Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
válasz
itanczos
üzenetére
... Olvasd el ezt még egyszer! 
CHIPman: Ha az általam linkelt oldalra gondolsz, akkor nem hátrány, ha ingyenes programokkal kísérletezel
Ez nem warezoldal! Egy free programot kiválasztva ott lesz egy naaagy kövér piros Download gomb, ami, mint az előbb teszteltem, teszi is a dolgát. -
Konflikt
addikt
válasz
itanczos
üzenetére
Nemirtam h magyar szo, mert sztem sem az. de ma mar szinte minden teruleten, de az informatikaban leginkabb megfigyelhetjuk azt, h idegen szavakat atveszunk, es max az irasmodjat "magyarositjuk". a roaming szo pedig csak at lett veve, meg az irasmodjat sem magyarositjuk. (ok, lehet h nincs benn a magyar helyesirasiban, de ahogy Karma is irta ezt mar hasznaljak, es a legfontosabb h mindenki erti.)
sajnos lehetetlen mindent magyarositani (neha nem is lehet), es nem is kell.
pl. az e-mailt sem forditjuk le (gyakran) elektronikus uzenetre/levelre, mert mindenki erti, es hosszabb is lenne.
-
Konflikt
addikt
válasz
itanczos
üzenetére
a kamera sajnos tenyleg ratyi.
de ha fotozni akarsz, akkor a legolcsobb kompakt is veri kepminosegben akarmelyik telefonos kamerat. egyszeruen a kis meretu ccd miatt ennyit tudnak a mobilos kamerak. amugy en N95 8GB-rol valtottam, a macro-ja egesz jo volt, ha sok volt a term feny, meg ugye a 640x480@30fps felvetel se volt rossz. mondjuk eddig nemnagyon hianyzott a kameraja, pedig azthittem fog.a hero azert jobb a G1-nel kamera teren, (3,2mpx, vs 5mpx) de nagy elore lepest nem szabad varni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő R9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll gar
- 5-ös pakkban olcsóbb! Dell Latitude 7390, i5-8350U, FHD/IPS, TOUCH, garancia, cégeknek ÁFA-s számla!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- GAMER PC: i7-7700 /// 16GB DDR4 /// RX 5700 XT /// 256GB SSD
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... Olvasd el

Pl. bitáradat...
de ha fotozni akarsz, akkor a legolcsobb kompakt is veri kepminosegben akarmelyik telefonos kamerat. egyszeruen a kis meretu ccd miatt ennyit tudnak a mobilos kamerak. amugy en N95 8GB-rol valtottam, a macro-ja egesz jo volt, ha sok volt a term feny, meg ugye a 640x480@30fps felvetel se volt rossz. mondjuk eddig nemnagyon hianyzott a kameraja, pedig azthittem fog.
Az lesz majd csak igazán jó