -
koshmar
veterán
Korábban negyedévente jöttek a főverziók. Legalábbis én valami ilyet olvastam.
#6925) laszlohu MSN-es linket bal gombbal kattintva is új fülön kéne behoznia.
-
laszlohu
addikt
Ha új fülön akarod megnyitni, akkor középső egérgomb a linken.
-
laszlohu
addikt
Létrehozol egy shortcut-ot :
Csavarkulcs menü - Eszközök - parancsikonok létrehozása az alkalmazásokhoz.Vagy
Csavarkulcs menü - Új ablak , stb. -
Istyu74
aktív tag
Üdv,
olyan kérdésem lenne hogy azt hogy tudom a Chrome-ban beállítani ha PL kapok egy linket
MSN en, és azt megnyitom, akkor nem a már megnyitott ablakban egy uj fülön nyitja meg,hanem teljesen uj ablakot indít el. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
laszlohu
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
fatal`
titán
-
RexpecT
addikt
Valaki segítsen pls, iszonyat retek lett nálam a Chrome kb. a 12-es verzió óta. Ha fut az AdBlock vagy az AdBlock plus egyszerűen tetűlassan töltődnek be az oldalak. Például a http://www.filmbuzi.hu AdBlock plus-szal 26 mp (!) alatt töltődik be, úgy, hogy közben még scrollozni se lehet rajta, úgy leakad. Ha kikapcsolom az ABP-t, teljesen jól betöltődik az oldal 8 másodperc alatt. Valami ötlet?
Én is kikapcsoltam inkább így teljesen jó, annyira meg nem élet-halál hogy fusson az Adblock.
-
wAfu
tag
Valaki segítsen pls, iszonyat retek lett nálam a Chrome kb. a 12-es verzió óta. Ha fut az AdBlock vagy az AdBlock plus egyszerűen tetűlassan töltődnek be az oldalak. Például a http://www.filmbuzi.hu AdBlock plus-szal 26 mp (!) alatt töltődik be, úgy, hogy közben még scrollozni se lehet rajta, úgy leakad. Ha kikapcsolom az ABP-t, teljesen jól betöltődik az oldal 8 másodperc alatt. Valami ötlet?
-
RexpecT
addikt
Nekem a frissítés után sem az igazi, ha megnyitok egymás után egy pár oldalt akkor elgondolkozik egy kis időre(3-4 másordperc).A végén még visszaállok Firefoxra....
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ntomka
nagyúr
Nálam meg kompakt navigáció nincs. Linux vs Windows verzió?

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ntomka
nagyúr
-
törölt tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ntomka
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
koshmar
veterán
-
törölt tag
-
Kunsztler
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Itt a 14-es Chrome.

A GPU gyorsítás még mindig bugos..

-
koshmar
veterán
OK

Csak nekem Quake Live miatt a középső egér gomb másra van állítva , mint alapértelmezetten, ezért nekem semmit nem csinál... nah mindegy marad akkor a pöcsölés.
Csak az bosszant, mivel időnként kell FF-et használnom és abba ez tök jól meg van oldva, néha összekuszálódnak a fejembe a dolgok, mikor újra a chromot használom ezzel kapcsolataban...

A Ctrl+ kattintás kombó is új fülön nyitja meg a linkeket.
A Shift+ kattintás meg új lapon. -
Sn00k
veterán
OK

Csak nekem Quake Live miatt a középső egér gomb másra van állítva , mint alapértelmezetten, ezért nekem semmit nem csinál... nah mindegy marad akkor a pöcsölés.
Csak az bosszant, mivel időnként kell FF-et használnom és abba ez tök jól meg van oldva, néha összekuszálódnak a fejembe a dolgok, mikor újra a chromot használom ezzel kapcsolataban...

-
GaborGh
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
7000 - 6901
34187 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Google Chrome
- (kiemelt téma)
- A HMD majdnem minden komponense érzi a Vibe-ot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- BMW topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP X360 1030 G3 - i7-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), így működik. Nem tudom mi kavart be 

, nálam okés stabil és canaryval is.