Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
fixedgear
üzenetére
Én azt hallottam, hogy a gépelés akad fektetett nézetben, de a videók alapján nem zavaró. Nem tudom, megy-e a multitouch, mert egy videón sem láttam.
Vacillálok a Tattoo meg a Spica között, a Tattoo sokkal jobban vonz, mivel stabilabb, meg Sense UI-s, egyetlen hátránya a rezisztív kijelző, meg az, hogy csak 2,8"-os. -
picur220
veterán
válasz
fixedgear
üzenetére
Ezeket a kínai dolgokat nem igazán preferálom, bármi baja van, semmit sem tudsz kezdeni, nincs alkatrész hozzá, meg semmilyen támogatottság. Vagy ez nem ilyen?
Nekem nem volt iPhoneom, de próbáltam, meg ipod touchot is, és sokkal jobb, mint az android szvsz!
Érezhető a különbség. Pl egy 3GS sehol sem hajlandó megakadni, netezés közben amíg töltődött az oldal is simán lehet vele scrollozni, nem akad egyáltalán, mint az Android.(Sztem még az is elviselhető, de már egy Arena nem) -
mgoogyi
senior tag
válasz
fixedgear
üzenetére
Szia,
Ezek közül a G1-gyel találkoztam már, egyébként a munkám miatt a következők voltak már a kezeimben:
G1- nekem ez kicsit fapadosnak tűnt, nem szerettem
HTC Hero - Egész gyors kis telefon, jól használható, bár nekem hiányzott a rendes keyboard
Motorola Milestone - Ez durván gyors az előző kettőhöz képest, a érintőgombjai nem voltak annyira megnyerőek, de van saját keyboardja, persze emiatt vastagabb kicsit
Google Nexus - Egyetlen hátránya szerintem, hogy nincs rendes keyboard, egyébként design-ra és teljesítményre messze jobb, mint a többi - a motorolánál csak kicsivel gyorsabb, de észrevehető.Nem vagyok telefonguru, szal ne vedd nagy súllyal számításba, amit írtam, másrészt én nem mindennapi dolgokra használtam őket, hanem speciális dologra, ahol a teljesítményhiányt nagyon megéreztem. Így én vagy a Motorolát vagy a Nexust választanám, ezek nagyon meggyőzőek voltak. Remélem hasznos valamennyire, amit írtam, az általad felsoroltak közül sajnos csak a G1-et ismerem.
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érezhető a különbség. Pl egy 3GS sehol sem hajlandó megakadni, netezés közben amíg töltődött az oldal is simán lehet vele scrollozni, nem akad egyáltalán, mint az Android.(Sztem még az is elviselhető, de már egy Arena nem)
(Átcsomagolt G1.)