Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Az ilyes féle letiltás túl bonyolult lenne, kb mintha a posta tudná, hogy adott címről neked nem küldhetnek neked levelet, és fel sem veszik, sőt a bedobós postaláda is kidpbná magától... Az bonyolult. Inkább csak annyi lenne, hogy a postás miközben érkezik hozzád, megnézi a postaládádon lévő tiltólistát, és szépen nem dobja be. Te egyikből sem érzékelsz semmit, de az utóbbi jóval egyszerűbb.
Az meg hogy a spam egy másképp értelmezett blokkolás, mint a full "nem tudom, hogy küldenek üzit" (fentiek szerinti) tiltás és hogy miért is nem az alapértelmezett spam-es? A Spam lehet félreértelemezés (megannyi helyen a jelszóhelyreállítók is mondják, hogy nézzük meg a spam mappát....), félrekatt... ilyesmik. (nem is tudom, hogy van-e lista arról, hogy milyen címek mennek spam-ba) A Spam mappák lényege, hogy van vissza út, belenézhetsz ha akarsz... kitartóknak, meg ott a szabály/szűrő instant törlésre is akár!
-
huan
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Megvan. Mégis csak egy szűrő okozta, nevezetesen az, hogy beállítottam egy személyes címkét és ha én küldtem valamit, ahhoz is hozzátette a személyes címkét és valamiért a bejövő címkét is.
A személyes szűrő törlésésvel az elküldöttekhez nem kerül címke és a bejövőbe sem kerül át...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
A spam mappa még maradhat is. De olyat nem tud a gmail, hogyha bizonyos email címről jön email, akkor automatikus válaszként menjen mondjuk egy fake mailer daemon amit én szerkesztek meg? Tehát, hogy ez egy automatikus válasz üzenet, csak éppen mailer daemonként álcázva.
-
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Átnéztem a gmail összes beállítását, kifejezetten a biztonsági beállításokat. Semmi ilyesmire utaló beállítás nincs. Viszont a korábbi telefonjaimat még kapcsolódva látta, holott én azokban töröltem a fiókot amikor megszabadultam tőlük. Most mind kiléptettem és töröltem. Ez után beírtam 3 kontaktot és semmi hiba. Pedig már hónapok óta csinálta.
Hümmm.... -
nofi
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Az a bajom, hogy kb. 2006 óta használom a Gmailt és már a "fontos" és a "munka" mailben is egy halom email van, tehát azokon belül is oldalakat kell görgetnem, hogy megtaláljam amit keresek, pedig ha bele tudnék írni a levélbe (pl. a tárgyba), akkor könnyebb lenne a keresés. Sok olyan levelem van, amiben van egy "Hali!" és át van küldve egy csomó tervrajz, vagy számla, de ha nem tudok beleszerkeszteni. Ezt utólag visszakeresni elég nehéz mert se utcanév, személy nem szerepel benne.
Azt tudom, hogy Exchangeben ezt meg lehet oldani (meg sok minden mást is), gondoltam itt is van rá mód, de nem igazán találtam megoldást. Szép dolog ez a felhős levelezés, de így 10+ év használat és több ezer levél után azért előjönnek bizonyos hiányosságok (vagy az én tudatlanságom
) -
pn4hvq
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Van levelezőszerver külső szolgáltatónál, de az ottani ÁSZF nem enged ilyen mennyiségű közel azonos tartalmú levelet küldeni (a változó tartalomtól függetlenül hírlevélküldésnek minősítik). Napi 100 a limit, az pedig esetünkben 15 napig tartana, ami nem járható út.
Köszönöm a választ és nem vettem tolakodásnak
. -
-
donjohnson
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
amikor leírtad ezt a választ, ez a videó jutott eszembe: Gmail: Receiving mail meant for someone else
szóval a gmail tényleg nem veszi figyelembe a pontokat.
