Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokendrol
senior tag
sziasztok ..hogyan kel törölni úgy az üzenetet amit elküldtem,hogy a címzettnél sem legyen látható, Tehát egy linket küldtem és azt szeretném hogy érvénytelen legyen a címzettnél is?
-
pvt.peter
őstag
#8697: nem próbáltam ki, valószínűleg igen.
#8698: ---> Google
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Most látom hogy ez chrome bővítmény. Van FF alá is?
-
pvt.peter
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
Az összes levelezésemet(kb 600 üzenetváltás) el szeretném küldeni egy harmadik félnek.
Mi erre a legjobb mód?
-
EmberXY
veterán
válasz
pvt.peter
üzenetére
Én az AdClear-t használom, mert ez ingyenes, funkcióját tekintve ugyanazt tudja (adatmennyiséget nem monitoroz, de azt megteszi az Android is), mint az AdGuard, de utóbbi a próbaverzió lejárta után épp az appokat nem szűri tovább (Nálad nem ez a gond? Teljes verziót használsz?), emiatt maradtam a másiknál, mert idegesített, hogy még a billentyűzeten is reklámok jöttek.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
pvt.peter
üzenetére
Ha a bal felső sarokban lévő ikon az, aminek látszik, akkor nem értem a dolgot...

Én speciel a gmail appot nem használom, a többi google termékkel együtt le van tiltva, mert a tabom nem bővelkedik erőforrásokban, de semmilyen appban nincs gond a kéretlen reklámokkal, bár én a piros ikonos alternatíváját használom a zöld ikonos proginak...
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Az ha archiválok egy levelet azt hová teszi? véletlenül archiváltam egy fontos levelet és sehol nem találom . Köszönöm előre is a segítséget!
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet-e oldani azt, hogy a G-Mail ne tüntesse el a levelet és ne helyettesítse 3 ponttal azokat a leveleket, amik ugyanattól a feladótól és ugyanolyan tárggyal érkeznek? Mert ilyenkor először mindig rá kell kattintani a 3 pontocskára, hogy megjelenjen a levél tartalma.
Előre is köszi! -
törölt tag
Hello! Úgy látom nem igazán használják az itteni fórum felhasználói a Google naptárt, mert még aktív topik sincs rá, de azért hátha választ tud adni valaki arra, hogy össze tudom vonni a Facebook naptárt a Google naptárral vagy fordítva. Felteszem a kérdést a Facebook topikban is ha itt nem tudja senki, mert bizonyára van aki Google topikokban nem ír és Facebookban annál is inkább. Kösz előre is.

-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A kérdésem a következő. Van "X" gmail fiókom, ahol "Y" gmail fiókom levelet szeretném olvasni. Sikerült is ezt elérni, de ilyenkor nem tudok az "Y" fiókon kétlépcsős azonosítást alkalmazni? Nincs semmi védelmi funkció ami védené az "Y" fiókomat?
-
lacy86
addikt
Hello!
Levelezo kliensben szeretnek felvenni egy gmailes cimet.
Sem a POP, sem az SMTP szervert nem ismeri fel.Mik most ezeknek a beallitasi? :/
-
Sziasztok!
Az megoldhato valahogyan, hogy egyszerre ket helyen is belepve legyek a fiokomba? A pc-n itthon folyamatosan be vagyok lepve es probaltam mobilrol belepni tegnap, nem engedett be, azonositast kert, ezen kivul itthon nezem, hogy kuldott emailt is a rendszer, hogy valaki tudhatja a jelszavam es vedjem le a fiokomat telefonszammal. Ha ezt nem szeretnem , van mas mod, hogy ket helyen is be legyek lepve?
Koszonom!
-
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok! Van egy több éves gmail fiókom, csak a jelszót felejtettem el. Ami meg jelszó eszembe jutott mind megpróbáltam pl telefonról belépni. De az asztali gépen szerencsére elmentette a jelszót, így könyvjelzőbe beírva az "inbox" szót, szerencsére mindig betölti a fiókomat. De nem találtam a netes felületen jelszó módosítást, vagy is olyat, ahol ne kérné a régit.
Előre is köszi -
flash-
veterán
ez nem pont gmail de végülis ide tartozik
miért van az hogy goovle drive-ra feltöltött mp3-akat a drive saját beépített zenelejátszója nem birja lejátszani, viszont volt már hogy kaptam linket mástól (google drive-os szintén) amit a saját beépített online zenelejátszója lejátszott?
valaki ebben tudna segíteni?
nem nem akarok semmi böngésző kiegészítőt mert hát nem mindenkinek egyszerű ezeket feltenni.. -
Land
veterán
Már nem tudom hányadszor indítom el a kérvényemet.
Beírom az email címet, beírom az eddig használt jelszavamat, kiírja, hogy 31 órája megváltozott a jelszó és kérdi én voltam-e, rákattintok, hogy nem. A biztonsági kódot kéri, amit a fő emailemre kérek, megjön, beírom, majd jön egy ablak, hogy indokoljam meg, hogy miért nem tudok belépni. Leírom a történetemet és semmi haladás.
Az eléggé szomorú ha csak droidok írnak nekem vissza, mert akkor a google support sz@rt sem ér. -
Thermaltake
tag
Erre senki nem tudja a megoldást?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott egy céges email cím, sajatnev@cegnev.hu formátumban. Eddig a kimenő kiszolgáló (smtp) a Telekom volt, de most ott meg lett szüntetve az előfizetés, és most UPC van. Azt kellene megoldanom, hogy tudjak úgy emailt küldeni, hogy a fogadónál a céges email cím látszik. Olvastam több leírást arról, hogy a gmailt lehet használni ilyen célból smtp-nél, csak a beállításokban hozzá kell adni a címet. Viszont nekem ez sehogy nem jön össze.. Hiába próbálom hozzáadni, mindenképpen smtp szervert kér tőlem a gmail beállítása is. Valaki tudna rá megoldást?
(esetleg a upc-s email címmel és smtp-vel ezt megoldható? Ha igen, akkor hogy? Köszi!)

-
StLui
veterán
Megmondom őszintén eddig nem is foglalkoztam gdrive-ban a kukával, de elkezdett teljesen elfogyni a 15GB, úgy, hogy csak 3GB-ot használok kb, kiderült a kuka a ludas, de nem üríti, hiába klikkelek rá. Mi lehet a gond? Vagy csak nem győzöm kivárni? 2-3 óra sem vezetett eredményre. Ráadásul leállítom a folyamatot, megpróbálok csak egy fájl törölni véglegesen, de annak sem jut a végére. Ugyanez a gond egy olyannal aminél még csak 5GB foglalásnál járok összesen, tehát a kuka csak 1-2 GB ott kb
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Ma elveszett az összes telefonszám a telefonomból. Google fiókkal használta mind. Volt mentésem, visszatettem szintén gmail-re, de fél óra múlva újra elszállt. Ismét visszatettem gmailre és már telóra is. A gmailes elszállt, a telefonon megmaradt. Másnál is van hasonló probléma? -
pvt.peter
őstag
Van esély, hogy visszakapd sztem.
Ugyanis a legtöbbször ezek szerint Magyarországról léptél be a gmailedbe.
Ha ebből az irányból közelítik meg a dolgokat, akkor kérd, hogy állítsák vissza azt a jelszót ami akkor volt amikor legutoljára beléptél Mo. -ról abba a fiókba.Illetve neked is a kétlépcsős azonosítást tudom javasolni, lsd. itt: #8642
-
Land
veterán
Tegnap nekem is lenyúlták Grúziából 2 email címemet is.

Nem tudom mitévő legyek, mert a jelszót is átírták, így nem tudok már belépni. Felvettem a Googleval a kapcsolatot, mert van képem arról, hogy grúz IP címmel léptek be hozzám, míg én alapból Magyarországon vagyok.
Részben én is hunyó vagyok, mert egyiknek a jelszavát megadtam egy grúz embernek (oka: warez, nem részletezném), de sajnos a másik email címemhez is ugyanaz volt a jelszó és hamar beléptek oda is.
Maga a jelszó megadás oka is meghiúsult, mert nem kaptam meg a jussomat, így át is lettem verve.
Van esélyem visszakapni a 2 emailt? -
pvt.peter
őstag
-
Sziasztok!
Az alábbi e-mailt kaptam a Google-től:
Valakinek megvan az Ön jelszava
Kedves D!
Valaki nemrégiben az Ön jelszavával próbált meg bejelentkezni az Ön Google-fiókjába (*********@gmail.com) egy levelezőprogramhoz hasonló alkalmazás vagy mobileszköz segítségével.
Részletek:
2016. október 10., hétfő 9:39 (keleti államokbeli nyári idő)
United States*
A Google leállította ezt a bejelentkezési kísérletet, de azért nézze át a legutóbb használt eszközeit:TEKINTSE ÁT ESZKÖZEIT MOST
Üdvözlettel:
A Google-fiók csapata
*A helyet a rendszer közelítő pontossággal, a bejelentkezés IP-címe alapján határozza meg.
Ezen az e-mail címen nem fogadunk válaszokat. További információért keresse fel a Google-fiók súgóját.A riasztások oldalon ismeretlen eszköz van az alábbi adatokkal:
Utolsó használat helye
Egyesült Államok - 3 órája
Értesítések és riasztások
A bejelentkezési kísérletet a Google megakadályozta
Egyesült Államok - 3 órája
Azt jelezte, hogy ez a tevékenység nem Öntől származik.©2016 Google - Térképadatok
Általános Szerződési Feltételek
Hozzávetőleges hely (közeli településeket is tartalmazhat)
Idő: 3 órája
Hely: Egyesült Államok
IP-cím: 2607:f8b0:400d:c09:0:0:0:21fEz mitől lehet? Nem adtam meg sehol a jelszavamat.
Kezdjek aggódni? A jelszavamat azonnal megváltoztattam. -
chungee
addikt
Reggelt!
Okostelóról hogyan tudom menteni névjegyzéket a gmail-es fiókomra

Xiaomi Rednote 1w készülék
android 4.4.2 KOT49H
MIUI 7.4 -
Thermaltake
tag
Üdv fórum társak!
Játékos kérdés:
Tegnap este (valószínű beázás miatt) a LenovoA6000-as telefonom, alsó "menü" gombsora (érintés vezérlős) nem működik.
Először szoftveres problémára gondoltam ezért hard reset-et (on-off gomb + volume plusz) hajtottam végre, hátha megjavul.
Eredménytelen lett.
Ami szintén idegesít, hogy a "The Walking Dead No Man's Land"- nevű játékom mentése eltűnt...
Újra telepítettem a játékot, (ugyebár mindent gyári állapotba rakott vissza a telefon.) és a január óta elért eredményeimnek lőttek.
Ugyan azt a gmail-es fiókat aktiváltam a telefonon amit előtte is használtam. A pc-n megnézett aktivitásban/ elért eredményekben sincs semmi.
Mi lehet az oka? Van-e mód vissza állítani a mentésem?
Esetleg a gmail-hez tartozó név módosulás eredményezhette ezt?
Segítő válaszaitokat előre is köszönöm. -
kispx
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem ismerem, de amikor kipróbáltam egy másik ilyen szolgáltatást a saját címemen, akkor az nem volt megbízható. Kikugliztam egy másikat az sem volt jó. Azóta ajánlom inkább a "csináld magadat" eszközöket. Bár nem volt időm még kipróbálni. De ha van valakinek tapasztalata olyan eszközről ami biztosan működik akkor ne tartsa magába.
Nem néztem kellő részletességgel utána. De felvetem a következő témát. Mi van ha ezek az eszközök jól működnek, és valami más van a háttérben. Pl. eltudom azt képzelni, hogy a telefon kliense letölti a levelet így megkapja a kémkedő azt a jelzést, hogy elolvasta a levelet a másik fél, de közben nem is olvasta el.
-
donjohnson
addikt
akkor azt mondod, hogy ez a MailTrack for Gmail nevű bővítmény nem megbízható? (nem próbáltam, csak hallottam róla, hogy mások használják.)
-
kispx
addikt
-
rokendrol
senior tag
.G mailt küldök valakinek hol tudom megnézni, hogy akinek küldtem megnézte ?
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Régi freemail-fiókomból szeretném átimportálni a régi leveleimet, de a gmail sehogy sem tudja megcsinálni. Mi lehet az ok? Illetve, hogyan lehet ezt orvosolni? Mások i találkoztak ezzel a problémával?
Előre is köszönöm!

-
Littoral
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Nem hiszem, hogy erre gondolt a kérdező, nem kötekedésként írom. Ezek a fajta levelek nem email-ként jelennek meg legújabban, hanem egy látható feladó nélküli - ha lehet ezt mondani - PUSH (á la gsm) üzenetként. Nincs feladója, nincs leiratkozási linkje, csak maga az üzenet, maximum annyi információval, hogy kitől származik. A tartalmon kívül persze semmi kattintható nincs benne, a Hirdetés felirat mellett a jobb felső sarokban lehet beállítani a jövőbeni hirdetések körét. Alul a "Továbbítás" és a "Mentés a beérkező levelek mappába" gombok. Ja, bizonyosan ezt akarja az ember egy-egy ilyen szeméttel.
Rendkívül kártékony ez a fajta spam, hiszen nem tudunk ellene fellépni.
Én már - csak emiatt - leporoltam a Google-hoz semmivel nem köthető, saját domain-es postafiókomat.A másik fajta, a feladóval (még ha csak kamu is) rendelkező leveleknél a javasolt megoldás tökéletes, ennél a fent kérdezettnél sajnos nem.
"Atomot nekik, utána pedig valami komolyabbat!" -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Arra van valami mód, hogy a Spambe került, és kitörölt levelet visszavonjam? Rosszat jelöltem ki sajna, ami nem spam, és véletlenül töröltem
És hát a kukában nincs. -
w.miki
veterán
Időzített levélküldésre van lehetősége a gmail-ban?
Ha nem is a webes felületen, de egy chrome kiegészítő használatával esetleg? (Bár az meg hogy működik, ha nem vagyok a gépnél?) -
Ronam
addikt
válasz
TigerCat
üzenetére
Mit jelent az, hogy lekérem vagy átdobom?
Nincs külön benti fiókom (itthonról dolgozok), ez a gmail-es fiókom van. Az a furcsa, hogy kb egy évig semmi probléma nem volt, 1-2 hónapja áll fenn a probléma, és volt hogy egy hétig időben megérkeztek a levelek, most megint nem. -
Ronam
addikt
Sziasztok!
Egy ideje késve kapom meg a "céges" leveleket, és nem igazán tudom hogy mitől lehet. Mindenki mástól időben megjönnek a levelek, de innen csak 1,5-2 óra késéssel. Van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet az oka?
-
vendingo
veterán
Segítség kellene.
Lementettem az archivált leveleket gmail-ből, de mbox kiterjesztést nem bírok megnyitni. Tudnátok ajánlani egy free progit, amivel megnézhetném a leveleket? -
Hitman
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném, ha adott végződésű email címekről érkező emailek azonnal törlésre kerülnének.
Ez így működhet?A következő szűrőket használja a beérkező levelekre:
Találatok: from
*.akarmi.hu)
Művelet: Törlés -
mzso
veterán
Mást is szpemmel a gmail olyan üzenettel "valakinek megvan az ön jelszava"? Miközben a gmail a saját maga bejelentkezését blokkolta, mivel be van állítva pop3-mal csatolt fióknak...
A google is egyre inkompetensebb lesz úgy látszik. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Assetto Corsa EVO
- Gaming notebook topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(5.2.9... verzió)