Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
-
Magyar feliratnál hasadás.
En úgy szoktam hogy mentek egyet aztán belenyúlok és meglátom hogy megy e vagy vissza a csónakba.
Tegnap jó sokat haladtam. Gyerek kinőtte a feleselős korszakát, baldurral megint bunyóztam egyet, elengedtem a 3. Sárkányt, kiderült hogy baldur freya fia, kratosról is kiderültek múltbéli dolgok és megannyi apró mozzanat párbeszéd amik nemtudom hova akarják még fokozni a hangulatot.
Egyébként setből ti mit használtatok?
Én várom hogy kiszedhessem a gokdot, most meg egy 7es lila van rajtam.
A két törp csinált nekem két páncélt ami rajtuk is van de nem tetszenek amik kratos egész felső testét takarják, nem kratososak.
Az utazó páncélját is ki tudnàm már szedni de az sem tetszik emiatt.Csabee86
Igen ki fog derülni hogy ki ő. -
El Barto
tag
Mindent bevetek folyamatosan,kezdem a fejszével,elsütöm R1-t is majd R2-t is (Njörd fergetege rúna és Ivaldi üllője,vagy A fagyóriás őrjöngése),utána egyből négyzetet nyomva tartom,Atreus küldi rá az elektromos farkasokat (A farkas dühe rúna),közben szeletelem,utána azonnal L3-R3,és ami belefér,csak utána váltok át a
.Folyamatosan nyilazom,pajzs,dodge,a talizmánom még életerőt is visszatölt,olyan vagyok mint egy polip!láncosra
De a vicc hogy olyan feltámasztó kövem van,ami azonnal full berserker módot ad megint,tehát 2x is tudok darálni.De mondom,a börtönös valkűr harmadik próbából feküdt,ez amit írtam Odin egyik rejtekhelyén van - a muspelheimi meg esélytelen.Ja ,rajtam is rajtam van a valkűrös -5% sebzés!Folyamatosan fejlesztek mindent.Ám nem csak én vagyok így,délután is,meg az előbb is panaszkodott valaki egy másik fórumon (PSC),nem csak nekem nem megy.Lehet nem mindegy a sorrend? 
Amikor már csak két-három ütés kéne neki,belilul a szeme,és mintha sebezhetetlen lenne,ráküldtem egy R1 kombót,és közben ölt meg,simán.Normál esetben meg ugye áll és nyeli az ütéseket,mivel fagyos a fejsze,és ledermed.
-
-
Én ott tartok hogy elvileg mehetek a fekete füstöt okádó szikla felé és olyan 16-17 órám lehet benne.
De nem sietek, side questezek, olvasgatom amiket felveszek stb.
Most pl van egy a tűzes világban és jól megy de még nem sebzek úgy hogy időre meglegyek (az első próba lett meg de csak éppen).
Mennyi próba van ott? -
szallasi007
őstag
Köszi

A játék bizonyos elemei meg OMG
engem már a nyitó jelenet megfogott - nyomtam neki startot és hogy onnan indul már konkrétan a játék, nem hittem el - egy ilyen egyszerű dolgot valaha zseniálisnak fogok gondolni.
A párbeszédek főleg a törpökkel eszement, ha faggatod őket és mesélnek magukról
Az okitások meg a rövid tanítások Kratostól meg hogy ilyenekre gondoltak hogyha megszakad a mese akkor a BOJ szól Kratosnak hogy folytassa
. Nem tudom milyen lesz a TLoU 2 vagy a Detroit de ez így ebben a formában minden pénzt megér -
-
-
Gery9112
őstag
Megnyugtató, hogy grandiózus lesz a soundtrack.
Soha nem hívtam még vissza boltot az előrendelés miatt, ha első nekifutásra nem értek el de az Uncharted 4-nél és most kivételt tettem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esetleg egy modi módosíthatná vagy törölhetné azt a hsz-t.
egyebkent Helios utan egy ujabb fej ami hasznara van Kratosnak es remek dumaja is van
egyebkent durvan skot akcentusa van 
De a vicc hogy olyan feltámasztó kövem van,ami azonnal full berserker módot ad megint,tehát 2x is tudok darálni.De mondom,a börtönös valkűr harmadik próbából feküdt,ez amit írtam Odin egyik rejtekhelyén van - a muspelheimi meg esélytelen.Ja ,rajtam is rajtam van a valkűrös -5% sebzés!Folyamatosan fejlesztek mindent.Ám nem csak én vagyok így,délután is,meg az előbb is panaszkodott valaki egy másik fórumon (PSC),nem csak nekem nem megy.Lehet nem mindegy a sorrend? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lehaltam