Hirdetés
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
Üdv!
laptopon le tudom tölteni egy bejövő levél word dokumentumát, pdf mellékletét a gépre. Ugyanez viszont pár napja nem működik az asztali gépen. Nyomtatni enged, de letöltést nem. Rákattintok az ikonra és egyszerűen nem történik semmi. Mi a franc lehet ez? Semmit nem "kattintottam el", nem változtattam meg.
Kösz -
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Van rá mód , hogy egy adott gmail címre érkező adott feladótól származó levelet egy másik gmail-es címre is elküldje , továbbítsa automatikusan a rendszer ?
Konkrétan a gyermekem iskolai értesítései a párom mail címére érkeznek.
Ezeket szeretném és is megkapni.
Gmail-ben ez beállítható ? Van rá mód ?Köszönöm a válaszokat előre is !
-
leroyclub
senior tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Megcsináltam így, wordben jól is néz ki, de mikor beillesztem gmailbe, akkor átformálja. A betűtípust lecseréli SansSerifre-re és a kép sem látszik. A beosztás nagyjából jó
-
sarasota123
aktív tag
válasz
leroyclub
üzenetére
word-ben csinalj egy tablazatot, szedd ki a szegelyeket, hagyd meg a kozepso elvalaszto vonalat, ird be es szerkeszd meg a szoveget a jobb oldalt ahogy szeretend. masold at a tablazatot a gmail alairasba, a kepet pedig szurd be a masik cellaba. en igy csinaltam es teljesen jo lett

-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Ha Opskins-et szeretném használni, viszont a steames e-mailem nem Gmail mi a teendő?
Emiatt a kétlépcsős azonosításnál sem fogadja el a kódot.
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Hogyan lehet ha lehet azt megcsinálni hogy egy régi fiókomból mindent átmásolok az újba?
Előre is köszönöm.
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy meglévő gmail.com -os fiókot át lehet nevezni úgy, hogy a vége ne gmail.com legyen hanem mondjuk cégnév? Tehát ugyanúgy gmail-t használnánk csak tegyük fel nem az lenne hogy kisspista@gmail.com hanem az hogy kisspista@nagykft.com?
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni,hogy ha az androidos telefonom sim kártyájáról a névjegyeket átmásoltam a gmail fiókomba biztonsági mentésképpen (mert az a sanda gyanúm,hogy a sim kártyám haldoklik és a névjegyeket nem szeretném elveszíteni),akkor a pc-ről bejelentkezve a gmail fiókomban hogyan tudom elérni a telefonszámokat ?
Köszönöm!
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Számlázási probléma esetén kivel van valami cím amivel fel lehet venni a kapcsolatot ? Mindenképp olyan kellene ami mögött ember van.
Köszönöm a választ előre.
-
kispx
addikt
-
keszo
őstag
Sziasztok
beállítási segítséget szeretnék kérni
mobiltelefon gyári email alkalmazásában szeretném a Gmailt használni
de fiókbeállítási hibával leáll
és valami olyasmit ír hogy
IMAP/SMTP szolgáltatás le van tiltvami lenne a teendő
segítséget előre is köszönöm -
m4tyo
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben telefonszámot kellett változtatnom.
Na most.. a G-mail a régi telefonszámomra szeretné küldeni a biztonsági kódot, de az a szám már sehol sincsen.
Próbáltam utána nézni, hogy ilyenkor mit is lehetne csinálni de nem találtam semmit.
Tudnátok segíteni? -
plus44
veterán
Segitsegek pls! Ketto email cimem van, az egyikre erkezoket atiranyitottam a masikra, hogy eleg legyen csak egyet hozzadnom mondjuk egy 3rd party email klienshez, es megkapjam minden levelem. Ezt az atiranyitast most letiltottam, igy viszont a masodik cimemre erkezok levelek (amik ugye eddig atiranyitva voltak) ketszer erkeznek meg. Csak erre az email cimre erkezok. Mi lehet a problema?
-
deedee
őstag
Üdv!
laptopon le tudom tölteni egy bejövő levél word dokumentumát, mellékletét a gépre. Ugyanez viszont pár napja nem működik az asztali gépen. Nyomtatni enged, de letöltést nem. Rákattintok az ikonra és egyszerűen nem történik semmi. Mi a franc lehet ez?
Kösz -
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy ez az ikon a képen milyen böngészőnek az ikonja?
Azt sejtem, hogy a Chrome-hoz valami kiegészítő böngésző lehet? köszönöm
-
boken
senior tag
Sziasztok, hátha tud valaki segíteni,
Anyósom gmail fiókja egyik napról a másikra elfelejtette a jelszavát.
Crome spec.beállítás alatt megtaláltam a jelszót amit használt( 8 éve ez a jelszava) de nem fogadja el.
Sajnos nem tudja hogy ki állította be annó a gmailt igy nem tudjuk azt sem hogy milyen alternatív email címet adtak meg, ezért sem jelszó emlékeztetőt, sem új jelszót nem tudunk kérni.
Van esetleg valami tipp hogy mit próbáljak még meg?
Előre is köszi, mindenkinek.

-
válasz
sarasota123
üzenetére
Nem lehet sajnos, több fiókot használunk átdobva, hol így, hol úgy jönnek a levelek. A kollégák éppen emiatt veszettül nyomkodják a frissítés gombot...
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, vásároltam domaint és béreltem tárhelyet egy induló vállalkozáshoz, ezt hozzáadtam a gmail-emhez fiókként, működik is, viszont sokszor 5-10 perc telik el mire megérkezik egy email. ez mitől függ? lehet valahol állítani, hogy a gmail milyen sűrűn ellenőrizze a külsős fiókok bejövő emailjeit vagy a tárhely/domain szolgáltatómnál kellene érdeklődni. előre is köszönöm a segítséget

-
TIT
veterán
Üdv!
Nem tudtok valami jó email vagy gmail alkalmazást ami a tácán csücsül és visít ha jön email?
A gmail notofierre haragszik a google mert szerinte nem biztonságos,így pár év használat után.
Rainmeter skin se csinál semmit,valszeg pont emiatt.
Rá akarnak kényszeríteni mindenkit a fizus email kliensekre? -
törölt tag
Sziasztok!
Más, Google fiókkal foglalkozó topikot nem találtam, így ide írok. A mai nap átnéztem a saját fiókom menüpontot, ahol az ilyen biztonsági dolgokat lehet állítgatni. Az eszközeimnél egy furcsa dologra lettem figyelmes: valaki egy Huawei G8-as telefonra hozzáadta a fiókom, már kb. 1 hónapja, de nem is kaptam róla értesítést. Nem vásárolt/nem töltött le semmit sem, ha jól tudom, viszont eléggé megijedtem, töröltem és változtattam jelszót. Régebben is volt ilyen eset, akkor valami Oppo telefont találtam meg, de az sem csinált semmit, viszont akkor is megváltoztattam a jelszót. Ezek nem az én telefonjaim voltak...
Ilyen esetben mitévő lehetek? Előre is köszönöm!
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
2 Gmail összevonása lehetséges? szeretném hogy megmaradjon mind a kettő, de csak egyet akarok használni.
csak az átirányítás jöhet szóba?szerk.: illetve Google calendar-al kapcsolatban is lehet itt kérdezni? teljesen fals időben vagy semmilyen értesítést nem küld az eseményekről...
-
telefonon használom, mindig beállítom hogy az esemény előtt mennyivel riasszon
nagyrészt olyan időpontok vannak benne, amik sokára lesznek (addig elfelejteném), így azokhoz több jelzést állítok be, így már napokkal előtte tudok róluk. A másik a 2 hetente ismétlődő dolgok, így mindig tudom melyik hétre esnek.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen Calendar-t használ saját maga számára?
A Google Calendar-ról mi a véleménye annak aki használja? Mi a jó és rossz benne?
köszi -
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Egy irodában ha egy adott gmailes email címről küldünk egy másikra levelet és abban van office-os csatolmány lehet az doc vagy xls, akkor a másik fél mindig írásvédettként kapja meg a csatolmányt, csak olvasásra nyitódik meg, mi lehet a probléma. Ami még fontos info Office 2007-es verzió van és a másik fél Thunderbirdöt használ.
Köszönöm!
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Évek óta használom az outlookot (2007) freemail, és gmail kezelésére. Egy pár napja a gmail-es fiókom feldobálja a bejelentkezést és hiába adom meg a jelszavam újra, nem fogadja el...Javítottam a .pst fájlt de nem segített, mint ahogy a jelszó váltás sem. Mi lehet a hiba?
Előre is köszi -
-
nonsen5e
veterán
Zseniális, hogy nem lehet többek között C# projekteket (mappa zippelve), jelszóval titkosított archívumokat, meg gondolom ugye még sok ezer dolgot küldözgetni másoknak.
Csináljon a delikvens más email fiókot, vagy töltsek el alsó hangon is 10x több időt, hogy valami felhőtárhelyre töltöm fel és azt linkelem emailben..

-
El Gringo
senior tag
Üdv!
Váltottam netcsomagot, 4G-gyorsítósra. Jóval gyorsabbnak kéne lennie a levelezőnek is. Azóta a Gmail 10 másodpercig tölt be (web), vagy lassabban, a levelek második oldalára 30 másodperc alatt lép át. Mit kéne beállítanom, hogy ne **** fel az agyam. Munkához rengeteget használom, kicsit idegesít
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
Pár éve töröltem egy névjegyet az androidos telómról, már akkor is szinkronizálva volt a gmail fiókommal.
Vissza lehet valahogy állítani?Sajnálom, ha nem pont ide vàg a téma, irányítsatok át ha van közelebbi aktív fórum.
Köszi előre is. -
sajog159
aktív tag
válasz
sajog159
üzenetére
(Úgy tűnik találtam megoldást, de vannak még bizonyos kétségeim, mennyire csökken ezzel a Google fiókom biztonsága…)
Kissé kutattam a 78754 hibakód ügyben. Egyik helyen azt javasoltak, hogy engedélyezzem a „Kevésbé biztonságos alkalmazásokat”. Ez megoldotta a problémát.
Most már csak azt nem tudom, hogy az engedély minden kevésbé biztonságos alkalmazásra vonatkozik ettől kezdve vagy minden esetben rákérdez a Google fiók, hogy engedem e az adott alkalmazás csatlakozását?
-
mitoman
tag
Sziasztok, valaki megtudná nekem mondani a mailbox.hu szerverbeállításait androidra, mert mióta levált a gmailról megváltozott és sehol sem találja a kereső. Köszi
-
sajog159
aktív tag
Segítséget kérnék a Gmail fiók hozzáadásban egy PC Outlook 2013-hoz. Pontosabban mondva ez a fiók már jó ideje hozzá volt adva, de tegnap valamit elrontottam és az Outlook fiók nem tud csatlakozni a kiszolgálóval, hibaüzenet:
Igazából, nem fogadja el a meglévő imap.gmail.com jelszavamat a kapcsolatnál, pedig ebben nem volt változás. Itt elakadtam.
Van valakinek tippje mit kéne csinálnom?
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Vesporigo
üzenetére
Update: gmailben beállítottam egy alkalmazásjelszót, és ezt a jelszót adtam meg, amikor Androidon az email progiban adtam hozzá a fiókot. Így már működött, gondolom alapból nem találja gmail biztonságosnak ezt a programot.
Feltettem BlueMailt, ennél már nincs ilyen probléma, gond nélkül szinkronizál. Szóval úgy tűnik, maradok ennél. -
-
Sziasztok!
Gmail-be belépve (vagy egyébként a windows posta alap appjában is) ha facebook-os levelet kapok, pl. valakinek szülinapja van, akkor van ott egy gomb alul, hogy "irány a facebook". És jelszókérés nélkül bedob. Ez szerintem rohadt nagy biztonsági baki. Ki lehet küszöbölni valahogy? Mert az email-jeimet nem bánom, ha olvassa bárki, aki a gépemnél ül, de a facebookomat csak ne má'
-
Vesporigo
aktív tag
Beállítottam a kétlépcsős azonosítást a gmail fiókomra a PC-men. Viszont azóta a mobilomon az alábbi üzenet jön fel egyfolytában, ha szinkronizál a gmail:
Sikertelen bejelentkezés
***@gmail.comErre rákattintva behozza a mobilom E-mail programját (Android), ahol ezt írja ki:
A jelszava megváltozott. Adja meg az új jelszót. (Pedig nem változott meg a jelszó.)
Jelszót megadom neki, látszólag el is fogadja, de a következő szinkronizáláskor újra feldobja a Sikertelen bejelentkezést.
PC-n belépve a kétlépcsős azonosításhoz az alábbiak vannak megadva:Google-értesítés (Alapértelmezett)
(telefonom)Hitelesítő alkalmazás
Hitelesítő AndroidonHang- vagy szöveges üzenet
(telefonszámom)Már próbáltam a hitelesítő alkalmazás által adott kódot megadni, azt sem fogadja el. Olvastam, hogy akinek szintén be van állítva hitelesítő sms, az kapott, de én azt sem.
Tudnátok ebben segíteni?
-
sajog159
aktív tag
Kérdeznék még Gmailről:
lehet e feladó, méret, stb. sorrendbe raknia leveleket? Így sokkal kényelmesebb a keresés sok e-mail kötött.
-
sajog159
aktív tag
(Amit szeretnék: mailből kimásolni a mellékelt fényképeket, majd kitörölni a levélből, de magát a levelet – fényképek nélkül szeretnék megőrizni, hogy Gmail fiók mérete csökkenjen. Továbbitás és küldés nélkül.).
Kipróbáltam Outlook kliensben kitörölni: valóban lehet, azonban pár „furcsaságot” eredményezett ez a változtatás.
Outlookban:
1. Outlookban megváltozott az e-mail dátuma: 2017.05.05. jelez ki miközben magában a mailben 2015.07.14. 21:57 ez a dátum szerepel
2. Azt jelzi, hogy van csatolmány és méretre is 14MB-t ír (ennyi volt a fényképek kitörlése előtt).
3. Ha a dátum szerint csoportosítom, 2017.05.05.-re teszi. De ha a méret szerint, akkor valahol 20 kB. (a csatolt képek már nincsenek benne)Gmailben:
1. A képek változatlanul benne vannak.
2. Maga a levél Outlookos törlés után 2017.05.05. lett. Ennek a dátumnak megfelelő helyen is van időrendbe csoportosítva.Szóval: valami van, de nem az igazi (eddig).
-
sajog159
aktív tag
A Google e-malekből lehet mellékleteket kitörölni, úgy, hogy maga a mail maradjon meg?
-
mitoman
tag
Sziasztok, valaki megtudná nekem mondani a mailbox.hu szerverbeállitásait androidra, mert mióta levált a gmailról megváltozott és sehol sem találja a kereső. Köszi
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném elérni, hogy amikor kapok egy-egy levelet gmailben, akkor ahhoz utólag kereshető megjegyzést tudjak fűzni. Cimkézni cimkézem a leveleket, de jó lenne, ha egy-egy további hívószót tudnék rendelni egyes levelekhez, amit utólag tudnék keresni. Megoldható ez valahogy?
Üdv!
-
sajog159
aktív tag
Üdvözlöm!
Ez vajon Outlook probléma vagy Gmail fiók beállítás kérdése?
Win10/Outlook 2013 kliens használom asztali gépemen. Az e-mailek jó nagy részének hibás dátumot mutat az Outlook. Ez 2017.05.06.-nál régebbi üzeneteknél kezdődik.
Mondjuk annyi volt, hogy pakolgattam különböző címkék között a maileket Gmailben.
-
Zin
őstag
miért nem tudok belepni gmail-be?
Kiirja h igazoljam magamat meg h nalam-e van a mobilom.mit csinaljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 memóriák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 32GB DDR4 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest