- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
fixedgear #668 üzenetére
Én azt hallottam, hogy a gépelés akad fektetett nézetben, de a videók alapján nem zavaró. Nem tudom, megy-e a multitouch, mert egy videón sem láttam.
Vacillálok a Tattoo meg a Spica között, a Tattoo sokkal jobban vonz, mivel stabilabb, meg Sense UI-s, egyetlen hátránya a rezisztív kijelző, meg az, hogy csak 2,8"-os. -
picur220
veterán
válasz
fixedgear #662 üzenetére
Ezeket a kínai dolgokat nem igazán preferálom, bármi baja van, semmit sem tudsz kezdeni, nincs alkatrész hozzá, meg semmilyen támogatottság. Vagy ez nem ilyen?
Nekem nem volt iPhoneom, de próbáltam, meg ipod touchot is, és sokkal jobb, mint az android szvsz!Érezhető a különbség. Pl egy 3GS sehol sem hajlandó megakadni, netezés közben amíg töltődött az oldal is simán lehet vele scrollozni, nem akad egyáltalán, mint az Android.(Sztem még az is elviselhető, de már egy Arena nem)
-
mgoogyi
senior tag
válasz
fixedgear #653 üzenetére
Szia,
Ezek közül a G1-gyel találkoztam már, egyébként a munkám miatt a következők voltak már a kezeimben:
G1- nekem ez kicsit fapadosnak tűnt, nem szerettem
HTC Hero - Egész gyors kis telefon, jól használható, bár nekem hiányzott a rendes keyboard
Motorola Milestone - Ez durván gyors az előző kettőhöz képest, a érintőgombjai nem voltak annyira megnyerőek, de van saját keyboardja, persze emiatt vastagabb kicsit
Google Nexus - Egyetlen hátránya szerintem, hogy nincs rendes keyboard, egyébként design-ra és teljesítményre messze jobb, mint a többi - a motorolánál csak kicsivel gyorsabb, de észrevehető.Nem vagyok telefonguru, szal ne vedd nagy súllyal számításba, amit írtam, másrészt én nem mindennapi dolgokra használtam őket, hanem speciális dologra, ahol a teljesítményhiányt nagyon megéreztem. Így én vagy a Motorolát vagy a Nexust választanám, ezek nagyon meggyőzőek voltak. Remélem hasznos valamennyire, amit írtam, az általad felsoroltak közül sajnos csak a G1-et ismerem.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest