Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
"ellenkampányod miatt"

"majd ha a barátod a Chrome is tud ilyet akkor szólj"
Ilyenre nekem nincs szükségem, nem hiányzik, ezért nem is szólok, tudod hol kell keresni őket.

"Egérmozdulatok (operáoz hasonló)"
Ilyenre sincs szükségem.
"Reklámblokker ismét 1 -0 a FF-nek"
Nekem jó a BFilter, de ez egyéni szimpátia: ahogy érzed.
"plussz a Chrome 1 felturbózott trabant"
Ilyenre sincs... izé, ez mire érv?

"És a végére a Chrome-al még képet se tudok rendesen méretezni mert olyan kieg. "
De régen sem, most sem értem milyen nagyító kiegészítő kell neked, de mindegy is, mert erre sincs szükségem.

De összességében, mit akartál ebből kihozni? Elmondtam röviden, hogy 1GB rammal mit használnék, de mégis ugyanazt kérdezgeted, gondoltam, érvelek akkor részletesen, illetve, hogy nekem melyikben mi tetszik, nem tetszik. Persze, fanya az FF, régen én is azt használtam, de mára abból igazán csak a jó adblock hiányzik.
De ez az uccsó hsz-ed inkább trollkodás volt a Chrome ellen. Ez nem az a topic. Ha segítség kell a Chromemal kapcsolatban, látod, amit tudok, segítek mindenkinek, talán többet, mint itt bárki más (ha egy pár oldalt visszaolvasol).
Arról van szó, hogy válassz egy böngészőt, amelyik tetszik, amelyik kielégíti az igényeidet és használd. Eközben meg az is kiderül, hogy jó-e a gépedre, nem terheli-e.
Ha a válaszok nem tetszenek, amiket kapsz, akkor ez a megoldás. Bár nem értem, hogy miért kérdezed meg, hogy a te gépedre melyik lenne jobb, mikor láthatóan megvan minden böngészőről a véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest