- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Konflikt #672 üzenetére
Portraitben is van akadozás? Ott mennyire használható a bill?
Azt írták a tesztben, hogy a Tattoonak elég jó rezisztív kijelzője van és jól reagál az ujjal való érintésekre, ami a spica videókban annyira nem látszik. (nem tudom, ezek mennyire relevánsak, de csak ezekhez tudok viszonyítani)
2.0 beta már van Spicára, én azért azt nem kockáztatnám meg. -
-
DarkByte
addikt
válasz
Konflikt #550 üzenetére
Van egy másik webes verziója is ennek: [link] Itt az az érdekes hogy ha figyelitek a technikai felsorolást később a logó alatt, akkor Android 2.0-át írnak. Vagyis úgy tűnik az Eclair itt kopogtat az ajtón.
#552: pont ezt kerestem berakni ide, csak nem találtam.
Néhány év és nem férnek el a sok sütitől
-
itanczos
senior tag
válasz
Konflikt #494 üzenetére
Köszi Konflikt!
Naponta javítom a fordítást, mert nem mindig jut elsőre eszembe a helyes kifejezés. Sőt, mivel egy xml fájlban van, legtöbbször nem is látom, milyen szövegkörnyezetben jelenik meg. Ezért sokat kell javítani.
A debug valóban fordított irány és valóban furcsa első olvasatra.
A roaming pedig abszolúte nem magyar szó. Már más fórumon is beszéltünk erről.
A barangolás furán hangzik, de nem találtam rá másik magyaros kifejezést.
Természetesen nem akarok mindent úgy lefordítani mint a németek, ahol 1 angol kifejezés sem lehet... Majd meglátjuk. Nagyon, nagyon sok van még hátra.
Ráadásul az általam használt ROM-ból hetente van újabb és egyre több benne a nem gyári alkalmazás, ami megnehezíti a fordítást, mivel azoknak nincs meg a forrása. Ha majd már előrébb járok, megkeresem az adott romfőzőt, hogy tegye bele a forrásába. -
itanczos
senior tag
válasz
Konflikt #455 üzenetére
Sziasztok!
Nekem 2 hete van meg a G1.
IMÁDOM!!! Volt már sok-sok telefonom, sok okos is. Mindenféle platformmal. Palm, WM, Symbian és most az Android!
Beszéltetek már a magyarításról. No, asszem én belevágok!
A donut forrásából kiindulva maga a core már elkészült.
A kérdésem az, hogy aki már írt programot android-ra, hogyan tudom feltenni a telóra?Most CM404-et használok. 2-3 napja nekem is újraindulgat!
-
vtechun
veterán
válasz
Konflikt #412 üzenetére
Az alábbiakat mindenki csak saját felelősségére kövesse :
SD kártya particionálásához tökéletes ez a leírás.
A jelenleg futó romot pedig rootolt 1.6-osra cseréléshez annyi kell, hogy innen letöltünk néhány zipet és azokat felrakjuk egy kiadós wipe után
Garancia nincs, de én ezt használom, és meg vagyok vele elégedve.
Itt az első hozzászólásban szokott lenni, ahogy tapasztalom mindig a legfrissebb build. A downloads szekcióban. Nekem a HTC ADP 1.6 DRC83 -ra van szükségem, ezekből leszedem az rootolt alapot ( Rooted-Base) - ,meg a kiegészítőt ( Expansion Pack). Ezeket bemásolom a gyökérbe, és egy wipe után felrakom az alapot, majd utána közvetlenül mehet az expansion pack. Ennyi nagyvonalakban. És máris egy egész jó kis rendszerünk van.
-
vtechun
veterán
válasz
Konflikt #410 üzenetére
amit linkeltem azt meleg szívvel tudom ajánlani
Hero-t csak próba erejéig
de SD ( Class6 ) kártyán létrehozott swap particio nelkul neki se allj szerintem
Így is kevés volt rohadtul a memória.
Ami nagyon tetszett a Hero-ban, az a böngésző
A Sense uiban nem is tudom, hogy mi a nagy szám, semmi extrát nem vettem észre a zsufolásig telt "desktop"on kívül
Tényleg, magyarázza már el vki, hogy mi is az a Sense UI
-
válasz
Konflikt #407 üzenetére
Ja. Beállítás... Inkább parancssor magic.
Terminálba:
$ su
# mount -o rw,remount /dev/block/mtdblock3 /system
# cd /system/usr/keychars
# rm trout-keypad-v3.kcm.bin
# cp trout-keypad-qwertz.kcm.bin trout-keypad-v3.kcm.bin
# cd ../keylayout
# rm trout-keypad-v3.kl
# cp trout-keypad-qwertz.kl trout-keypad-v3.kl
# reboot -
-
Konflikt
addikt
-
válasz
Konflikt #337 üzenetére
Oy! Dirty.yakuza hasonlóan CRC37-es, német G1-ét sikerült rootolnunk!
Szerencsére nem kell más hozzá, csak a legújabb FlashRec, a legújabb rádió ROM, a Haykuro-féle SPL, egy főzött ROM, és elég bevállalás ahhoz, hogy meg ne pánikolj be, amikor nem bootol be a telefon
Tehát ami kell:
1) Leszedni a következő összetevőket, és odatenni a memóriakártya gyökerébe.
-- legújabb rádió (2.22.19.26I).
-- Haykuro-féle SPL.
-- Valami egyedi ROM, pl. CM 4.0.4.
2 opcionális) Ha a rádió ROM még régebbi ennél (az About írja), akkor frissíteni - átnevezve update.zip-re a gyári recovery is fel tudja telepíteni az Alt+S lenyomásával.
3) Le kell futtatni a FlashRecet, újraindítani recovery módban.
4) Ha bejött a fekete-zöld menü, kell egy mély levegő, vér a herékbe, mert ez durva lesz. Apply any zip from SD, spl-signed.zip, egy házikó, és amikor befejezte, kell egy reboot a menüből.
5) Újra fog indulni, és ismét a recovery menü jön majd be. Ekkor jön az, hogy Wipe, majd Apply any zip, a CM404-et választva.
6) HUZZAH!Hogy miért durva a 4. lépés? Mert ha újraindítasz, a telefon nem fog túljutni a G1 logón, bootolható rendszer híján
De a recovery ugyanúgy be fog jönni.
-
válasz
Konflikt #352 üzenetére
It's not a bug, it's a feature! De komolyan, így működik az XMPP protokoll. Ha be vagy jelentkezve három helyen (3 különböző resource-szal), és valaki a semmiből küld Neked egy üzenetet, akkor azt mindhárom helyre továbbítja, egészen addig, amíg valamelyik helyről nem reagálsz rá. Akkor felépül egy session az a hely és a küldő között, onnantól minden üzenet csak arra az egy helyre megy. Egy adott inaktivitási idő után meg lebontódik, vagy ha kilépsz a helyről - akkor kezdődik az egész elölről, broadcasttal.
Szerintem ez jó dolog, még ha egyes helyzetekben nem is praktikus.
-
Konflikt
addikt
válasz
Konflikt #269 üzenetére
btw, ha esetleg vki ugyancsak szivna azzal, h ha a G1 a wifihalon van, akkor behal a halozat, net sincs, cimet se oszt semminek kb 20-30 perc mulva, akkor:
nalam ezek a beallitasok megoldottak a problemat nalam:
-WPA2 only,
-TKIP,
-only g mode,
-fixed 1-es csatorna (ha szabad, bar ennek mar lehet nincs is koze hozza)szval nalam ezekkel a wifi settingsekkel megszunt a halo problema
-
válasz
Konflikt #323 üzenetére
Ezdedúúúrva
Ugyanis az egyéb veszély tábla a régi recovery image feltámadását jelenti... Fogalmam sincs, mi lehet. Nem tudok arról, hogy az SPL visszarakná az eredeti rec. image-et
Mára már tiszta kóma vagyok, durva nap volt, majd ha holnap jobb lesz, gondolkodok rajta
-
Konflikt
addikt
válasz
Konflikt #267 üzenetére
@MichaelSD: akkor gondolom nem pannonos vagy
ez a helyzet only g modban is.
biztos h a g1 miatt van, mert eddig nemvolt ilyen. nappal nemvoltam rajt az otthoni wlanon, es akkor volt halo, net rendesen. (+megy a wifi mas mobillal, notival is rendesen)tulkepp a vezetekes router ugy behal, h cimet se oszt a lanon levoknek sem, igy a fon ap sem kap cimet. restart utan okes egy rovid ideig minden. uj fw-ek sincsenek, a legfrissebb van mindket routeren. a fon ap alapban bridge modban van, de akkor sem okes, ha a racsatlakozott wifi-s eszkozok kulon alhaloban vannak.
meg amit ki kene probalnom:
-auto chanel-t fixre rakni
-only b mode -
válasz
Konflikt #249 üzenetére
Csak a Hero portokban van flash, a G1/ION/AOSP-alapuakba nem lehet beletenni, mert tul sok HTC sajat, zart frameworkre epul. Persze egy class 6-os SD kartyaval felvertezve lehet kiserletezni azokkal is, de mindennapi hasznalatra alkalmasabb a sima.
A Youtube egyebkent azert megy, mert a videostreamet jatsza le, sok koze nincs a Flashhez
TriplaFAIL...
Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest