- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
aggleány
addikt
A segítségeteknek köszönhetően be tudtam állítani az alapértelmezett számokat
Minden telefonszámot és egyebet beírtam, még a saját csengőhangokat is meg tudtam adni. 
Újabb segítséget kérnék. Felpakoltam a memóriakártyára a cuccaimat (zenék, filmek, stb.) szépen albumokba rendezgetve, és a Tattoo ömlesztve nyitotta meg. Ráadásul a filmeknek, amik nem voltak külön albumban, még nevük sincs, csak a nyitókép rajtuk a nyilacskával, hogy lehet indítani. 15 egyforma 20th Century Fox-ból elég nehezen tudom kimazsolázni, hogy melyik melyik. Ilyen esetben mi a teendő? Olyat rendszert szeretnék, ami a régi telefonomban megvolt, pl.: Filmek/Scifi/X-men/X-men1.
Előre is köszönöm a segítséget

-
aggleány
addikt
Köszönöm, Karma, köszönöm, vtechum

Egyelőre nem megy nekem ez az Android-dolog, de ígérem, csak akkor kérdezek, ha a használati utasításban nem találom meg a kérdés tárgyát.
Ha bárkinek kérdése van Tattoo-val kapcsolatban, és meg tudja írni, hogy azt merrefelé találom a gépen, szívesen megnézem

-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérek Tőletek. Beszereztem egy HTC Tattoo-t, és nem akarom szinkronizálni, kézzel akarom bevinni a kontaktokat. Egy telefonszámig még megy is, de amikor beírok egy vonalas számot is, automatikusan azt veszi "default"-nak. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom én kiválasztani, hogy melyik legyen az alapértelmezett szám. Légyszíves írja meg valaki, hogy ezt hogyan kell csinálni, mert nem találtam meg a kezelési utasításban sem.
Előre is köszönöm

Aktív témák
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD /
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- Rendelésre: Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minden telefonszámot és egyebet beírtam, még a saját csengőhangokat is meg tudtam adni.