-
sgergi
veterán
válasz
EmberXY
üzenetére
Sajnos néha engedi regelni a csak pontban különböző email címet is, pedig tényleg egynek számít bármennyi pont is van benne. Nekem már többször is volt belőle problémám, hogy más levelét kaptam meg, csak egy pont különbség van az email címeink között. Remélem, ez fordítva nem igaz.
-
tantam69
csendes tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Nekem minden egyes alkalommal küld egy ilyen üzenetet, ha kilépek az egyik fiókból és belépek egy másikba. Jelszó megváltoztatásakor szintén figyelmeztet, hogy valaki buherál a jelszavammal... Eddig a keleti partról mutatott egy IP címet, ami elvileg egy google szerver címe. Buta fejemmel arra tudok gyanakodni, hogy minden megmozdulásomat öngyilkos merényletnek gondolja :-) Igazából nem értem. Van telefonszámos azonosításom is, de nem kér a belépésemhez biztonsági kódot, csak egyszerűen szól, hogy letiltotta a belépést.
Másik tippem, hogy gmail-ből használok egy másik címet, amiről levelezek. Ez egy olyan cím, ami egy másik szerverről üzemel, azon keresztül fogadom a másolatokat és én is úgy küldök. Amikor a másodlagos címről küldök egy levelet, akkor azonnal kapok egy értesítőt, hogy nem tudta a gmail kézbesíteni, mert a másik félnek ilyen-olyan problémái vannak, ennek ellenére a levél megérkezik a címzetthez. Ez is fura, mert ha megírja, hogy nem küldte ki, akkor mégis miért kézbesíti???
Létezik erre valami beállítás, hogy ez megszűnjön? Ti. azóta szenvedek csak ezzel, amióta beállítottam ezt a több lépcsős biztonságot. A gépemen egyedül én dolgozom, és senki a családból nem tudja a jelszavam, víruskereső szerint pedig tiszta vagyok, mint a friss hó.
-
playmore
tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Köszönöm, megváltoztattam a jelszavamat és most megyek végig azon hova is adtam meg ezt, úgy tűnik azért van pár oldal közte ami lehet nem annyira biztonságos (de azok is régi, nagy látogatottságú oldalak). A gépemet átnézetem ESET-el és Spybot S&Dvel (ezek amúgy is fent voltak), de ez egy viszonylag új a nulláról felrakott gépem ami van (mást nem is használok) szóval gőzöm sincs honnan kerülhetett ki a jelszó.
-
TóthRita
csendes tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Üdv Mindenkinek! Talán tudna nekem segíteni némi tanáccsal valaki ha szépen kérem.

Nagyon magabiztosan felajánlottam egy barátnőmnek a segítségemet, de kezdek leégni a feladattal.
Gmail-es email fiók, iphone telefonon. Jelszó elfelejtve, alternatív email cím nincs megadva. (Vagy fogalma sincs róla,hogy megadott-e valamit. .)) A jelszót megjegyezte a rendszer, tehát be lehet lépni.
Szeretné megváltoztatni a jelszavát, mert új telefont vett.Gondoltam, hogy a jelszó emlékeztetőt megpróbálom, (talán adott meg alternatív email címet) de félek, hogy ha nem, akkor a régivel - amit megjegyzett a rendszer - sem tud többé belépni.
Kérem szépen ha lenne ötlet írjátok meg.
Köszönöm szépen!!! -
ledgeri
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Pont hogy nem. A G mail hivatkozik arra, hogy túl sok a sync-elendő levél a túl oldalon, pedig a szolgálttás beállításakor, biztos több volt, azóta meg utol is érte magát, aztán egyszer csak "most túl sok van ott, nem tudom áthozni őket"-et mond a gmail:

Újracsatolás nem segít..., és mint fentebb is írtam, törölni nem fogok (bár legalább, ha tudnám mennyit óhajt...)
-
fkrinya
tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Ma reggel 9 előtt történt a vásárlás és nem sokkal később meg is jelent a 100Gb-os tárhely.
Ha a Drive-ot nyitom meg, akkor minden rendben, ha a Gmail-t, akkor kiírja, hogy megtelt a tárhely, vásároljak további tárhelyet, aztán, ha arra rákattintok, akkor megint azt mutatja, hogy megvan a 100Gb és van egy csomó helyem.
-
galaxys80
veterán
válasz
EmberXY
üzenetére
Itt még csak karakter vagy szám sincsen a címben. Egyszerűen a neve pl.toth.rozal@gmail.com.
Ezért érthetetlen, hogy miért kapja mások mail-eit meg.
Azt tudom még elképzelni, hogy a fb-ra valaki ezzel a címmel regisztrált véletlenül.
Egyelőre ötletem sincsen mi lehetne a megoldás. Baromi bosszantó. -
Feri1977
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
"De ha továbbítod, csak az kapja meg, akinek továbbítottad, viszont a teljes addigi beszélgetést.2 Ez durva....ez baj...mert akkor lenne logikus, ha akinek ugye küldöm az megkapja, és csak azt amit küldök! Nem a teljes beszélgetést te jó ég, az durva lenne..pffffff ugye nem igaz...
-
Feri1977
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Teszteltem már saját email címről, és tényleg csak akkor mutatta az időt hogy ennyi és ennyi ideje néztem meg amikor megnyitottam...de az illető ezer százalék reggel nem nyithatta meg mert elötte 3 órával feküdt le és délután kel, mert éjszakás volt és mégis azt írta reggel 8-ra a streak, hogy megnézte, ez elég érdekes..azt értem hogy mobilról is persze, de maga nem lehet, hogy téved a streak?
Mert hallod olyat is írt egy levélre amit küldtem neki, hogy 8-szor megnézte, ez hülyeség és irreális, ez hogy lehet?

-
Littoral
aktív tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Előfordul ilyen tévedés amúgy könnyen. Az én e-mail címemmel egy hasonló nevű, de az USA-ban élő emberke regisztrálta magát a PayPal-on - nyilván tévedésből. Én még 2005 körül csatlakoztam a Gmail-hez, így "szám nélküli" felhasználónevem van, amit ma már nem lehet egyik piacvezető e-mail szolgáltatónál sem regisztrálni. Az idegen ember is valószínűleg elírta a regisztrációnál a sajátját, így most én kapom a promóciós értesítéseit, vásárlásra buzdító akciós felhívásait, rendszerüzeneit. Egészen biztosan nem tudta megerősíteni az e-mail címét, így - bár nem ismerem a PP belső dolgait - valószínűleg másik account-ot kellett regisztrálnia ott.
Írtam a PayPal-nak, hogy ez van, értesítsék már valahogy szerencsétlent, de kb. azt írták vissza, hogy ez nem az ő ügyük, sorry for the inconvenience, truly yours.
A kamara nem fog ennyit írni... -
-
Mewryck
tag
válasz
EmberXY
üzenetére
asszony címére 3 email jött aznap,2 perc időkülönbséggel a paytmtől,1. regisztrációt megerősítő,2. valamilyen kód feltöltés,3. feltöltött kódért járó pont beváltás,a regisztráció megerősítéshez mindenképp be kellett jelentkeznie;
a gépen nem találtak semmit a progik(avast,malwarebyte);külön gépeket használunk,az én esetem kb 3 éve volt;
ami érdekesség: a leveleket kitörölték a beérkező levelek közül,de a kukából már nem,így jöttem rá a dologra -
-
válasz
EmberXY
üzenetére
Köszi! Azt próbáltam, ott is ugyanez van. Pont úgy, ahogy írod. Csak ha enyém az utolsó válasz, akkor az elküldöttek közé kell bemennem, onnan áthelyezni a beérkező üzenetek közé, hogy ismét a "főoldalon" legyen.
A MS Outlook-nál (nem a webes felület) ha továbbítom, ha válaszolok az eredeti ott marad mindig a beérkezők között. Ezt szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
,de bevallom férfiasan ,nem erre gondoltam
. Ja, valahogy ezek "kiirthatatlanok", és szaporodnak ,mint a férgek .