- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
joey04
titán
aha.
én tényleg azért vettem szifont mert azt hozza a legkényelmesebben, amikkel még annó bemutatták: böngésző, telefon, zene. pont ezekre használom a leggyakrabban a telefonomat. most is éppen villamoson vagyok és onnan írok! és ezekben nem tudok kompromisszumot vállalni. pedig annyira tetszik az android... sok pénzem lenne 2. telónak biztos nexus onet vennék! -
Konflikt
addikt
ha itt a galaxy, mint spica-ra gondolsz (mert amire valaszoltal hsz, abban a spica volt) akkor mire a no comment?: )
a spicanak vannak ugyan bajai (akksi tema, restart, stb), viszont ebben az arban, es ugy amugy is az egyik legjobb hw-es qwerty nelkuli android. G1-nel messze gyorsabb, koszonheto ez foleg a 800-as cpu-nak, na meg a 256-ramnak (vs G1 192, ugye, ezzel szivunk). a belso tarhelye is joval nagyobb, alaban ugy majd 200MB szabad volt ugyemlekeszem. (szval semmi szukseg app2sd-re, pl. mint nalunk).
illetve viszi az xvides videokat, ami azert nem utolso. (foleg h meg mindig nincs ra app a marketben)
-
aggleány
addikt
Köszönöm, Karma, köszönöm, vtechum
Egyelőre nem megy nekem ez az Android-dolog, de ígérem, csak akkor kérdezek, ha a használati utasításban nem találom meg a kérdés tárgyát.
Ha bárkinek kérdése van Tattoo-val kapcsolatban, és meg tudja írni, hogy azt merrefelé találom a gépen, szívesen megnézem
-
>-48-<
aktív tag
-
skajwa
senior tag
Köszönöm és Karma neked is köszönöm! Nem a 40 mp számít hanem a szándék.
És a házikóval ki is lép a böngészőből? Nem fog futni a háttérben?
Android marketből milyen hasznos programokat érdemes telepíteni? Olyanokra gondolok, amik könnyítik a mindennapi használatot, vagy a szoftver hiányosságait pótolják.... -
joey04
titán
Olvasgattam a témában, de 1, rossz az angolom nagyon, 2, mire találtam valamit kiderült, hogy ár nem aktuális a leírás, Szóval kérdésem az lenne, hogy most akkor a Hero egyszerűen rootolható-e, melyik főzött ROM az amit érdemes kipróbálni, és mivel ad többet mint a gyári?
Lehet veszek egy Herot...
-
itanczos
senior tag
Mitől is? A Google azt nyilatkozta, hogy a Cupcake és a Donut között csak funkció bővítés van. Nem új verzió.
Egyébként próbáltam már. Egy csomó program nem megy rajta! Sajna a Market még nem támogatja a kompatibilitás figyelését.
A 3 offline navi program közül is csak most a héten jelent meg egynek a Donut kompatibilis verziója (Sygic). -
Konflikt
addikt
elirtam. elofordul sajnos (a keypad-os atallitasnal a leghosszabb sort 4x kellett beirnom, vmit mindig elirtam
)
exp pack is felment. kek hatter bejon, aztan beirom h su, majd fekete hatter fogad, nemhozza fel mar h "allow", "allow all" stb. utana nemtudsz semmitse csinalni. csak poweroff.
mit toltesz te allandoan youtubera? -
dirty.yakuza
aktív tag
-
Konflikt
addikt
par napja volt meg a root, igy meg ismerkedem vele.
de ennyi ido alatt egypar negativ lejott: lassabb a screen rotate, a wifi-vel szarakszik sokszor (marketen allandoan ugytesz, mintha nemlenne net a wifin), es a fent emlitett probelma. aminek a megoldasat Karmanak koszonomegyenlore marad a cm, aztan ha lesz tobb ido nezegelodni, akkor egy hero-alapu romot szeretnek felrakni. kiv vagyok a sense ui-ra. meg az 1.6-ra is, szval azt is fel kene tenni. kar h egy nap nem 36 ora.. 10 ora alvas, 8 ora melo, a tobbi out
-
vtechun
veterán
kipróbálom, hogy még az update zipben kicserélem a Browser.apk -t a BetterBrowserre, ne utólag kelljen vele szarakodni. Kiváncsi leszek felmegy-e simán
Most látom van újabb verziója : Browser-bb-143.apk
Hmm, ahogy azt móricka elképzeli, nem megy fel így, verification failed. Na, majd még utánanézek ennek
-
DarkByte
addikt
Amint az NDK biztosítani fog screenbuffer hozzáférést (esetleg elkészül az OpenGL ES réteg), neki lehet fogni a dolognak. Addig sajnos szerintem JNI -n át értelme nincs barkácsolni, valószínűleg jelentős lenne az overhead.
Sajna ötletem sincs mikor jön a következő NDK és hogy mi kerül bele. Google semmiféle roadmap -et nem tesz közzé ezzel kapcsolatban, ami mondjuk elég gáz egy ekkora Opensource projektnél. -
Konflikt
addikt
a gtalkkal meg az a baj, hogy ha pl. gepnel vagy, akkor random elkuldi az uzeneteket a mobilra is, es ugye gepen is. neha csak az elso 1-2-t, neha kozbe kozbe is egy atmegy mobilra, foloslegesen. persze ha nincs aktiv pc-s gtlak kliens, vagy gmail megnyitva akkor minden mobilra megy. de valahogy ezt is gatyaba kene razni. tapasztaltatok hasonlot?
-
DarkByte
addikt
De nem csak mobilnetes kártya gondolom. Egyébként nekem is van egy ilyenem de az csak simán modembe van használva fixen; tesóm és a család használja szóval azt nem igazán lenne előnyös magammal vinni.
Az a baj hogy ha valami értelmes árú netet akarok mindenképpen előfizetés kell és akkor már fizetnem kell a voice szolgáltatás díját is (amit egyébként nem nagyon vennék igénybe), szóval 4-5k alatt úgy sem úszom meg. Az 1GB még vállalhatónak tűnik, úgysem töltögetni kell hanem böngészni, emailezni, MSN -ezni, Twitter -ezni, ilyesmi.
#342: késő.
-
Konflikt
addikt
a task az teendo, nem esemeny (event). font mar elmondtak mi a lenyege
de ami igazan lenyeges, az pedig az, h mert nem syncolja le a calendarral. (annyit lehet elerni csupan, h kiraksz a desktopra egy browser bookmark shorcut-ot a gmail.com/task-kal, igy elerheto a lista. de megis az lenne a legjobb, ha egyben is kezelheto lenne.)
-
MichaelSD
őstag
Ez hírdesd hangosan!
Pedig nagyon más. Ha van 15 feladatod, hogyan adsz nekik fontossági sorrendet? Hogyan csinálod meg, hogy mindegyiket egy listába lássad? Hogyan csinálod meg, hogy csak a lejárati nap jelenjen meg a kalendáriumban, miveil 15 bejegyzés sok helyet foglalna. Stb, stb.
Talán ez. segít rajtad...
-
Konflikt
addikt
koszi! eddig azt terveztem mig nem volt meg, h egybol ranyomok vmi hero-alap romot, de most h megvan inkabb ismerkedek meg vele. aztan majd ha kicsit tapasztaltam, akkor elobb-utobb biztos lesz root. jobbnal jobb guide-ok vannak a temaban.
@(#242) No-kia: XXL-ben 75,9-ert 1 evvel, feketeben
@(#244) MichaelSD: ez eleg nagy hiba.
de legalabb tervezik.
-
Konflikt
addikt
talaltam egy ilyet, hatha segithet:
# If you’ve been using streetview or the browser alot, the cache can quickly get big. I’ve only had the phone for two days and got 20MB back by clearing the cache on these two.
# Settings > Applications > Manage Applications > Browser > Clear Data
# Settings > Applications > Manage Applications > Streetview > Clear Datamod: jah latom Karma #209-ben mar javasolta: )
-
DarkByte
addikt
Ahogyan nézem túl sok embernek még nincs Android -ja. Én gondolkodom egy G1 -en, de most nem szeretnék a sok minden mellé még ezt is venni, kicsit kiköltekeztem magam (laptop, táska, router
). Valamikor késő ősz, vagy karácsony felé visszatérünk a témára, addigra talán lesz nagyobb kínálat is.
-
student
őstag
ja hát hd-ba tényleg felesleges. 10 centis kijelzőre minek?
más: nézegettem az android market-t hát nincsenek eleresztve progikkal. max 500 ha van de at is tulzás. most olvastam apple-nél már 65000 progi van. dehát érthető is amig nincs millióknak android telója addig nincs piac
-
Nekem fehér, eredetileg német T-Mobile-os G1-em van
Szerintem és egy hozzáértő (női
) vélemény szerint is jobban néz ki, mint a fekete verzió. A felület ugyanolyan mindegyiken
(Kivétel a Rogers - kanadai - verzió, ott egy kicsit újabb az alaprendszer és több a hozzá adott program, de nekem se az eredeti szoftver van már rajta
)
-
Sok nyitott kérdés maradt, foltozzunk egy kicsit
Lehet hogy már megtaláltad a választ, ezesetben bocs.vtechun: "Legújabb kérdésem az lenne, hogy amikor ugye vágólapra másolok valamit, akkor azt, hogy tudom beilleszteni?"
Hosszúkatt a szövegdobozon, a megjelenő menüben ott lesz a Paste text.
vtechun: "Egyébként fejleszt itt valaki androidra?"
Még nem, de már nagyon tervezemvtechun: "Azt kérdezném a G1 tulajoktól, hogy a dobozban elvileg van füles, de annak a csatlakozója milyen? A HTC féle?"
A HTC-féle ExtUSB csatlakozós, nem szétszedhető. Elég fos minősége van... Átalakító meg nincs a csomagban. A Speedshopban lehet kapni ilyesmit.
Én inkább BT headsetet használok.
Alukard: "WMWifiRouter, muBook"
Ott a Wifi Tether for Root Users, működik Wifivel, Bluetooth-szal, tud WEP-et, teljesen ingyenes, és már most is elérhető
Root jogok kellenek hozzá mondjuk.
EBookolvasásra meg már megjelent az FBReader Android portja, nem tudom mivel tudna kevesebbet, mint a mu, én inkább Bebookot használok
DarkByte:
Ennek ugyan semmi köze nincs az NDK-hoz. Lásd előző pont.
vtechun: "Kérdésem az lenne, hogy a böngészőben van vmi trükk ami mondjuk az End bill.-nek megfelelő eredményt hordoz?"
Nem tudok róla eddig
Volt az a bookmarklet, ami Javascripttel az oldal aljára ugrik, de nem tudtam beírni a böngészőbe (automatikusan elérakta, hogy http://
). A kicsinyítéssel hamar le lehet tekerni szerencsére.
Alukard: "érdemes beleolvasni, hátha benne van a válasz, ha nincs akkor ott tedd föl, mivel az ő "temékük""
Tévedés, a live-android és az SDK emulátor (amit vtechun használ) két teljesen különálló dolog. A live varázs csak egy házi hackelés - bár kétségkívül érdekes cucc
A kérdést inkább az android-discuss levelezőlistán kéne feltenni.
-
Alukard
senior tag
A PSP és a nintendo DS kivételével mindennel sikerült megosztani így a netet...
A gond az, hogy Ad-Hoc módban működik (igaz, DHCPvel), és nem AP kénet... ha ezt meg lehetne oldani akkor tulajdonképp minedennel működne...A gondom az, hogy még csak hasonló progit sem találtam mint mondjuk az ICS... Internet Connection Sharing, amivel mazzagon vagy BTn keresztűl tudnám megosztani a telefon netjét 1 adott géppel...
-
DarkByte
addikt
Lehet saját alkalmazásokat is telepíteni az emulátorra. Miközben fut, nyiss egy konzolt megint csak a tools mappába és add ki ezt:
adb install <telepítendő_apk_fájl_útvonala>
Az Android alkalmazás csomagok kiterjesztése apk.
#74: orientációt a Ctrl+F11 -el tudsz változtatni (ez eldönti az eszközt). Terminál kérdésre nem tudom a választ, azzal még nem foglalkoztam egy egyszeri elindításon túl.
A GTalk lehet hogy külön nem letölthető, csak a Market -en keresztül. A Market pedig az SDK -ban nem kapott helyet.
-
DarkByte
addikt
Ebben tudok segíteni. Belépsz az SDK tools mappájába és nyitnod kell egy parancssort. Innentől kezdve úgy veszem hogy 1.5 -ös SDK -d van. Ebben mielőtt bármit is kezdhetnél, létre kell hoznod egy virtuális eszközt (Android Virtual Device - AVD) valamelyik meglévő profil alapján. A lehetséges eszköz profilokat így lehet kilistázni:
android list target
Itt mindegyik neve mellett van egy ID, jegyezd meg amelyik neked szimpatikus (nálam pl. a HVGA -s Android 1.5 platform a 2 -es ID -jű). Ezután létre kell hozni az eszközt aminek nevet is kell adni. Nálam ez "default" lesz:
android create avd --target 2 --name default
Itt a target utáni szám a fenti ID, a name utáni pedig az avd neve amit te határozol meg.
Meg fogja kérdezni hogy szeretnél-e egyéni hardware profilt létrehozni, itt az egyszerűség kedvéért válaszd a no -t.Ha ez megvan akkor lehet is indítani az emulátort az avd név megadásával. Szintén a tools mappában:
emulator -avd default
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest