Aktív témák
-
joey04
titán
Közben bogarászva a fórumokat a memóriára találtam egy ilyen magyarázatot:
[link]
elvileg ez a frissítés már megtörtént, így 200+ a szabad memória, bár még így is a felét megeszi, de erre már jó magyarázat az általad leírt gondolatmenet.
Mondjuk az szerintem gáz, hogy ezt így adták ki... -
-
joey04
titán
Újabb 2 kérdésem van a 2.1ről:
Az 1.: amikor herom volt 1.6tal akkor a ha airplane módba tettem, akkor nem lehetett bekapcsolni a wifit, ez az android sajátossága volt akkor. Volt rá megoldás Marketen, de a kérdésem az, hogy már gyárilag lehet ezt beállítani? Mert kényelmesebb lenne a gyári widgetről állítgatni ezeket.
2.: gmail fiók kezelése. Szintén 1.6 alatt nem tudtam úgy beállítani, hogy amikor a telefonról küldök üzenetet akkor az a simán elküldött mappába kerüljön. Mindig az imap/sent mappába került. Erre van már megoldás?
-
joey04
titán
elsőre: köszi!
Másodikra: akkor rosszul fogalmaztam, a beépített alkalmazások (gmaps, képnézegető, gyári browser) megkapják minden andoridos telefonon a multitouchot az esetleges frissítéssel? és a bt fájlküldés az most jelenleg, hivatalosan hogy áll? benne van már gyárilag a rendszerben, vagy a marketen kell keresni megoldást továbbra is? -
joey04
titán
Még egy kérdés:
Most, hogy a nexus one megkapta a multitouchot hivatalosan is, innentől minden 2.1 rendszerrel érkező, vagy arra a jövőben hivatalosan frissíthető készülék is meg fogja kapni? magyarul a legújabb android rendszernek már része alapból a mt?
tehát például acer s100 is hivatalosan mt képes lesz, ha megkapja a 2.1et? -
joey04
titán
Annak mi lehet az oka, hogy Android rendszer ennyire zabálja a memóriát:
A jó központi egység mellé megfelelő társ az 512MB RAM és az 512MB ROM, bár ezekből nem sok marad érdekes módon: programok futtatsására indulás után 104MB
-
joey04
titán
aha.
én tényleg azért vettem szifont mert azt hozza a legkényelmesebben, amikkel még annó bemutatták: böngésző, telefon, zene. pont ezekre használom a leggyakrabban a telefonomat. most is éppen villamoson vagyok és onnan írok! és ezekben nem tudok kompromisszumot vállalni. pedig annyira tetszik az android... sok pénzem lenne 2. telónak biztos nexus onet vennék! -
joey04
titán
Akkor még mindig marad a szifon, pedig egy Desire nagyon érdekelne...
Érdekes, pl a symbianban ott van az a rohadt scrollbar, amíg nem volt kinetic scroll csak azzal lehetett mozogni, a böngészőben meg ott sem volt benne.Androidon is benne van a névjegyzéknél, de a böngészőben még a lehetőséget sem adják meg.
-
joey04
titán
Olyasmi, bár az újabb verzióban tripla tap esetén kitesz oldalra egy scrollbart.
olyasmi, amit talán névjegyzékben láttam, oldalt androidban
Vagy jó nekem az oldal tetejére/aljára ugrás is, de azt ahogy nézegettem továbbra sem oldották meg. (ez tényleg ennyire bonyolult, vagy tényleg ennyire nincs rá igény? nem hiszem, mert mástól is olvasom, hogy kéne) -
joey04
titán
Első kérdésem: Ha airplane módba teszem, akkor miért nem engedi a wifit bekapcsolni? iPhone engedi, és ez azért fontos, mert amikor már ágyban vagyok, akkor csak a wifi van bekapcsolva, hogy fel tudjak nézni a netre, meg a mail miatt, de akkor már ne keressen senki...
-
joey04
titán
Örömömben ide is beírom: megvan a Hero!
Fehérben vettem, mindig fekete telefonjaim voltak, most váltottam. Ez jobban is tetszik, mint a sötétebb típus -
joey04
titán
Olvasgattam a témában, de 1, rossz az angolom nagyon, 2, mire találtam valamit kiderült, hogy ár nem aktuális a leírás, Szóval kérdésem az lenne, hogy most akkor a Hero egyszerűen rootolható-e, melyik főzött ROM az amit érdemes kipróbálni, és mivel ad többet mint a gyári?
Lehet veszek egy Herot...
-
joey04
titán
Jó kis összehasonlítás
Érdekes, hogy végignézve a videókat, valahogy a sima android felület jobban tetszik, mint a sense felülettel megspékelt. Eddig nem ezen a véleményen voltam pedig.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest