- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
sziasztok, szeretnék segítséget kérni tőletek.
A Munkahelyemen használom az internetet és a Google chrome böngésződ, de sajna mint szinte minden hol ez is tilos, így szeretném megkérdezni lehet e a böngészőhöz adni egy billentyűt, hogy azzal megnyomva azonnal letegye tálcára vagy bezárja, vagy esetleg ilyen bővítményre is vevő lennék, ezzel az a cél, hogy egy gyors billentyű lenyomással bezárja vagy tálcára rakja a böngészőmet.
Kerestem de nem jutottam előrébb, nem hiszem hogy erre nem gondol senki?
köszönöm a segítségetek.A másik fura dolog meg az hogy ha videót nézek interneten akkor szűrűn előjön egy folytonos erős csíkozás az egész képernyő és nem látok szinte semmit, ez mitől lehet? a netem 80Mb
Fim nézésénél vinyoról nincs gondom, játéknál sem, így a videokari kizárva, frissítettem mint mindig a böngészőm, de akkor is ez a probléma áll fent, sőt flash player is van fent amit szintén frissítek, mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs