Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
válasz
itanczos
üzenetére
... Olvasd el ezt még egyszer! 
CHIPman: Ha az általam linkelt oldalra gondolsz, akkor nem hátrány, ha ingyenes programokkal kísérletezel
Ez nem warezoldal! Egy free programot kiválasztva ott lesz egy naaagy kövér piros Download gomb, ami, mint az előbb teszteltem, teszi is a dolgát. -
Konflikt
addikt
válasz
itanczos
üzenetére
Nemirtam h magyar szo, mert sztem sem az. de ma mar szinte minden teruleten, de az informatikaban leginkabb megfigyelhetjuk azt, h idegen szavakat atveszunk, es max az irasmodjat "magyarositjuk". a roaming szo pedig csak at lett veve, meg az irasmodjat sem magyarositjuk. (ok, lehet h nincs benn a magyar helyesirasiban, de ahogy Karma is irta ezt mar hasznaljak, es a legfontosabb h mindenki erti.)
sajnos lehetetlen mindent magyarositani (neha nem is lehet), es nem is kell.
pl. az e-mailt sem forditjuk le (gyakran) elektronikus uzenetre/levelre, mert mindenki erti, es hosszabb is lenne.
-
Konflikt
addikt
válasz
itanczos
üzenetére
a kamera sajnos tenyleg ratyi.
de ha fotozni akarsz, akkor a legolcsobb kompakt is veri kepminosegben akarmelyik telefonos kamerat. egyszeruen a kis meretu ccd miatt ennyit tudnak a mobilos kamerak. amugy en N95 8GB-rol valtottam, a macro-ja egesz jo volt, ha sok volt a term feny, meg ugye a 640x480@30fps felvetel se volt rossz. mondjuk eddig nemnagyon hianyzott a kameraja, pedig azthittem fog.a hero azert jobb a G1-nel kamera teren, (3,2mpx, vs 5mpx) de nagy elore lepest nem szabad varni.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... Olvasd el

Pl. bitáradat...
de ha fotozni akarsz, akkor a legolcsobb kompakt is veri kepminosegben akarmelyik telefonos kamerat. egyszeruen a kis meretu ccd miatt ennyit tudnak a mobilos kamerak. amugy en N95 8GB-rol valtottam, a macro-ja egesz jo volt, ha sok volt a term feny, meg ugye a 640x480@30fps felvetel se volt rossz. mondjuk eddig nemnagyon hianyzott a kameraja, pedig azthittem fog.
Az lesz majd csak igazán jó