- Fórumok
- Infotech
- Google Android
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
jah, nemtom szifon milyen ebből a szempontból, de android beállítások szempontjából hajaz a szifonra, magyarul túl sok mindent gyári ROM-ban nem tudsz állítani.
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
aha.

én tényleg azért vettem szifont mert azt hozza a legkényelmesebben, amikkel még annó bemutatták: böngésző, telefon, zene. pont ezekre használom a leggyakrabban a telefonomat. most is éppen villamoson vagyok és onnan írok! és ezekben nem tudok kompromisszumot vállalni. pedig annyira tetszik az android... sok pénzem lenne 2. telónak biztos nexus onet vennék!az tuti hogy letisztultabb sokkal a szifon, bongeszoje nagyon kiraly

egyedul ami jobban tetszik az androidoban, hogy faszaul tudjakepernyohoz igazitani a szoveget barmilyen nagyitasnal -
vtechun
veterán
Akkor még mindig marad a szifon, pedig egy Desire nagyon érdekelne...

Érdekes, pl a symbianban ott van az a rohadt scrollbar, amíg nem volt kinetic scroll csak azzal lehetett mozogni, a böngészőben meg ott sem volt benne.Androidon is benne van a névjegyzéknél, de a böngészőben még a lehetőséget sem adják meg.

Ennyin múlik, hogy milyen telefont választasz?
érdekes, mielőtt megvettem, én is kérdeztem Karmat, hogy ilyesmi van-e, de azért kibékültem vele 
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
ha itt a galaxy, mint spica-ra gondolsz (mert amire valaszoltal hsz, abban a spica volt) akkor mire a no comment?: )
a spicanak vannak ugyan bajai (akksi tema, restart, stb), viszont ebben az arban, es ugy amugy is az egyik legjobb hw-es qwerty nelkuli android. G1-nel messze gyorsabb, koszonheto ez foleg a 800-as cpu-nak, na meg a 256-ramnak (vs G1 192, ugye, ezzel szivunk). a belso tarhelye is joval nagyobb, alaban ugy majd 200MB szabad volt ugyemlekeszem. (szval semmi szukseg app2sd-re, pl. mint nalunk).
illetve viszi az xvides videokat, ami azert nem utolso. (foleg h meg mindig nincs ra app a marketben)
természetesen arra gondoltam, hogy a Galaxy a legjobb választás.. mi másra gondolhattam volna?

-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
nekem meg nincs szükségem ilyen progira
Nem vagyok én kém, különben sem rögzíthetem más hangját a beleegyezése nélkül
tudtommal -
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Házikó gomb megnyomásával

-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Nemirtam h magyar szo, mert sztem sem az. de ma mar szinte minden teruleten, de az informatikaban leginkabb megfigyelhetjuk azt, h idegen szavakat atveszunk, es max az irasmodjat "magyarositjuk". a roaming szo pedig csak at lett veve, meg az irasmodjat sem magyarositjuk. (ok, lehet h nincs benn a magyar helyesirasiban, de ahogy Karma is irta ezt mar hasznaljak, es a legfontosabb h mindenki erti.)
sajnos lehetetlen mindent magyarositani (neha nem is lehet), es nem is kell.
pl. az e-mailt sem forditjuk le (gyakran) elektronikus uzenetre/levelre, mert mindenki erti, es hosszabb is lenne.
en mindig kivettem a pipát abbl a roamingos menupontbol, mert nem akarom, hogy kulfoldon roamingoljam, de ahogy a forditast neztem, ugy a jo ha bennne van?
-
vtechun
veterán
compcache meg ilyenek neked be vannak love? van ilyen cuccod, hogy expsetup? mert en azzal kikapcsoltam, nekem jobb azota, nem lassul be napokig tarto uptime es intenziv hasznalat utan sem

-
vtechun
veterán
Akkor ez elég gáz!

A Samsung i7500-hoz mit szóltok? Próbálta már valaki?
A G1 jó, de sajna nem mindenben felel meg. Vagyis 1 dologban nem: az pedig a kamera!
Anno a nokia n95-ben nagyon megszerettem, hogy simán ment a vga video felvétel egész jó minőségben. A fotók is megközelítik egy egyszerű fényképező képeit, vaku nélküli kép esetén. Szóval nekem egy jobb fényképezős android kellene. Sajna a Hero sem sokkal jobb ezügyben. Ezért néztem az i7500-at. Annak legalább van LED-je.azt nem tudom milyen, viszont az tuti, hogy az androidos sebessegtesztekben igencsak elol voltak a Samsung-ok.
Nézzétek meg vtec hanyadik

-
vtechun
veterán
Mitől is? A Google azt nyilatkozta, hogy a Cupcake és a Donut között csak funkció bővítés van. Nem új verzió.
Egyébként próbáltam már. Egy csomó program nem megy rajta! Sajna a Market még nem támogatja a kompatibilitás figyelését.
A 3 offline navi program közül is csak most a héten jelent meg egynek a Donut kompatibilis verziója (Sygic).attól nekem siman megy a copilot, sőt, semmiféle progival nem volt gondom

-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Nekem 2 hete van meg a G1.
IMÁDOM!!! Volt már sok-sok telefonom, sok okos is. Mindenféle platformmal. Palm, WM, Symbian és most az Android!
Beszéltetek már a magyarításról. No, asszem én belevágok!
A donut forrásából kiindulva maga a core már elkészült.
A kérdésem az, hogy aki már írt programot android-ra, hogyan tudom feltenni a telóra?Most CM404-et használok. 2-3 napja nekem is újraindulgat!

sztem surgosen allj at az 1.6-ra
Az lesz majd csak igazán jó 
-
vtechun
veterán
Sajna most kelt el a G1-em úgy néz ki lesz egy Magic-om!
Ha mégsem akkor 15.-én jön a Tattoo!Mennyiert adtad el? Magic mennyiert lesz? Az kene nekem is.
-
vtechun
veterán
Várom a fejleményeket!
Akar te is kiprobalhatnad

Hatha ez tokeletes lenne neked

-
vtechun
veterán
Ki fogom próbálni a dwang-v1.5.zip ROM-ot. Csak a nagy SD kártyát nem akarom egyelőre formázni emiatt
Mivel fekete kijelző jött be - ilyenkor asszem az ext2 particiót kell formázni - ezért nem próbálkozom most melóban vele 
Bár lehet berakom a másik telóból az SD-t, majd kiderül

-
vtechun
veterán
..egy kérdés: pl:: az App2SD proginál kiír vmi root/.. "mittudoménmit" ott mit kell nyomni?
Van always deny ,deny,always allow,allow!
ha engedelyezni akarod, akkor allow, vagy meginkabb always allow

-
vtechun
veterán
egyre érdekesebb, felraktad az exp packot is ?
Nekem abszolut semmi gondom nincs most, kivéve a Youtube-ra való videofeltöltést, mert az nem megy, de ahogy értesültem CM-ben sem megy.

"tenyleg gyrosabb" ahh, ne is írd, olyan éhes vagyok...
-
vtechun
veterán
itt van a 3 9-es : http://n0rp.chemlab.org/android/experimental/update-cm-4.1.999-signed.zip
-
vtechun
veterán
Nekem ez most bejön! Legalábbis addig amig particionálni nem tudok egy nyüves SD-t!

ismerek mást is akinek bejön, viszont olyasmi lehet ez mint a hokizas, jo-jo, de azért egy nővel jobb

tehát: jó-jó, míg nem próbáltál jobbat

-
vtechun
veterán
Mondom, hogy a legújabb verzió a 4.1.999

A zipet is úgy hívják.jaja, ezen én is néztem egyet
de én már letettem róla, hogy kisérletezzek CM-mel
Nem vagyok én kisérleti patkány, az volt a legjobb amikor egymas utan 3-4 oran belul kijott vagy 4 verzio, egyik a masik hibait javítva... 
-
vtechun
veterán
..igen az van fent! update-cm-4.1.99-signed.zip Nagyon jó csak pár dolgot kivettek belőle ami jó volt! Pl.: áttetsző lock screen..

ami nekem nagyon nem tetszik a CMekben, az az, hogy nem olyan gördülékeny a scrollozás mint mondjuk egy Hero romban, vagy akár a sima 1.6-osban. Ez nekem amikor felraktam CM-et, egyből feltűnt.
-
vtechun
veterán
Hát sajnos vmi kis malőr miatt nálam nem fut rendesen az 1.6-os cucc..

Sajnálom, mert tényleg nagggyon gyors volt... csak nekem vmi miatt sok FC-t produkált..

Most felkerült a legújabb CyanogenMOD, ami nagyon király 1.6 alapú.
Kevesebb extra mint a másikban de, nem rossz! Nem kell az elején szarozni a APN beállításokkal, van magyar nyelvi lokalélizáció! SMS-nál jobb a bill kiosztás, Képernyózárnál magyarul irja a dátumot.. eddig bejön!ez baromi érdekes, SD kártyát most sem lehet particionálni? nem nézted ?
-
vtechun
veterán
Update 2.: ..már a 2. boot splash is megvan...

Update 3.: ÉS IGEN! FENT VAN, ÉS GYORS MINT A SZÉL!

Konklúzió: A leírás jó, egy kis odafigyeléssel fel tudja rakni mindenki!
Köszi vtechun és Karma! A sorrend szerintem lényegtelen ez esetben!

Én is köszönök mindent Karma-nak, ő a mester androidban, viszont át akar pártolni állítólag szifonra... ez azt hiszem jelzésértékű..

dirty.yakuza : eddig milyen ROM-od volt? írd le a tapasztalataidat , hasonlítsd össze a kettőt, mert szerintem jó gyors ez a rom.
-
vtechun
veterán
swap particio nem kell az appstosd-hez, hero romhoz írtam, hogx nem árt szerintem, de tényleg max kipróbálni érdemes, mert annyira lassú.
Ma teszteltem robogón a Copilot Live -t. Egész jó, magyarul beszél

-
vtechun
veterán
Hi! Ehhez is kell az SD particionálás vagy elfut a G1-emen anélkül is?
..és a HTC ADP 1.6 DRC83 jó G1-re?
vagy inkább a TMO OTA CRC37 - EU
..és mégegy a végére: A Cupcake maga az 1.5 és a Donut az 1.6??elfut nélküle is
De ha csinálsz ex2-es particiót, akkor azokra fogja menteni a perogikat így marad több hely a telón. -
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Az alábbiakat mindenki csak saját felelősségére kövesse :
SD kártya particionálásához tökéletes ez a leírás.
A jelenleg futó romot pedig rootolt 1.6-osra cseréléshez annyi kell, hogy innen letöltünk néhány zipet és azokat felrakjuk egy kiadós wipe után

Garancia nincs, de én ezt használom, és meg vagyok vele elégedve.
Itt az első hozzászólásban szokott lenni, ahogy tapasztalom mindig a legfrissebb build. A downloads szekcióban. Nekem a HTC ADP 1.6 DRC83 -ra van szükségem, ezekből leszedem az rootolt alapot ( Rooted-Base) - ,meg a kiegészítőt ( Expansion Pack). Ezeket bemásolom a gyökérbe, és egy wipe után felrakom az alapot, majd utána közvetlenül mehet az expansion pack. Ennyi nagyvonalakban. És máris egy egész jó kis rendszerünk van.
-
vtechun
veterán
par napja volt meg a root, igy meg ismerkedem vele.
de ennyi ido alatt egypar negativ lejott: lassabb a screen rotate, a wifi-vel szarakszik sokszor (marketen allandoan ugytesz, mintha nemlenne net a wifin), es a fent emlitett probelma. aminek a megoldasat Karmanak koszonom
egyenlore marad a cm, aztan ha lesz tobb ido nezegelodni, akkor egy hero-alapu romot szeretnek felrakni. kiv vagyok a sense ui-ra. meg az 1.6-ra is, szval azt is fel kene tenni. kar h egy nap nem 36 ora.. 10 ora alvas, 8 ora melo, a tobbi out
amit linkeltem azt meleg szívvel tudom ajánlani
Hero-t csak próba erejéig
de SD ( Class6 ) kártyán létrehozott swap particio nelkul neki se allj szerintem 
Így is kevés volt rohadtul a memória.
Ami nagyon tetszett a Hero-ban, az a böngésző
A Sense uiban nem is tudom, hogy mi a nagy szám, semmi extrát nem vettem észre a zsufolásig telt "desktop"on kívül 
Tényleg, magyarázza már el vki, hogy mi is az a Sense UI

-
vtechun
veterán
ugye nemet g1-em van, es ennek megfeleloen alakulnak a hardveres bill. gombjai. de amiota fentvan a cm, azota van egy kis kavaras. a z-y csere a szokasos, megszokhato. de szinte az osszes alt-os cucc elmaszott (a kek karakterek).
van erre vmi megoldas, plusz app, beallitas h a fizikai kiosztas szerint hasznalja a karaktereket? illetve nalatok ez h alakul?
Egy kerdes van. Miert szenvedsz CM-el? Sokaig en is kinoztam magam, de 1.6 ota ezt hasznalom, es sokkal jobb szerintem mint a CM. Sokkal folyamatosabb a gordittes, meg alapjaba veve annyi bajom van vele, hogy a videokat nem akarja feltolteni Youtube-ra

-
vtechun
veterán
..
az én G1-em is igen takarékos..
na, ez hogyérted? Enyémnek van otthon egy töltője, meg melóhelyen egy töltője

Nem nagyon szokta 24 óránál tovább bírni

-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
hát nemtom, feétettem elvuileg az appstoSD-vel moddolt 1.6-osat, de nem nagyon veszi eszre a 512 megas ext2 particiot.. nemertem egyelore, hogy miert, jo lenne egyebkent busyboxot tolni ra
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Soha nem tanultam angolul, de szerintem semmi szükség magyarosításra.
minnya felrakom az AppstoSD-vel moddolt, rootolt 1.6-ot. Kiváncsi leszek. Tegnap már felment Karma segítségével a gyári is, amit sikerült is rootolni - gyárilag nem votl az wtf? - de appstosd-vel nincs kedvem kiseérletezni

kipróbálom, hogy még az update zipben kicserélem a Browser.apk -t a BetterBrowserre, ne utólag kelljen vele szarakodni. Kiváncsi leszek felmegy-e simán

Most látom van újabb verziója : Browser-bb-143.apk
Hmm, ahogy azt móricka elképzeli, nem megy fel így, verification failed. Na, majd még utánanézek ennek

-
vtechun
veterán
Soha nem tanultam angolul, de szerintem semmi szükség magyarosításra.
minnya felrakom az AppstoSD-vel moddolt, rootolt 1.6-ot. Kiváncsi leszek. Tegnap már felment Karma segítségével a gyári is, amit sikerült is rootolni - gyárilag nem votl az wtf? - de appstosd-vel nincs kedvem kiseérletezni

-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Amint az NDK biztosítani fog screenbuffer hozzáférést (esetleg elkészül az OpenGL ES réteg), neki lehet fogni a dolognak. Addig sajnos szerintem JNI -n át értelme nincs barkácsolni, valószínűleg jelentős lenne az overhead.
Sajna ötletem sincs mikor jön a következő NDK és hogy mi kerül bele. Google semmiféle roadmap -et nem tesz közzé ezzel kapcsolatban, ami mondjuk elég gáz egy ekkora Opensource projektnél.jah, néha, tök olyan érzésem van, mintha, csak úgy nagy hirtelen vágtak volna bele ebbe

-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Nekem közben sikerült összehozni az alap tesztesetet. MP1, MP2, MP3 dekódolás megy, a teljesítmény sem jelentősen rosszabb - a CPU használat mérő szerinte ami az emulátorban van - mint a gyári OpenCore dekódereket használó lejátszónál (igaz az NDK -ban volt egy bug ami végett a libmpg123 ARM assembly gyorsításai nem fordultak le, de szerencsére találtam rá megoldást levelező listán). Azt hittem a JNI jobban ront majd a teljesítményen; másodpercenként kétszer van jelenleg hívás ami a buffer pótlást végzi. Megpróbálok valami egyszerű fájlválasztó ablakot (esetleg egy egyszerű három sávos EQ -t) belerakni és akkor keresnék pár tesztelőt akik valódi vason is megnéznék hogyan megy a testcase.
na, nekem szólsz, bármikor tesztelek, úgyis csak poenból van ez a telóm

-
vtechun
veterán
Azt nem tudom, hogy nem-e lehetne azt kivitelezni, hogy a google alkalmazások kivülről letölthetőek legyenek. Mittomén felraknák vmi fileshare oldalra... Aztán leszedné akinek kell
Még, a he eléggé szürke tevékenységnek is tűnik 
IPhone-t meg ne vegyél!!

-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
OMG! Ezt a hírt láttátok? Ekkora idiótaságra nem számítottam volna a Google aktakukacaitól...
Ha nem tudnak megegyezni (magyarul nem hagyják békén Cyanogent), akkor megyek, és veszek egy iPhone 3Gs-t. Úgyis sokkal kényelmesebb rendszer.
hát igen... messze a leginnovatívabb modder CM sztem, ezek szerint ezért nem jött egy hete kb naponta újabb CM rom?... hmm
-
vtechun
veterán
a gtalkkal meg az a baj, hogy ha pl. gepnel vagy, akkor random elkuldi az uzeneteket a mobilra is, es ugye gepen is. neha csak az elso 1-2-t, neha kozbe kozbe is egy atmegy mobilra, foloslegesen. persze ha nincs aktiv pc-s gtlak kliens, vagy gmail megnyitva akkor minden mobilra megy. de valahogy ezt is gatyaba kene razni. tapasztaltatok hasonlot?
Persze. Ki is szoktam ejjelre kapcsolni gepen gmailt. Vagy csak talkot benne.
-
vtechun
veterán
Általánosságban bugos szarok a programok Droidra?

Én most igyekszem fejleszteni egy audio lejátszót amit áthidalná a beépített lejátszó gyerekbetegségeit (DSP -k hiánya mint egy EQ; lossless fájl lejátszás; egy kis vizualizáció), igaz még nagyon gyerek cipőben van, jóformán csak tesztelgetek (gáz ez a JNI gányolás natív és java kód között illetve szoknom kell hogy más a filozófiája a platformnak mint más helyeken). Na meg kevés is az időm rá sajna. Munka, edzés, szakdoga írás. Örülök ha van pár órára időm leülni böngészgetni este.

hát a gyári Gtalk kliens stabilnak mondható. Viszont a jobb MSN kliensek , meebo, ebuddy azok eléggé instabilak, főleg abban, hogy pl. meebo ki/be lépeget ha kicsit is terheli az ember a telefont. Egyébként meg sokkal-sokkal jobban zabálják az akksit mint mondjuk a gyári GTalk kliens. Ez is érdekes, elvileg hasonlóaknak kelllene lenniük, nem ?
DarkByte : hajrá a fejlesztésben
vmi jó xvid lejátszót kellene rá portolni vagy nem is tudom, kodeket
pl. ffmpeget -
vtechun
veterán
De nem csak mobilnetes kártya gondolom. Egyébként nekem is van egy ilyenem de az csak simán modembe van használva fixen; tesóm és a család használja szóval azt nem igazán lenne előnyös magammal vinni.
Az a baj hogy ha valami értelmes árú netet akarok mindenképpen előfizetés kell és akkor már fizetnem kell a voice szolgáltatás díját is (amit egyébként nem nagyon vennék igénybe), szóval 4-5k alatt úgy sem úszom meg. Az 1GB még vállalhatónak tűnik, úgysem töltögetni kell hanem böngészni, emailezni, MSN -ezni, Twitter -ezni, ilyesmi.#342: késő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
van céges kártyám 3G nettel, de azt másik telóban használom a mintegy 7 millio telefonszam ingyenes hívására

Mobilnetes kártyát beleraktam G1-be, mert valamilyen kártya kell bele

-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
egyébként ahogy néztem, főleg az újab alkalmazásoknál van kép is a Marketben, de határozottan tetszik. "Egy kép többet mond ezer szónál."
-
vtechun
veterán
Na! CyanogenMOD 4.1.10.1-es szoftverbe bekerült az új Market !
-
vtechun
veterán
Ez hírdesd hangosan!

Pedig nagyon más. Ha van 15 feladatod, hogyan adsz nekik fontossági sorrendet? Hogyan csinálod meg, hogy mindegyiket egy listába lássad? Hogyan csinálod meg, hogy csak a lejárati nap jelenjen meg a kalendáriumban, miveil 15 bejegyzés sok helyet foglalna. Stb, stb.
Talán ez. segít rajtad...
nemtom
nekem rohadtul nincs rá szükségem, nincs se naplóm, se semmim, mégis elvagyok, nem felejtek el munkába járni, stb
, amikor kijött ez a google task, akkor is izgatottan kezdtem el kipróbálni, hogy na, ez mi is lehet, de aztán hamar rájöttem, hogy nekem semmi szükségem erre 
-
vtechun
veterán
hát nemtom
nekem semmiben sem más ez mint google calendar
nem értem a létjogosultságát 
-
vtechun
veterán
Igyvan. Mert en a taskok 99%at amugy is datumhoz kotom `dobalom` a calendarba ide oda ha csuszik, stb. Szval ez nagyon kezenfeko lenne h a calendarral egyutt syncolja le. Amugy pl a hold fazisait es az idojarast is kulon eventkent kezeli, mikor azokok ikonok. Lehetnenek a mobilon is csak ikonok, mert azok is elfoglalnak plusz egy sort.
de még most sem tudom miben másabb a task a calendarnal? en calendarba is ugyanugy be tudom irni, hogy mikor mit szeretnek csinalni, stb,
-
vtechun
veterán
APN-elé mit szívtál? Annyit kell beírni, hogy internet

De mi ez a task dolog? Csak nekem nem világos, hogy mire jó ez? Miben más ez mint a google calendar?
-
vtechun
veterán
tegnap megvettem a G1-et, feketeben. jobb mint vartam, csak amulok-bamulok
(jo biztos azert is, mert ez az elso erintos mobilom)de h mit szivtam a pannon APN-nel, h be tudjak logolni a g accal az elejen.. mert ugye eloszor azt sem gondoltam h kell egyaltalan. aztan ufsz megmondta az adatokat.
ja amugy valszeg ezt nemet nyelvteruletre szantak, mert bakapcs utan egybol feljott h update van, felrakta az 1.5-ot, majd visszarakta nemet nyelvre.(a cuccok is nemet nyelvuek hozza amugy)
google task-okhoz nincs kulon app? (mert csak weben tudom nezni eddig)
mert nem rakja be a calanderba a taskokat? sztem ez lenne a logikus, azt ugy is sync-olja.Na! Gratulálok, üdv a táborban
Kiváncsi leszek mikor szánod magad rá a rootolásra 
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Mit szóltok a BenchmarkPi eredményemhez?
G1-ek közt 2. helyezett, abszolútban 8..

-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Hi. Vettem ma 8 gigas microSD class6-os karit. Beleraktam, fel is ajanlja a formazast, de nem csinal vele semmi. Valakinek vmi otlet?
Meloban vagyok, egyelore csak telon torteno formazas jatszik.
-
vtechun
veterán
hát jah, remélem a hvatalos változatban is lesz olyan megoldás, hogy csak a "szoftverlopás" miatt lényeges elemek kerüljenek a telóra, többi mehet nyugodtan az SD-re. de eleve is így kellett volna megoldani.
-
vtechun
veterán
Ezzel a beépített Gmail klienssel van valami trükk, hogy le lehessen szedni a mellékletet f@szául?
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
továbbra sem értem miért fogy a helyem egyre jobban, már csak 13 mega hely van

-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Done. Nokiarol suite-al exportáltam egy .csv-be, az meg google contacts-ba importáltam, telő meg szépen syncelt.
-
vtechun
veterán
bluetooth filekölést megoldottam 2 eurós Bluex-el. Szerintetek valahogy meg lehet oldani, hogy Nokia 6131-emről az összes kontaktot átmásoljam mondjuk BT-n keresztül HTC Dreamre?
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Én szeritnem hamraosan Karma kolléga atyáskodásával belefogok a rootolásba meg egyebekbe
Csak nem akar frissülni ez az 1.1-es szoftver 
-
vtechun
veterán
A fejlesztői listán én már lobbizom egy ideje válaszra várva azzal kapcsolatban hogy van-e valami módja hogy a beépített audió dekoderektől az ember nyers PCM -et kapjon (lenne egy durvább audió lejátszó ötletem
) és sajnos ezek sincsenek még megoldva. Egyik ürge viszont átportolta a libmpg123 dekódert NDK -val (ezen gondolkodtam én is, csak hát mégis a beépített még gyorsabb, lehet hogy a telefon hardware -es DSP -jét is ki tudja használni az OpenCore mag), és összevetette egy másik illető Java -s tapasztalataival (java MP3 dekóder is van JLayer néven), durván 10x -es a sebesség különbség.Valamelyik Android -os Google I/O videóban is volt összehasonlítás szép grafikonokkal és demóval, de most hirtelen nem találom.

Hát igen, de azért elég nagy nevek vannak a háttérben, csak nem fognak tétlenkedni

-
vtechun
veterán
jah, még nincs ilyen telóm, de máris hiányzik egy komolyabb videolejátszó

-
vtechun
veterán
Hát, amikor a madárka rányomja a HD videót és a teló behányik, akkor majd megtudja mifán terem a konvertálás... meg amikor szítkozódik, hogy rátett 2 filmet és nincs hely a zenéknek...
És már van kóder ami felhasználó barátabb... és én megvárom azt az időt, 4 magos procival és olyan progival ami ki is használja nem tart olyan sok ideig...
hát ne legyen senki olyan hülye, hogy HD videót pakol rá
de sima XVID-eket szerintem bírnia kell procival atkodolas nelkul is ... -
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
Természetesen nem bemutató darabot kerestem, hanem csak, ha találtam volna (használtat), akkor kézbevettem volna. Speedshopban csak ki van rakva? vagy lehet venni is? Mert honlapjukon nincs, hogy lehetne kapni.
-
vtechun
veterán
Tegnap este még kicsit "gyakoroltam" az SDK emulátorával
Várom, már, hogy a kezemben foghassam a "kicsikét"(G1) . Ma itt Nyíregyházán benéztem kb. 10 üzletben, sehol sem volt természetesen
Nehogy a vásárlás előtt lássak is egyet élőben 
-
vtechun
veterán
Felmerült bennem egy kérdés : Sok alkalmazás elérhető akár egy dollárért is. Ilyenkor, ha az ember izet gogle checkout-on, akkor hogyan oszlanak el a költségek? Pl. 1 dolláros árnál mennyit emelnek le a számlámról, mennyi a kezelési költség, stb. Van valakinek ilyen tapasztalata ?
-
vtechun
veterán
Találtam egy talán mindenkinek érdekes linket: AndAppStore. Ez egy Market-alternatíva, jelenleg 180 alkalmazás van benne, és simán letölthetőek az APK-k

Sőt, a SlideMe is pont ilyen, most vettem észre, hogy itt is van webes letöltés (eddig csak a telefonra telepíthető klienst próbáltam).vtechun: A Google álláspontja az volt, hogy mivel azon a telefonon vannak root jogok, a Market fizetős alkalmazásait játszva ki lehet szedni, és warez módra terjeszteni. Ez a "nagy" védelem a piracy ellen.
Pont megy most erről egy thread az android-developersen.hát ez eléggé gagyi módszer
Akkor végülis legjobb választás egy függő teló kikódolása vásárlás után eltelt 90 nappal (úgytom akkor ki lehet kérni a függetlenítő kódot) , vagy pénzért akármikor .
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Infotech
- Google Android
- (téma lezárva)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Silver- 2 ÉV GARANCIA - MS5370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sejtettem 

Adjatok tippet mit érdemes telepíteni ami jó. Valami total commander féle kéne nekem. Valami normális videó és zene lejátszó. Ilyesmi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

DD
Az lesz majd csak igazán jó
Ha mégsem akkor 15.-én jön a Tattoo!

Pont megy most erről egy thread az