Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Intelligencs
üzenetére
igen, próbáltam, ilyen állományokat már csak firefox alól küldök, outlook2003 alól már nem is...
max letölti úgyis ha outlookban nyomok egy send and receive-t
ja és pont hogy másik gmail címre megy és nem engedi át a 15 megát..
[Szerkesztve] -
válasz
Integra
üzenetére
Próbáltad már, h nem levelezőprogramból küldöd? Nekem is szokta ezt csinálni, viszont webfelületről mindig elküldi. Amikor csatolod a webről, várni kell egy csomót, hiszen akkor tölti fel. Viszont ha már fent van, akkor csak egy klikk, és el is ment. Főleg másik gmail-ra.
-
Integra
titán
válasz
Fortissimus
üzenetére
oka van miért mailen kell csinálnom

-
Integra
titán
válasz
Fortissimus
üzenetére
de bakker nekem péntekig átkell menjen egy 15 megás file....

-
koob
senior tag
az milyen már hogy nem lehetett levelet küldeni?
-
Integra
titán
válasz
Fortissimus
üzenetére
én azon gondolkodom hogy a nagy file csatolási lehetőség csak etetés volt és most visszamentek 10 mega limitre.....
pedig pont ez volt az egyik ok amiért a gmail a legjobb volt -
Integra
titán
válasz
Fortissimus
üzenetére
ezek szerint nem csak engem szopat.....
valami nagyon nem stimmel sem a file csatolással sem a csatolt file méretével
régen 20 megás fileokat is simán elküldött -
Fortissimus
őstag
Kiakasztott ma a gmail!!
Egyszerűen képtelen volt 2db csatolt doc.-ot elküldeni, pedig nagyon fontos lett volna repjegy rendeléshez. Nem gondoltam volna, hogy elő kell vennem a hotmail-es fiókomat..
grrrrr -
Sissi
csendes tag
Segítsen valaki legyen szíves, hogy tudok gmail-es postafiókot nyitni!
Köszi. -
Integra
titán
kib@szott gmail...
egyik nap átenged 15 megát, erre most csak 10-et....
kezd idegesíteni nagyon ez a méretkorlátozás...
-
fila
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
citromailben a beállítások között van egy opció: átirányítás. biírod az g-mail címedet és már oda is mennek a levelek..
-
MichaelSD
őstag
Nem tudom hogy nem-e egy Google Apps topikba kéne ezt írni, de egyenlőre ide írom
Használja valaki már a gmailt (a google apps alatt) saját domainnel? Tapasztalatok.
Sajnos az kiderült, hogy azok a fiókok kapacítása nem növekedik. (De egyenlőre várom a MX recordok átáljanak a google-ra). -
qtrica
aktív tag
Sziasztok. Kisegitene valaki egy meghivóval? Nagyon megköszönném.
-
Integra
titán
kinek hány megát enged át a gmail?
én egy 13 megás mp3-at szeretnék elküldeni, de időtúllépés miatt nem engedi..
legalábbis outlook 2003 alól nem
most próbálom firefox alól elküldeni, hátha.
ja, másik gmail címre megy.
hm, úgy tűnik elment.
most hogy ff alól nézem az elküldötteket, kétszer is ott van az elküldöttek között.
vagyis mikor outlook alatt hibát jelzett, akkor mégis elküldte.
ff alól meg simán átengedte.
fene se érti ezt
-
bnss
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Szia!
Egyszerűen Gmailban jobb oldalon felül a Beállításokban a Fiókok fülön hozzáadtam a citromail-es fiókot, visszaigazoltam és azóta tudok Gmailből citromailes címmel küldeni és fogadni is levelet!
-
uldaba
csendes tag
Nem tudok belépni a gmailba, eddig ment,lehet hogy megcsípett valami vírulens. kiírtottam mindet, freemail megy. Segítsen valaki aki érti.
-
konrad
aktív tag
Nálam Netscape-ben nem működik afile csatolás. Küldésnél azt írja ki hogy : the document contains no data.

-
ANT
őstag
#2150-re nincs ötlete senkinek?

-
bnss
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Üdv!
Nekem a Gmail-es mailboxomra jön több helyről is, Citromail, etc, és még így nem jött SPAM!
-
Blue Bull
csendes tag
nagyon köszönöm

-
Blue Bull
csendes tag
up

-
Blue Bull
csendes tag
Sziasztok nagyon örülnék ha vki meghívna a g-mail.com-ra!! vkinek nincs egy felesleges meghívója: ha vkinek van akkor légyszi küldjön a djarpesz@c2.hu-ra egyett előre is köszönöm

-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
Újabban belépéskor a [link] oldal fogad, úgyhoty nem tudom csak HTML módban megnézni a leveleim annak minden fogyatékosságával együtt
A javasolt ActiveX beállítás természetesen engedélyezve van, sőt több gépen is próbáltam már, mindenhol agyanaz a dolog fogad....

-
kamikaze boci
őstag
(A szokásos ''lusta vagyok végig nyalni az egész topikot'', bocs
)
Ha forwardolok egy fiókot a Gmail-re, akkor a spamszűrés működik? -
Csapi007
veterán
Hello
Ugyebár van a Gmail Notifer, de minden indításnál feljön a bejelntkezős ablak, az adatokat megjegyzi (felh, jelszó) de nyomni kell egy OK-ot. Ki lehet ezt valahogy kerülni, hogy magától bejelntkezzen? -
szesa
senior tag
az utóbbi idoben elig tudom hasznalni a gmailem alladoan kozli amikor meg akarok nezeni egy bejott levelet hogy ''ooops sz*pas van''
probljam kesobb, kesobb is probalom vagy egymas 20x de egyszeruen nem tudom megnezni a leveleimet
regebben is volt ilyen de nem ilyen surun az utobbi ket hetben teljesen hasznalhatatlan lett -
ANT
őstag
Ma beléptem a postafiókomba, és az oldal tetején, piros mezőben ez a szöveg fogadott: ''A böngészőjének cache-e tele van, ami akadályozhatja a Gmail megfelelő működését.'' Opciók: Javítsd meg Elrejt Cache törlése után ugyanúgy ott marad az üzenet. Ilyenkó' mi van?
-
fila
senior tag
Hi!
Eddig firefoxal léptem be a gmail fiókomba, most viszont nem jelenik meg semmi az oldalon.
Gmail Notifier-el kiválasztom, hogy View Inbox, megnyitja az új ablakot a firefoxban, kiírja, hogy Betöltés, utánna meg üres képernyő.
Mi lehet a gond?? -
concret_hp
addikt
másnak se müxik ma rendesen a gmail?
-
fv82
tag
pop3 címet tudja valaki? vagy ne is erőlködjek vele?
-
userZ
aktív tag
Hirtelen felindulásból jelszót akartam változtatni a gmail fiókomban, de sehol sem lelem ezt az opciót (beállítások fülnél sem). A kérdésem tehát: ne is próbálkozzak, vagy van valami módja a dolognak? (a totyikot nem olvastam végig sorry)
-
ALI_G
veterán
jeeeee, letiltott a gmail 24 órára. Ráadásul már acc-omat is.
A négyes szektor lezárt!
A rendszerünk postafiókjának szokatlan felhasználását jelezte. Annak érdekében, hogy megvédjük felhasználóinkat a Gmail esetlegesen ártalmas felhasználásától, az ön postafiókját maximum 24 órára letiltottuk.
46 db 10 MB-os fájl elküldése után adta ezt a gmail. -
ALI_G
veterán
gmailben mekkora lehet a csatolt fájl maximális mérete?
sürgős. -
föccer
nagyúr
Kaptam 50 db meghívót. Ha valakinek kell, akkor dobjon egy privit mailcímmel, és amint tudom küldöm.
üdv..föccer
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
másnak se megy most?

-
Ősember
őstag
én még soha senkinek nem küldtem meghivot
ugy tudom még csokit sem kapok érte 
minden esetre én maximálisan meg vagyok elégedve a gmail-el. egy rendes .com -os cim, gyorsan töl és a tárhely is folyamatosan nöl
''Jelenleg a rendelkezésre álló tárhelyből (2786 MB) ennyit használ: 25 MB (1%).''
-
Ramius
őstag
Érdekes. Kiküldtem 2 meghívót az 50-ből és mareggelre ismét 50 meghívóm lett. Újratermelődik

-
Ba.G
aktív tag
Nem vélemény, csak kérdés: mint kezdő Gmail user (köszönhető egy topiktárs meghívásának
), nem tudom, volna-e lehetőség a leveleimet (archive.pst-met, rögtön ki is meríti a jelenlegi tárhelyet
) felpaszírozni valahogy a Gmail fiókomba? Vagy csak az ez utáni leveleimnem lesz ''jó helye''...? 
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Hm.... Az a parám, hogy nem tudom hogy lehet azt megcsinálni, hogy visszaigaziolást kérjek. Van valami ilyen gomb, s én vagyok figyelmetlen?
-
mcadam
csendes tag
Nekem volt 100
de akkor nem magyarul irt ki dolgokat.Most hogy magyar nem tom hogy hány meghívom van és hogy hol lehet meghívni egyáltalán embereket. 
-
Ramius
őstag
Most nézem csak...a 15 meghívóm 50-re szaporodott

Mondjuk a 15 is bőven sok
-
mcadam
csendes tag
a feltöltésnél lassul be nagyon amugy jo levelezőprogi énnekem is az van....de hát ha fel akarok tölteni vmit nagyon belassul és szinte néha nem is tölti fel
-
G@ben
addikt
A nagyobb mellékleteket nektek rendesen letölti? Ha kb 1 mega feletti cuccot akarok letöllteni, akkor sokszor eljut 7-800 KB-ig és megszakad. Ezt múlt hónapban kezdte, amikor túllépés miatt visszakorlátozták a netünket, de most újra gyors, mégis tök lassan tölt gmailről. Nem csak az én gépemen csinálja, hanem albitársén is. Tipp?
-
b14
senior tag
Nekem tökéletesen megy, 57 meghívóm van
-
krokk
senior tag
mindenkinek működik rendesen a gmail? nekem visszaküldi saját magamnak az emileket. tökmindegy kinek írok
és mindegy hogy weboldalról vagy levelező progiból. tegnap óta játsza ezt és nagyon idegesítő
nem az hogy nem tudja továbbítani semmi hibaüzi. csak én kapom meg holott a címzett más
elég érdekes... -
Cxgrav
senior tag
Hali!
Valakinek müxik a Gmail Notifier?
Tegnap felraktam és csak Offline-t mutat nem chekkolja le a mailokat... -
partymaci
aktív tag
udv
aki nemkapott meghivokat varjon lelkesen mert en 2006 februar vegekorul regisztraltam gmail fiokot es most kaptam 50et ehe
végre
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)