Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
fixedgear
üzenetére
Én azt hallottam, hogy a gépelés akad fektetett nézetben, de a videók alapján nem zavaró. Nem tudom, megy-e a multitouch, mert egy videón sem láttam.
Vacillálok a Tattoo meg a Spica között, a Tattoo sokkal jobban vonz, mivel stabilabb, meg Sense UI-s, egyetlen hátránya a rezisztív kijelző, meg az, hogy csak 2,8"-os. -
picur220
veterán
válasz
fixedgear
üzenetére
Ezeket a kínai dolgokat nem igazán preferálom, bármi baja van, semmit sem tudsz kezdeni, nincs alkatrész hozzá, meg semmilyen támogatottság. Vagy ez nem ilyen?
Nekem nem volt iPhoneom, de próbáltam, meg ipod touchot is, és sokkal jobb, mint az android szvsz!
Érezhető a különbség. Pl egy 3GS sehol sem hajlandó megakadni, netezés közben amíg töltődött az oldal is simán lehet vele scrollozni, nem akad egyáltalán, mint az Android.(Sztem még az is elviselhető, de már egy Arena nem) -
mgoogyi
senior tag
válasz
fixedgear
üzenetére
Szia,
Ezek közül a G1-gyel találkoztam már, egyébként a munkám miatt a következők voltak már a kezeimben:
G1- nekem ez kicsit fapadosnak tűnt, nem szerettem
HTC Hero - Egész gyors kis telefon, jól használható, bár nekem hiányzott a rendes keyboard
Motorola Milestone - Ez durván gyors az előző kettőhöz képest, a érintőgombjai nem voltak annyira megnyerőek, de van saját keyboardja, persze emiatt vastagabb kicsit
Google Nexus - Egyetlen hátránya szerintem, hogy nincs rendes keyboard, egyébként design-ra és teljesítményre messze jobb, mint a többi - a motorolánál csak kicsivel gyorsabb, de észrevehető.Nem vagyok telefonguru, szal ne vedd nagy súllyal számításba, amit írtam, másrészt én nem mindennapi dolgokra használtam őket, hanem speciális dologra, ahol a teljesítményhiányt nagyon megéreztem. Így én vagy a Motorolát vagy a Nexust választanám, ezek nagyon meggyőzőek voltak. Remélem hasznos valamennyire, amit írtam, az általad felsoroltak közül sajnos csak a G1-et ismerem.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érezhető a különbség. Pl egy 3GS sehol sem hajlandó megakadni, netezés közben amíg töltődött az oldal is simán lehet vele scrollozni, nem akad egyáltalán, mint az Android.(Sztem még az is elviselhető, de már egy Arena nem)
(Átcsomagolt G1.)