- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Apple Watch
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
bár a szó jelentését ismerem, nem tudom ebben a kontextusban mit takar az, hogy portable

definiálnunk kéne először ki mit ért telepítés alatt, mert ez a portable telepítési helyet és szabad területet kér tőlem...szóval mit értesz az alatt, hogy nem kell telepíteni? nem eszi be magát a registrybe meg ilyenek?
bocs ha láma kérdések, eddig azt hittem a portable az a mobil verzió okostelefonokra vagy ilyesmi és nem foglalkoztam vele
mindegy, most felteszem egy pendrivra, ha már portable

szerk: úgy látszik rájöttem mire való a portable
egyébként kipróbáltam és remekül megnyitja a honlapomat, szóval valszeg a telepített chromeommal van valami
what is my next move?
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest