Aktív témák
-
student
őstag
igazad van, azóta utánanéztem jobban ez a különbség:
The Galaxy isn't a "Google Experience Phone", like the T-Mobile G1 or the Vodafone HTC Magic, but you will not find any differences in terms of the Android user interface. The only real difference is, that neither Samsung nor O2 Germany will push firmware updates over the air but it has to be done by flashing the device through USB.
szal lehet ezt is.
-
DarkByte
addikt
Nem erre gondoltam. Volt egy előadás ami csak annak volt szentelve hogy összevetették a Dalwik WM -es Java, a V8 motoros AJAX Javascript és az NDK -s natív teljesítményt.
Áh, meg is van. Csak ez a videó volt az: [link] 50. perc környékétől van összehasonlító táblázatok sora. De érdemes az egész videót megnézni. Ha jól emlékszem életjátékot csinált az előadó mindhárom platformra.
-
DarkByte
addikt
A baj az hogy hiába is forgatod át az FFMPEG -et az NDK -val a rendszerhez, nincs olyan API hívás amivel közvetlenül az NDK -s kódból tudnál a screenbuffer -be írni. Addig amíg ezt nem csinálják meg, szerintem nem nagyon fognak kísérletezni a videó kodekek portolásával, sem videó hívást biztosító progikkal.
-
vtechun
veterán
Nem gond
Majd befizeted valamikor, amikor fejleszteni akarsz
Csak nekem közöm sincs a programozáshoz, és egyelőre kizárt, hogy bármire is fejlesszek akármit is
na, valami külföldi fórumot kellene keresni, hátha le van írva valahol. Egyébként valamelyik androidos topicban láttam valami szemezgetést a szállítási költségekről, emlékem szerint eléggé elszállt árak voltak
-
DarkByte
addikt
Nem azt mondtam hogy rossz, de Alukard fent is leírta hogy elsősorban WiFi hotspot szerű megosztást szeretne, mert ilyen eszközökkel szeretné használni. Nyílván ezt ezzel a programmal nem lehet.
Egyébként sajnos én is azt látom amit írsz. A szolgáltatói érdekek (és ide én a Google -t is belesorolnám) miatt van az hogy némely dolgokat szánt szándékkal kihagynak egy rendszerből. Hála az égnek most a Symbian is megnyílik a közönség előtt, reméljük ezek konkurens fejlődése majd hozza magával a kényszert hogy az ilyen gyérebb szolgáltatások is bekerüljenek pl. az Android -ba.
Egyébként az Android 85k -s áránál nincs már valami egyéb olcsóbb alternatíva? Én egyelőre csak a Samsung i7500 -ról tudok, ami talán már kapható, mondjuk hazai mobil oldalt még nem láttam hogy letesztelte volna.
-
DarkByte
addikt
"Ott a Wifi Tether for Root Users, működik Wifivel, Bluetooth-szal, tud WEP-et, teljesen ingyenes, és már most is elérhető
Root jogok kellenek hozzá mondjuk."
Ez szép és jó, de egy 80k -s telefonon amihez itthon semmiféle garancia nem jár én nem kezdek el nem gyári ROM -okat telepítgetni. Más valószínűleg elszántabb ilyen téren, én nem. Addig amíg hivatalos Android ROM -al nem lehet ezt megcsinálni addig engem ez nem tud meghatni. Egyébként valószínűleg ez is JNI/NDK -t használ, gyanítom hogy a kernel -hez vannak plusz modulok leforgatva amiket a root jogokkal így már el tud érni. Mivel ennek valahogyan köze van a kezelőfelülethez, gondolom JNI -n át kapcsolódik hozzá a Java -s rész. De mindjárt belesasolok a forráskódjába mert kíváncsi vagyok, lehet nincs igazam.
Mod: FAQ -ban írják hogy a kernel -ben lennie kell a netfilter modulnak, ezt csak egyedi ROM tudja, és úgy látom ilyen csak a G1 -hez van egyelőre. -
vtechun
veterán
na, akkor aki tud angolul szóljon a google-s srácoknak, hogy vmi ilyesmi (end - home) funkciot rakjanak bele a browserbe, mert ugye egy 200 hsz-es fórumoldalon eltart egy ideig mire leér az ember
Karma : Neked G1-ed van? jövő havi fizu után veszek egyet szerintem
Fehérben milyen lehet? Mert úgy nem oly otromba mint feketében, bár a külső nekem sokadlagos, inkább a felület legyen könnyen használható és gyors
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest