- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
ma sikerült megfektetni az S100at, felraktam rá még +10progit, asztalra kiraktam sok widgetet és lám belassult, láthatólag elfogyott a ram.
Igazán kihozhatnák a 2.1et amiből vki kidobálhatná a fölösleget, átállithatná CPUt max 1ghzre oszt onnantól nagyon faintos teló lesz ez az S100.
-
Dare2Live
félisten
Ha vistad/W7ed van nézd meg mennyi szabad memóriát ír ki.
Nekem W7 alatta 6gb ram, szabad: 20mb.
Sebességben a Superfetch és alteregói óriásit dobnak a sebességen, én erre tipelnék mért van 'minden' droidon 20-30mb szabad, legyen az 180mbs Spica 256ramos S100 vagy 512 ramos nexus.
És ugye Spican is bár k* kevés a ram mégis ismeretlen fogalom a kevés memoria...
-
DesertDog
tag
1. Szerintem fogalomértelmezési problémába ütköztél. Bár nekem eddig csak Win-es telefonom volt, de ott a fligh mode azt jelentette, hogy minden antenna kikapcsolva. Gondolom az Androidon az aiplane mód sem jelent mást, tekintve, hogy a repülőgépen ki kell kapcsolni minden rádiós eszközt.
2. Ez szerintem nem az Androidtól függ, mivel PC-ről IMAP levelezővel kapcsolódva is így viselkedik a gmail.
-
-
Az előző kérdésre: Mert sajt. A Java nem éppen anorexiás, ha memóriaéhségről van szó. De azért nem kell annyira elhasalni, ez a számérték valószínűleg olyan, mint a Vista/W7 nagy memóriafogyasztásával kapcsolatos FUD: memóriacache is közre játszhat.
A mostanira: Az Android platform központilag támogatja a multitouchot 2.0 óta, a felvetésed ilyen formában értelmetlen és sajnos téves. Ugyanis két másik tényező is van, ami ezt befolyásolja: megfelelő driverek (N1-en adott) és a multitouch eseményeket kezelő alkalmazások is szükségesek. Az N1-en csak ez utóbbi hiányzott, például a Dolphin Browser a kezdetek óta tudta rajta a pinch to zoomot.
-
Bonyolult, mert ez nem az SDK kalibere, ehhez saját Android rendszert kellene fordítani. Még ha igény van is, úgy tűnik az erre képes hackereknek más a fontossági sorrendje.
A MobileSubstrate egy olyan rendszer, amit más platformon nem nagyon lehet megvalósítani, és sokkal nagyobb tákolási szabadságot ad, mint bármi más.
Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest