- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
válasz
MichaelSD #314 üzenetére
Mondjuk kernel verziót, Mod verziót (ha van), Build Number-t... És írogasd be ide őket.
Jól állítottad be?
A 3.0-ban úgy kell, hogy hosszan nyomvatartod az ujjad a második fülön egy neked tetsző szolgáltatón (a német szokott működni), aztán fake... valami. A következő Market indításnál fel kéne bukkanniuk. A reboot meg visszaállítja!
-
válasz
MichaelSD #296 üzenetére
Hogy próbáltad eddig?
Ha a Cyanogen-féle recovery van fenn, a módszer az, hogy:
1) rárakod a frissítés .zip-jét a memóriakártyára, a gyökérbe.
2a) Terminálban kiadod, hogy "su", majd "reboot recovery".
2b) - vagy a házikó lenyomása mellett kapcsolod be a telefont.
3) A menüben csinálsz egy nandroid backupot (sose tudni)
4) Nyomsz egy wipe-ot (nem kötelező, csak ajánlott, de ezzel elveszted az adataidat!)
5) Update any zip from SD card, kiválasztod a frissítést, házikó, és kész. -
válasz
MichaelSD #292 üzenetére
Pedig a Google első találata tökéletesen jó
Itt egy link.
-
válasz
MichaelSD #288 üzenetére
Ma reggel 9-től délután 5-ig csontra lemerítette az akkumulátorom. Ami fura, mert nem használtam többet, mint szoktam (és legalább egy napot kibírt más ROMmal), valamint eaminál semmi ilyen gond nincs az új CM-mel.
Egyébként végre használhatóan gyors a rendszer eddig
Az új Market meg nagyon pofás (bár Enabler nélkül most sincsenek fizetős alkalmazások
)
-
vtechun
veterán
válasz
MichaelSD #257 üzenetére
nemtom
nekem rohadtul nincs rá szükségem, nincs se naplóm, se semmim, mégis elvagyok, nem felejtek el munkába járni, stb
, amikor kijött ez a google task, akkor is izgatottan kezdtem el kipróbálni, hogy na, ez mi is lehet, de aztán hamar rájöttem, hogy nekem semmi szükségem erre
-
Konflikt
addikt
válasz
MichaelSD #247 üzenetére
Igyvan. Mert en a taskok 99%at amugy is datumhoz kotom `dobalom` a calendarba ide oda ha csuszik, stb. Szval ez nagyon kezenfeko lenne h a calendarral egyutt syncolja le. Amugy pl a hold fazisait es az idojarast is kulon eventkent kezeli, mikor azokok ikonok. Lehetnenek a mobilon is csak ikonok, mert azok is elfoglalnak plusz egy sort.
-
Konflikt
addikt
válasz
MichaelSD #218 üzenetére
nehogymar ne oldjak meg h ne menyjen ra az update.
sztem mSD-t mindki hasznal benn. szval az android lenyegi resze, ami nelkul hasznalhatatlan lenne mint mobil keruljon a belso memoriaba, a tobbi app, etc. meg keruljon a mSD-re. akk sztem boven raferne. nemeleg a 192 MB RAM? -
-
DarkByte
addikt
válasz
MichaelSD #58 üzenetére
A fejlesztői telefonon biztosan le vannak tiltva a Market, mivel így korlátlanul lehetne róla leszedi a fizetős programokat és áttenni más mobilokra. Hogy a T-Mobile G1 mennyire olyan mint a HTC Dream ilyen szempontból azt nem tudom.
Érdekes mobil ha tényleg 150 euróért lehet majd kapni: [link] Mondjuk a 3G egy érdekes pontja hogy nincs, viszont van WLAN és GPS is. Google Maps mondjuk GPRS -el érdekes lehet.
-
-
Alukard
senior tag
válasz
MichaelSD #16 üzenetére
Most az utóbbi időben elég sok Android foróumot/discussion boardot nézegetek, és így elsőre amit sikerült kihámozni hivatalos/félhivatalos HSZekből az az, hogy pl a contact/event szinkronizáció Neten keresztűl fog menni... de nem googles fejelsztők dolgoznak egy az active synchez hasonló megoldáson...
Konkrét GPS navigációs progival annyira még nem találkoztam, a beépített Google Maps -en kívül... bár a friend finder poénos kis progi, de nem navigációs...
Ami a Google progikat illeti, sztem nem lesz roszabb a szinvonaluk mint a PC változatoknak... Amit eddíg láttam, a böngészőt, az nagyon a helyén volt (most próbálgatom a Polarisomon az opera 9et, és várok a Skyfirere, de fölveszi velük a versenyt gond nélkül...
A legtöbb fejlesztés alatt lévő progi most is kipróbálható az emulátor segítségével... igaz nem 1 valós készülék, de nagyságrendekkel több mint amit a LiMO biztosít...
Sztem amúgy meg az alapszolgáltatások annyira nem mérvadóak, mivel ingyenesen cserélhetőek lesznek... -
Alukard
senior tag
válasz
MichaelSD #14 üzenetére
Elvileg igényesebben lesz megoldva mint a legtöbb telefonban (értsd nem hotlink a menüből a böngészőhöz)... Legalábbis az, hogy a Maps -et konkréten a beleintegrálták a softwarebe, illetve az 1ik bemutató videóban is elhintettek, 1 olyat, hogy a kép nézegetőt ha nem tetszik a Picasa-ra is lecserélheted.... szóval érdekes lesz
Az eladási stratégiával nem nekünk kell foglalkozni, hanem az Android partnereknek (HTC, Samsung, LG,...)... már csak azért is, mert amint kijön elérhető lesz mindenkinek, olyan szinten hogy ha a telefonod rendelkezik 32MB Flash memóriával illetve 1 használható (200 MHz fölötti) procival akkor elfut... -
Alukard
senior tag
válasz
MichaelSD #12 üzenetére
Hmmm...
Ami a stratégiát illeti...
1. Amint megjelenik az első készülék, a forráskód nyílvánosan elérhető lesz.
2. Elérhető lesz 1 általános ROM, amit nagy valószínűséggel könnyen lehet konfigurálni az adott készülékre (telepítő -> "select your device"), vagy a gyártóktól kell beszerezni, de mivel nyílt forráskód ezt kétlem... bár fene tudja...Nagyon úgy néz ki, hogy tartalmazni fogja a HTC által kihagyott drivereket...
Megjelent egy újabb SDK is, ami eléggé át lett szabva az elsőhöz képest, és elék újítást is tartalmaz...
Lenne miről beszélni...
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest