- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Ez eleve egy érdekes kérdés, hogy a fontosságjelölők valóban hasznosak-e, én például visszaállítottam az eredeti nézetre.
A hiányosságot itt én abban látom, hogy nincsenek a levelek kategorizálva, több ezer levélnél ez valóban macera, én éppen ezért mindig minden beérkezettre rádobok egy címkét, vagy manuálisan, vagy eleve szűrőkkel, mert én is 2006 óta használom és van tartalom bőven, párszor jártam már úgy én is, hogy kutatni kellett.
Az Exchange-et nem ismerem, én csak a webes felületet használom, ott szerintem nincs olyan lehetőség, amit kérdeztél, csak a címkék, szűrők.
És ha már végképp csak a keresésben bízhat az ember, van jónéhány hasznos operátor, amit használni lehet, hogy könnyebben belőhető legyen, hogy mit keresünk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest