Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Van egy problémám és egy észrevételem a gmail-lel kapcsolatban.
Probléma:
A múltkor csatolt fájlként küldtek nekem valamit, amit nem kaptam meg. Az üzenet küldője értesítést is kapott róla, hogy nem sikerült elküldeni az üzenetet. Ez még rendben lett volna, mert azt hittem a küldő volt a béna, de azóta mások is próbáltak mást küldeni csatolva, és tőlük sem kaptam semmit. A freemail-re simán megérkezett.
Volt valakinek hasonló gondja? Vagy tud valaki megoldást erre?
Észrevétel:
Egy nagyon súlyos biztonsági hiba: A telefonommal wapon keresztül szoktam nézegetni a postafiókot. Konkrét gmail nézegetős oldal akkor még nem volt amikor ezt kezdtem, ezért a voda2.webtap.hu-n keresztül néztem meg. Az oldalt elmentettem a kedvencekhez, így elég volt beírni a felhasználónevet és a jelszót és már nézhettem is az oldalt. Aztán néha napján előfordult hogy nem a nyitóoldal jelent meg, hanem az, hogy a böngésző nem támogatja a Java-t és az egyszerű megjelenítéshez kattintsak az alábbi linkre. Így is tettem, és itt jön a hiba: Néha a sajátoméba, de sokszor más emberek postafiókjába találtam magam.
Onnan kilépve aztán be tudtam lépni a sajátoméba, csak érdekes hogy jelszó nélkül véletlenszerű user-ek fiókjaiba dobott az oldal. Amúgy 3510i-s Nokiám van. Mostanság már nem működik pontosan ez a megoldás, mert már abszolút nem lehet így bejelentkezni: kiírja, hogy a weboldalt nem lehet megjeleníteni, de ettől függetlenül néha így is megjelenít egy oldalt mások fiókjaiból.
Régóta használok gmail-t, de ez a 2 dolog már szinte válóok nálam. Lehet keresek valami alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac mini PC, több db
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Onnan kilépve aztán be tudtam lépni a sajátoméba, csak érdekes hogy jelszó nélkül véletlenszerű user-ek fiókjaiba dobott az oldal. Amúgy 3510i-s Nokiám van. Mostanság már nem működik pontosan ez a megoldás, mert már abszolút nem lehet így bejelentkezni: kiírja, hogy a weboldalt nem lehet megjeleníteni, de ettől függetlenül néha így is megjelenít egy oldalt mások fiókjaiból.