- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
penge111 #686 üzenetére
Arra majd figyelj, hogy nem mindegy, melyik store-ból veszed meg digiten. Előfordulhat, hogy nem kompatibilis a mentés.
Ezt úgy tudod megnézni, hogy felmész a weben store-ba, rámész a játék adatlapjára, és a böngésző címsorában megnézed a CUH kezdetű kódot. Azt kell összehasonlítani a dobozon lévővel. Ha egyezik, a mentések is kompatibilisek lesznek. Ha nem, akkor nem.
-
válasz
penge111 #388 üzenetére
Igen nekem sem wngedelmeskedett, nyomtam a nyilat és semmi, én is azt hittem bug de hamar rájöttem hogy most ennyire a maga ura. Az első valkűr nekem pár halálból meglett, végül már feltámasztó kő nélkül.
Na a másiknál már kellett a kő meg hp talizmán meg minden.
Nagyon úgy éreztem hogy idő előtt vagyok ott de makacs voltam és nem hagytam ott. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest