Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
átállítottam a fiókomban a csevegő helyét. az alap bal oldalról jobbra.
szeretném visszaállítani,d e nem találom merre lehet
tudna valaki segíteni ? -
EmberXY
veterán
válasz
cascada
üzenetére
Az nem lehet, hogy ugyanarról az IP-ről próbálkozol, mint ahonnan az eredetit hoztad létre?
Vagy már minden új fióknál SMS számot kell megadni?
Egyébként ideiglenes SMS-oldalról még nem hallottam, de szerintem nem fogják világgá kürtölni a számodat, még ilyenről sem hallottam, ez nem a facebook
....Belenéztem a help menübe, az SMS résznél van egy ilyen:
"In an effort to protect our users from abuse, we sometimes ask users to verify their identity before they're able to create or sign into accounts."
Tehát elméletileg nem mindig kér, szóval próbáld meg esetleg máshonnan, mint ahonnan a másikat (többit) hoztad létre, hátha sikerül elkerülni a szám megadását.
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e olyan oldal, ahol ideiglenes SMS számot lehet létrehozni? (úgy, mint ahogy ideiglenes email cimek létrehozására is léteznek oldalak)
Szeretnék regisztrálni GMail-en új email címet, de bármikor próbálom mindig SMS-ben akar megerősítő kódot küldeni a telefonomra. Próbáltam különböző napszakokban, de nem sikerült még ezt elkerülnöm. Vagy lehet csak rossz időpontokban próbálkozom?
Nem szeretném, hogy a Google tárolja a telefonszámomat hozzárendelve egy email fiókhoz. Szeretném ha lenne valami megoldás a regisztrációra a telefonszámom megadása nélkül. Jó lenne egy iylen ideiglenes SMS szám is, amire elküldik a kódot, beírom a GMail-nél majd az ideiglenes telefonszám megszűnik.
Reméltem tudtok segíteni
Köszi!
-
Orgi
addikt
Biztos én vagyok a láma, de hol érhetőek el az archivált üzenetek? Úgy állítottam be a pop3-nál, hogy az Outlook letöltés után archiválja a bejövő üziket, azt hittem akkor ezt elérem vhol tömörítve vagy valahogy a webes felületen, de sehol se látom

-
gmailt mi lelte? telefonon az exchange napok óta nem megy, most pedig már a thunderbird se szedi le a leveket pop3 kapcsolaton. Mindkettő azt írja, hogy nem megfelelő felhasználónév/jelszó, pedig a webes felület megy..
-
csibor
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ

-
cocka
veterán
Eleve ott kezdődik, hogy ha jól tudom google csoportban max. 100 megát lehet tárolni.
Azonkívül:
Google Groups will no longer be supporting the Pages and Files features. Starting January 13, you won't be able to upload new content
A fájl mérete meghaladja a mellékletekre vonatkozó 25 MB-os korlátot.
310 megás fájlok küldözgetése e-mailen keresztül gáz. Erre való a rapidshare, megaupload, sendspace, toldacuccot meg a többi file hosting szerver.
És a sokak által szidott freemail készítőinek is volt annyi esze, hogy az 5 megánál nagyobb csatolmányokat automatikusan saját file hosting szervereikre töltik fel.
-
csibor
addikt
310mb fájlt próbálok elküldeni,másik gmail címre,vagy a gmail csoportba,de egyik sem sikerül
UPC 30m net van,az szerintem nem lehet probléma.A levél zip kiterjesztésű.Mit rontok el? -
Először is egy víruskergetést javasolnék egy másik vírusírtóval (Pl. a Kaspersky 2010 trial)
Aztán próbáld meg IP alapján elérni a google.com-ot:
74.125.87.104
74.125.87.99Ha IP alapján működik, akkor parancssorba:
ipconfig /flushdnsszerk.: ping esetén a www.l.google.com normális, legalábbis odairányít engem is...
-
EmberXY
veterán
Az etc/hosts-ba sincs véletlenül beleírva? [link]
A gépet rajtad (rajtatok) kívül használja még valaki, aki meg tud viccelni esetleg?
Más ötletem már tényleg nincs, az biztos, hogy valami (valaki) tiltja...
Mobilnetet említettél, gondolom a mobilnettel közvetlenül kapcsolódtok, tehát nincs semmilyen router vagy proxy mögött a gép, mert ott is szét lehetne nézni...Szerk.: localhost megelőzött...
-
localhost
Közösségépítő
Én megnézném a bejegyzéseket a hosts fileban.
-
Zoles
csendes tag
Nem jártam sikerrel, 5 visszaállítási pontot zongoráztam végig de semmi.

-
-
EmberXY
veterán
Szerintem valahol tiltva van neked a google, tűzfal programban nincs ilyen beállítás (valahol mindenképpen gond van, mert ha többféle mobilnettel sem működik, és csak a google, akkor a gépen van valami..)?
A pingeléssel nincs gond, elvileg annak úgy kell kinéznie ([link]).
A gépen érdemes lenne szétnézni, mert valami biztosan tiltja (akár véletlenül akár szándékosan). -
Zoles
csendes tag
Üdv nektek!
Egy kis tech segítség kellene mert már kb 2 hete kínlódunk egy problémával.
Az összes google alapú szolgáltatást (mail,picasa,kereső) nem tudjuk elérni.Víruskeresést lefuttatunk a gépet takarítottuk de semmi. Aminek a webcímében szerepel a "google" az a "kapcsolat alaphelyzetbe állt" üzenettel megáll. Mindegy hogy Firefox vagy IE, 2 féle mobilnettel is próbáltuk de nem megy. Ha parancssorból megpingelem a Google-t akkor a cím átíródik www.l.google.com-ra. Nem tudjuk hogy minek hatására de oda kerül az az "l"betű és ezért nem megy,a cím elirányítódik. A gépen minden más tökéletesen fut. -
EmberXY
veterán
Ez egy jó kérdés...

Én sem láttam olyan beállítást, ami a kimenőkre vonatkozik (esetleg az IMAP funkcióval, de ezt nem használtam még, így nem tudok róla nyilatkozni...), a kimenők eltárolására vonatkozóan szóba jöhet esetleg egy szűrő, ami egyenesen a kukába teszi a kimenő leveleket (előtte azért elküldi, gondolom
), csak ezzel az a gond, hogy szinkronizáláskor a kukából elvileg nem kerülnek át a levelek az Outlook-ba, tehát az csak a szerveren marad, amíg a kukát ki nem üríted, vagy magától ki nem ürül...
Ennek érdemes lenne utánanézni, biztos van rá valami megoldás, ha más nem, akkor maradnak a levelek a szerveren.
-
Orgi
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Kiegészítő kérdésem lenne

Beérkezett üziket rendesen kezeli az Outlook (Gmailnál archív vagy törli a szerverről), viszont az elküldött üzeneteket nem törli a szerverről letöltés után (egyáltalán gmailben semmi beállítást nem láttam elküldött üzikre, csak a beérkezőkre). Be lehet állítani vhogy, hogy ugyanaz érvényesüljön az elküldöttekre, mint a beérkezőkre (szerverről törlés vagy archiválás) az Outlook utáni letöltéskor? -
-
cocka
veterán
Szerintem soha. Sőt az az érdekük, hogy ne is töröld a gmail fiókot.
Most még a google szolgáltatásoknál törölhető a gmail, de szerintem nincs messze az az idő, amikor már nem lehet majd törölni.
Lásd youtube: Ha meg akarod szüntetni a youtube accountodat, amit hozzárendeltél a gmail fiókodhoz VAGY ha újonnan létrehozott youtube accountról van szó, akkor az azáltal létrehozott gmail fiókot, akkor csak egyszerre szünethető meg a kettő, külön-külön nem. Sőt szerintem ott is eljön majd az idő, mikor egyiket sem lehet már majd megszüntetni.
-
maláj
addikt
1 gmail fiók mennyi idő múlva törlődik inaktivitás miatt

-
Belba
őstag
Én ezt úgy csinálnám a helyedben, hogy regisztrálnék még egy Gmail-fiókot és minden levelet, amit elküldesz napközben weboldalról, annak a BCC (rejtett) címzettje a második gmail-címed legyen beírva...
Így a második postafiókodba is megérkezik minden napközben elküldött leveled, de ezt csak otthonról töltöd le, addig a levelek a "Beérkező"-fiókban várakoznak.

Nem kellene törölnöd az elküldött leveleidet a gmail-fiókból: állítsd be, hogy elküldés után mentse el, jól fog az még jönni valamikor, amikor utánanéznél dolgoknak...
-
-
Orgi
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Lehet félreérthetően fogalmaztam, szóval most kreáltam gmail-es címet, de ugyanakkor Outlookkal levelezek, sok év levelezése benne van a postafiókomban (T-home előfizus cím, ami megszűnik hamarosan), erről váltanék gmailra. Melóból is levelezek és ott csak a webes felülethez férek hozzá, azt szeretném hogy amit ott megírok (és bekerül a gmail elküldött üzenetek mappába), az is töltődjön le az Outlook elküldöttek közé, mikor este hazaérek és lekérem a mailjaim (amik törlődnek a gmailről). Vagy én értem félre és erre megoldás, amit írtál?

-
EmberXY
veterán
Szerintem az Outlook-ban egyszerűen meg lehet ezt oldani, legalábbis régebben, amikor használtam, nekem bevált...
Szóval, amikor letölti a leveleket, akkor elvileg mindent a bejövőbe rak (legalábbis nekem azt csinálta, így amikor legelőször töltötte le, több, mint ezer bejövő levél volt..
), egy szabályt létrehozol arra, hogy az olyan leveleket, amiknek te vagy a feladója, azt helyezze át az elküldöttek közé, és alkalmazod a szabályt, ekkor a már meglévőket is átteszi, a többit majd a következő letöltéskor, de azt már automatikusan fogja megtenni... -
Orgi
addikt
Sziasztok,
lehet vhogy gmailnél szinkronizálni, hogy amit netes felületén melóból írok az később bekerüljön az elküldött üzeneteim közé, mikor otthon letöltöm a levelimet Outlookkal (ami törli őket)? Ez tök jó lenne, de nem akar összejönni... Előre is köszi!
-
Koczka
tag
Üdv
A nevet hol lehet megváltoztatni?
-
cocka
veterán
Nekem azt mondja meg valaki, (ha tudja), hogy hogyan lehet (freemailszerű) visszaigazolást kérni vagy küldeni a gmailben.
Tudom hogy kettőn áll a vásár, mert ha a címzettnek nincs beállítva a visszaigazolás küldése szolgáltatás, akkor a feladó hiába kér és fordítva.
De azért mégis megnyugtatóbb lenne, hogy HA a szolgáltatás mindkét félnél aktív és küldtek egy kérést, akkor legalább hadd lehessen már kihasználni, ha van rá mód.
-
EmberXY
veterán
A címzettek egy szolgáltatónál vannak?
Az üzenet szerint a címzett domain utasította vissza a leveleket (nyilván az azonos tartalom miatt), de alapvetően az elküldés megtörtént...
Esetleg próbáld meg egyszerre kiküldeni, tehát az összes cimzettet add meg, hátha akkor csak egy levélként fogja kezelni a szerver ( a spameknek is általában csak egy cimzettje van, viszont ugyanolyan tartalommal többen is megkapják, valószínűleg ezért nézte a te leveleidet is annak).
Szerintem így működni fog..Szerk: most nézem csak a dátumot, ennyi idő alatt akár már postával is biztosan megérkezhettek a levelek.

-
Belba
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Nekem elég sok email-címem van (több okból) elég strapás lenne naponta többször is...
Telepítettem a gépemre egy kényelmes levelező programot (IncrediMail), ez 10 percenként minden fiókból letölti a leveleimet, egy helyen megvan minden levelem és minden válaszom rájuk (+a fiókokban is elmentődnek)...
És ebben még az a praktikus, hogy bármelyik email címemmel tudok válaszolni egy levélre, nem csak azzal, amilyen fiókba érkezett a levél. Szebb, formásabb leveleket tudok küldeni, mint a Gmail fiókból, a kép-, fájl-csatolás is egyszerűbb.
Outlook-kal is ugyanezt meg tudod csinálni.
-
CivicEsi
senior tag
Kedves Gmail guruk.
Kipróbáltam azt a funkciót, hogy az outlookomból kiexportáltam a kontaktjaimat egy csv fájlba, amit a gmail accountomal összepárosítottam, és most kb. 300 névtelen kontakt ott figyel a kontakt listámba, amit az androidos telómmal, majd össze kéne szinkronizálni.
Hogyn tudom megoldani, hogy szépen láthatók legyenek a nevek, és ne csak annyi, hogy névtelen kontakt? -
kisi
aktív tag
Sziasztok !
Volna egy kis gondom, hátha tudtok itt rá valami gyógyírt:
Ki kellett volna küldenem a gmail fiókomból Több azonos tartalmú levelet.
Egy rövid üdvözlő szöveg a régebbi üzleti partnereknek, plusz egy link, ahol az új oldalt találják, ahol az új készlet van listázva.
Körülbelül 8-10 levelet engedett is a gmail, még hozzávetőlegesen ennyi lenne hátra is..
De elkezdte visszadobálni a leveleket, spam felkiáltással.
Mail Delivery Subsystem címzett: saját magam
részletek megjelenítése 13:59 (18 perce)Delivery to the following recipient failed permanently:
********@***mail.hu
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 554 554 Message rejected: processed as 4cb6f09b3081. The message was rejected because contains High n/a / status: spam / Az uzenet visszautasitva, mert High n/a SPAM-ot tartalmaz. (state 18).Volna valami ötletetek, mit lehetne tenni?
-
pasztord
csendes tag
A Gmail az üzleti levelezés területén is egyre fontosabb tényező. Már magyar viszonteladótól is elérhető ilyen szolgáltatás.
-
cocka
veterán
Arról bezzeg nem szól a fáma (ahogy a helpet végigolvastam), hogy ha ez után nyitottad az accountot, akkor hogy lehet a kapcsolatot megszüntetni, csak arról, hogy hogy lehet összekötni.
Nem értem, hogy eddig hogy tudott úgy működni, hogy a youtube-ra állandóan be voltam jelentkezve és a gmailből ha kijelentkeztem nem dobott ki a youtube-ból sem. Hát ez már a múlté úgy látszik.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Következőt szeretném valahogy elérni.
A youtube accountomat a gmail accountom adataival hoztam létre. Eddig úgy működött, hogy a youtube-ba bejelentkezve maradt ha kinyomtam X-szel akkor is, a gmailt meg csak megnéztem, aztán kiléptem és nem igénylem, hogy bejelentkezve maradjon. Ha újonnan megnéztem a dolgokat, akkor a youtube accountom belépve maradt (ahogy akartam), a gmail pedig a bejelentkezési adatokat várta.
Most viszont az istennek se tudom őket szétválasztani így, mert ha a youtube-ban belépve maradok, akkor a gmailben is belépve marad. Hogy lehet ezt kiküszöbölni? (Tudom jelentkezzek be másik gmail accountra, de esetleg nincs ezenkívül más megoldás?)
-
EmberXY
veterán
Azért a gmail supportot érdemes lenne még zargatni a kérdéssel, hiszen az meglátszik, hogyha ezidáig magyar IP-ről használták a fiókot, majd hirtelen Oroszországból lépkednek be, ráadásul még az adatokat is megváltoztatták... Mindenképpen gyanúsnak tűnhet a dolog, ezért érdemes lenne a supportnak még írni ez ügyben...
Ha a jelszó és a másodlagos e-mail cím is megváltozott, magától nem fogja tudni visszaszerezni. (Esetleg lehet írni az e-mail címre egy levelet, és megkérni, hogy adják vissza...., de talán a supporttal többre mentek, csak adjatok meg minden infót, amit tudtok, mert ha "elhiszik", hogy valóban az ő fiókja, az alapján van esély, hogy tudnak segíteni.). -
Lotusz
tag
udv, egyik ismerosom gmailjet egyik naprol a masikra "feltortek", megpedig olyan modon, hogy a masodlagos e-mail cimet is megvaltoztattak, megpedig olyan cimre, aminek a vegzodese (ezt meg lehet nezni az elfelejtett jelszo visszaallitasanal) .ru .
na most en erosen ketlem, hogy orosz hackerek raalltak volna egy egyetemista csaj gmail accountjara, inkabb valami adathalasz baleset tortenhetett, de allitasa szerint semmilyen mas oldalon nem adta meg az accountjat.
biztonsagi kerdesre a valaszt termeszetesen nem tudja, a gmail support pedig azt mondta, hogy sorry de nem tudnak segiteni.
valami otlet?
-
Gabesz1019
senior tag
EmberXY
MichaelSD
Köszi a válaszokat. Megnézem ezt a szűrőt meg az IMAP-ot is.
-
ALI_G
veterán
Opera mini-vel hogy tudok csatolni fájlt?
Korábban ugyanaz a felület jött be mint egy PC-n firefox-szal vagy chrome-mal, de most valami egyszerűsített vmi, amin nincs fájl csatolása...
nem találtam ott állítási lehetőséget, hogy mutassa az eredetit.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
IMAP használatlátaval tudod átvinni.
-
EmberXY
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Úgy tudom, hogy gmail fiókok között közvetlenül nem lehet leveleket importálni (
, ha tévednék, akkor remélem, hogy a többiek kijavítanak), viszont ha nincs túl sok leveled, akkor manuálisan átküldheted az új címre, amiket pedig ez után kapnál, azokra hozhatsz létre egy szűrőt, ami automatikusan továbbküldi az új címedre a beérkező levelet, így azt már az új postafiókodban olvashatod el.
Szűrőt a beállítások menüben a szűrők almenü segitségével hozhatsz létre, a lényeg, hogy a feladóhoz egy *-ot tegyél, így minden beérkező levelet figyelembe vesz, majd menj a tovább-ra, ezután állíthatod be, hogy az új cimedre menjenek tovább a levelek. -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Van egy gmail-es e-mail címem de szeretnék csinálni egy másikat és a mostani helyett azt használni. Kérdés: a mostani fiókomból át tudom menteni a leveleket az új fiókba? Amik a jelenlegi fiókba fognak érkezni levelek, meg lehet csinálni azt, hogy az új címre érkezzenek (ilyen átirányítás féle mint mobilnál)?

-
WonderCSabo
félisten
Elég fura ez a GMail.
Voltak alapból szűrőim, amik csak simán színes címkékkel látták el a leveleimet. Aztán módosítottam őket, h. a leveleket mozgassa át a beérkezettből a címkébe ( tehát, h. a beérkezettben meg se jelenjen)
Nos, nekem ez nem volt jó, és újból módosítottam a szűrőket, és kivettem a mozgatást.
Így minden címkés levelemet még egy "Beérkezett üzenetek" címkével lát el. LOL.

Ki kellett törölnöm, és újracsinálnom az összes szűrőt, h. megjavuljon, és ne rakja rá a "Beérkezett üzenetek" címkét, csak azt a címkét amit megadtam a szűrőben.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
EmberXY
üzenetére
Archiváláskor a program a beérkező levelek közül az Összes levél mappába helyezi át az üzeneteket, így törlés nélkül is rendet tarthat beérkezett levelei között. Az összes archivált üzenet megtalálható az Összes levél mappában, az üzenetekhez társított címkékben és a Gmail keresési eredményei között. Ha valaki válaszol egy archivált üzenetre, az üzenetet tartalmazó beszélgetés ismét megjelenik a beérkező levelek között.
-
EmberXY
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az Archiválás funkciót nem ismerem, és nem is használom, az imént kipróbáltam egy levélen, az eltűnt, azóta sem tudom, hogy hol van, de a kereső megtalálja, szóval erről a funkcióról nem tudok érdemi véleményt alkotni.

-
WonderCSabo
félisten
-
EmberXY
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A beérkezők közt nem látszik az a levél, amit az említett módon tettél valamelyik cimkéhez, csak ha az "Összes levél" menüt nyitod meg....
Például nálam a ph! fórumos e-mailek is egy külön cimke alatt jelennek meg, ha új érkezik, a cimke mellett látom, a beérkező levelek között egy sem szerepel, eleve nem is teszi bele, ha viszont a cimkét kiválasztom, csak ph!-s leveleket látok.
Közben leesett, hogy mire gondoltál
, nálam is csak akkor változik a cím, ha éppen oda érkezik levél, amelyik mappa éppen meg van nyitva, ezért rá szoktam időnként nézni. (A csevegés funkciót elég gyakran használom, azt állandóan jelzi új üzenet esetén, tehát gyakran rá is kell néznem, ezért nálam nem gond, hogy nem látszik a címben egy új levél érkezése)
Szerintem másképp nem oldható meg, mert a cím az adott mappa szerint alakul, és ha oda nem érkezik levél, nem is fogja megváltoztatni (szerintem). Ha viszont a beérkezőben is tárolod a leveleket, akkor biztosan jelezni fogja, de ez esetben a cimkék majdhogynem feleslegessé válnak. -
WonderCSabo
félisten
válasz
EmberXY
üzenetére
A megolás sajna nem jó! Mert amikor pl. a Beérkező üzeneteken vagyok, akkor nem változik meg az oldal címe (pl. Beérkezett üzenetek -1 -re), ha az egyik címkén új üzenetem van. Ezt meg lehet oldani?
Mert nekem nagyon fontos, h. az oldal címe megváltozzon, ha kapok egy új mailt.
-
EmberXY
veterán
válasz
MichaelSD
üzenetére
Remélem, hogy nálam is megoldódik..

WonderCSabo: Meg lehet oldani, a szűrő beállításainál a cimke kiválasztásával együtt be kell jelölni a "Beérkező levelek mappa átugrása" opciót, ennek eredményeképpen csak a cimke alatt jelenik meg a levél, a beérkezőben külön nem. Természetesen az "Összes levél" nézetben látszik majd minden levél. Én is így rendszerezem a leveleket, sokszor még a cimkék alatt is hozok létre további alcimkéket (a Labs-sal lehet ilyet csinálni).
-
WonderCSabo
félisten
Üdv!
Azt meg lehet oldani, h. a szűrő egyből csak a címke mappájába tegye, a beérkezett üzenetekben benn se legyen az új levél?
-
EmberXY
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Találtam egy olyat, hogy "alap HTML nézet", ezzel a legegyszerűbb kinézet érhető el, valóban gyors, de ahogy láttam, sem a témák, sem a csevegés nem érhető el, pedig ezeket használom...

Valamit majd kitalálok, remélem, hogy csak időleges ez a belassulás, mindenesetre köszönöm a tippet.
-
EmberXY
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Online használom, gyakran az egyes cimkékre kattintva másodpercekig is gondolkodik, mielőtt betölti a kívánt leveleket. Nem annyira vészes, de régebben azonnal reagált...
Mivel már három különböző gépen különböző internet előfizetések mellett tapasztaltam, ezért gondoltam, hogy esetleg nem egyedi a probléma, de lehet, hogy csak a nicknevemmel van a baj.
-
EmberXY
veterán
Csak nálam lassult be a gmail az utóbbi napokban, vagy más is tapasztalt ilyesmit?

Azt hittem, hogy a mobilnet miatt van, de a munkahelyi nettel is lassabb a megszokottnál... -
EmberXY
veterán
válasz
tomy_cz
üzenetére
Lehetséges, hogy az kavar be, hisz az eredeti levél a céges e-mail címedre megy, gondolom, igy lehet, hogy az értesítés is arra a fiókra vonatkozik..

A céges e-mail fiókban közvetlenül nem szoktad nézni a levelezést, oda esetleg megérkezik a visszajelzés, ha egy olvasatlan levelet nézel? -
tomy_cz
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Jobban favorizálom a webes felületet, de mondjuk be van állítva a küldőnek, hogy kér visszajelzést és mégsem kapom meg gmailre.
Kicsit megvan bonyolítva, de összegzem.

Van egy gmailes címem.
Ide POP-al importálom a leveleket egy külső céges email címemről.Lehet, hogy ez kavar be, hogy eleve már importálva van.

-
EmberXY
veterán
válasz
tomy_cz
üzenetére
Elméletileg ezt a feladó tudja beállítani / kérni, miszerint kézbesítési vagy olvsasási visszaigazolást kér az általa elküldött levélről.
A gmail-ben ilyen beállítás tudtommal nincs, de ha valamilyen levelezőprogrammal használod a gmail-t POP-on keresztül, ott valószínűleg ezt a funkciót is el lehet érni, de szerintem csak a levél küldője tudja ezt beállítani, hogy kér-e ilyet, vagy sem, a címzett nem.
Az Outlookban biztosan van ilyen funkció, más programokat nem használok. -
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne megoldani gmail-ben, hogy ha kapok egy feladótól egy email-t és elolvastam (a hangsúly itt van), akkor kapjon egy automatikus választ, hogy pl. "A címzett elolvasta az üzenetet."
Szűrővel és Labs-os "Előre megírt válaszok" modullal próbálkoztam, de így rögtön küldi az automatikus választ, jól gondolom? Tehát akkor küldi, amikor megjön a levél, és nem pedig amikor elolvastam.
Vagy van erre valami egyszerűbb megoldás?
-
feka007
veterán
Miért b.szogat ez a csoda folyamatosan minden belépésnél azzal, hogy Create a profile? rányomok a mailre, akkor meg bejön a sign up-os oldal, aztán végül nagy nehezen általában belép a fiókomba...

-
Ziog
aktív tag
Sikerült megoldanom a problémát. Kézenfekvőbb volt mint gondoltam. Jobb klikk a mappa nevén és van egy ilyen pipálható lehetőség, hogy új levél ellenőrzésekor frissítse az adott mappát is.
Azért egy global beállítás is jó lenne, és akkor nem kellene az összes mappán végigmenni bár ezt elvileg csak egyszer kell megcsinálni.
Probléma megoldva !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

....

Tipp?