Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
koob
senior tag
Mire jó az invitálás?

-
tgabri
csendes tag
Üdv!
Van egy nagy problémám.. gmail fiókomba nem tudok bejelentkezni! egyszerüen nem lép be, csak kiirja hogy script error!
mit csináljak vele? azaz a böngészőmmel?
iexplorer; maxthon; mozilla -
Caesarion
aktív tag
Hagyd csak, képzled, képes volt külön mailt írni nekem hogy küldjek neki.
Ha a lustaság fájna, ...
MOD: visszajött a meghívó sikertelenségre hivatkozva: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 10): 511 sorry, no mailbox here by that name
kösz bcs, kipróbálom... de a Gmail notifier honnét tudja majd hogy a https-et kell majd megnyitnia?
MOD: asszem műxik...
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
válasz
dr_karcsika
üzenetére
Én tudok, de ha olvasnál: http://b14.uw.hu
-
dr_karcsika
tag
szasztok!
tud nekem valaki küldeni egy meghívót a gmail-be a karcsika@vipmail.hu -ra?
előre is köszi
üdv. karesz -
b14
senior tag
Senkinek nincs infója, hogy milrt nem lehet még fordítani a gmailt?
-
Caesarion
aktív tag
Küldtem 45 invite-ot.

Attol tartok hogy az invite-os b14 honlap felügyeleti gárdájába nem lépek be
, de továbbra is szívesen küldöm a meghívókat, a köz javát szolgálva.
Egyébként az email-küldési problémám nem szűnt meg maradéktalanul
, továbbra is szokta nekem kiírni a gép (IE 6.0) az ''oops...'' kezdetű hibát a levelek elküldésénél az utolsó momentumban
. Aztán többszöri ''send''re kattintás után ''erősebb kutya tartja fenn a fajt'' jeligével csak elküldi a leveleket... mi lehet a gond? az IE? ( csak mert Firefox is ezt produkálta). Vagy a panda-tűzval? vagy a router?
-
t_ferenc
őstag
sztem tuti jó ez az email.
-
a_tesz
Korrektor
tegnap este küldtem egy mailt a gmailes címemről egy yahoo-s kollegának. ma reggel megnézve a ládikámat kaptam egy kedves levelet a yahoo mailer-daemontól, hogy aszondja:
Message from yahoo.com.
Unable to deliver message to the following address(es).
<forwardyahoomail-root@yahoo.com>:
FORWARDING ERROR: No Rewritten Address
--- Original message follows.
...
From: atesz.atesz{kukac}gmail.com
To: david{kukac}yahoo.com
Subject: Here is your documents.
Date: Wed, 8 Jun 2005 19:50:00 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary=''----=_NextPart_000_0002_C7DA4030.4DA50D54''
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
namost a helyzet az, hogy én nem erre a címre küldtem, valamint subjectbe sem ez volt írva, és ez a cím seholsincs a címlistámban, nem is ismerem. valaki nem találkozott hasonló problémával? mi lehet vajon ez? előre is köszi -
PistiBoy
csendes tag
válasz
Caesarion
üzenetére
Hali!
A küldési hibára nem tudok mit mondani, max. javaslom, engedélyezd a POP3-at, és egy szimpi levelező kliensben állítsd be a gmail-es fiókod (igaz, szintén angolul, de erről ott a leírás).
Egyszer nekem hasonló gyanúm volt egy nagyméretű levéllel, nekem is hasonló hibát írt ki. Megcsináltam a fenti módszert, plusz ismét darabolgattam, mintha c2-re küldenék, és ugyan baromi lassan (30 perc / levél
), de elküldte, amit akartam.
Kis adalék, hogy a tárméret nagysága miatt (meg a gmail webes előnye miatt) érdemes másolatot hagyni a szerveren, az általam ismert legtöbb levelező biztosít ilyen lehetőséget. Ami esetleg meglepő lehet még, hogy az eddigi összes leveledet (azaz küldöttet, kapottat egyaránt) a Beérkező mappába fog tölteni.
A másik hibára a következő javaslatom van : jobb klikk a Notifier ikonra, ''Tell me Again'' által újra bejelentkezni (nálam akkor jelent eddig meg, mikor - általam ismeretlen okból - megszakadt a szerverrel a kapcsolata).
Remélem, Nálad is megoldást jelentenek a fentiek.
További kellemes levelezést kívánok Mindenkinek! -
Caesarion
aktív tag
''...inaktívkodtak...'' ez jó, ezt felírtam a személyi szótáramba.

Az invite-ok akkor konvojban másznak majd hozzád... a dead-link törlés pontosan hogy történik? mert a honlapodon a beillesztés menüt látom csak ... vmi felségjogot kapnék a honlap szerkeztéséhez?
illetve nagyon diplomatikusa kerülted el segélykiáltásomra a választ: mi oka lehet hogy nem bírok emailt küldeni??
mert ez a fajta hibaüzetet inkább server-hibára utalna, de a többieknek műxik a dolog, velem meg miért kivételezne -
Caesarion
aktív tag
küldtem elvileg egy meghívót a címedre... mondanom se kell hog ha megérkezett akkor azonnal szólj vissza, mert mint már említettem legnagyobb problémám hogy normális leveleket nem tudok küldeni, azt hogy meghívót tudok-e az most derül majd ki.
Amenniyben a dead-link-ek ellenőrzése csak annyiból áll hogy klikk rá és kiírja e utána hogy oupsz már használt akkor hobbyszinten foglalkoznék vele, de nem egyedül... -
b14
senior tag
válasz
Caesarion
üzenetére

Ha segítenél ténylegesen, akkor úgy tudnál, hogy az invitet elküldöd magadnak és abból a linket copy és a honlapon paste. Ha nem foglalkozol vele ennyire, akkor elküldöd nekem a kisbes kukac gmail pont com címre. Ha netalán még többet segítenél, akkor azt úgy tudod megtenni, hogy letörölgeted a használ inviteket. Ha tényleg csinálnád, akkor vegyük fel a kontaktust emailben.
Ek most írosgatom össze a karbantartók névsorát, aki lemaradt róla, az kérem szóljon. -
Caesarion
aktív tag
Hy,
(1) volna cirka 40 invite-om amit felajánlanék a köz javát szolgálva, csak nemtom hogyan tudnám kinyerni azokat a bizonyos linkeket amiket a honlapodon beillesztve el kéne küldenem neked...
(2) illetve volna egy olyan problémám, hogy IE 6.0-t használok, s 3-4 napja nemes egyszerűséggel nem engedi elküldeni a leveleket a gmail. Amiket nekem küldenek azok mind szépen megjelennek, s biromolvasni meg label-ezni, de amikor énakarok írni akkor a compose-résznél szöveg megírása után következne a -send-, de 2-3 perc töltés után a következő hibaüzenetet
kapom:
''Ooops...the system was unable to perform your operation.Please try again in a few seconds. -OK-''
Ugyanez a helyzet amikor firefox 1.0.4et használok
... milyen beállítást állítottam el, vagy mi a frászt akar ez tőlem hogy végre működjön újra?!
(3) a Gmail notifier nektek is ki szokott dobni időnként ( naponta egyszer) egy ablakot (mintha leveled érkezett volna) hogy '' an error has occourd''?
bocs, ha kérdéseimre már volt válasz és felületesen olvastzam volna vissza, ez esetben elég egy hsz szám vagy linkelés -
b14
senior tag
Ha valakinek kellene invite szórás az oldalára kis boxba szélre mintpl. rss?
Xml? Az szól és megbeszéljük. -
b14
senior tag
A b14.uw.hu -nak sikerült egy kis design is.
Statisztika is összejött.
Azonban kellene invite. -
Tuncsi
tag
sziasztok, küldene valaki invite-t az adataimnál lévő mélre?
köszi! 
-
Loha
veterán
válasz
Arnold2
üzenetére
GMAILnél, meg az összes egyébb ingyenes szolgáltatónál, ha nem nézed meg egy ideig a mailed, akkor megszüntetik. Pontosan nem tudom mennyi idő...
Amit belinkeltem, ott azt írják, hogy elvileg örökre megtartják neked
Én már rég porr és hamu vagyok, de a mailcímem tovább él!
-
attilam
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Engem nem a 4 giga hoz lázba, nekem még az 1 is bőven elég lenne. De néha megeshet, hogy 10 megánál nagyobb csatolt fájlokat kell küldenem. Erre meg sajnos már a gmail nem jó. Ezért örültem ennek, csináltam egy acc.-ot, de úgyis csak nagy fájlok küldésére fogom használni. Szeretem én a gmail-t, úgyhogy úgy is az marad az elsődleges címem. Mániukus levelezgetős meg nem vagyok.

-
attilam
őstag
Már sikerült. Hurrá, ilyen is van. Csak nem sign-up-ra mentem, hanem megpróbáltam bejelentkezni, és mivel nem volt olyan acc, ezért a hibaüzenet képernyőjén már lehetett regisztrálni. Kösz a remek címet, majd meglátjuk melyik a jobb a gmail vagy ez. Mindenesetre nagy előny, hogy nem csak 10 megás fájlokat csatolhatok.
-
Loha
veterán
válasz
Arnold2
üzenetére
Nem a feltétlenül a 4GB a lényeg, hanem a többi szolgáltatás, meg meg a kezelőfelület...

GMAIL-sem azért jó mert 2GB tárhelyet ad, hanem mert nincs reklám, SPAMszűrő, antivirus és remek kezelőfelület viszont van...
Nem tudom, mit akarsz ezzel a dinamikus-nemdinamikus dologgal, ha felteszek 4GB-ot, akkor feltehetem, az meg nem érdekel, hogy ha csak 100MB-ot használok mit csinálnak a többi 3900MB-ak...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Már van nagyobb tárhely a GMAIL-nél is: Bővebben: link
Én már reggeltem...
-
attilam
őstag
Sajnos nem emlékszem az oldal címére, de valahol láttam olyat, hogy akik most regisztrálnak ott valamire, azok között egy gmail invite-ot sorsolnak ki. Nem rossz.

-
zfarkas
senior tag
Volna 50 invite-om, kérni a zoltan.farkas@gmail.com-on tudtok.
-
Csipi
aktív tag
Van nekem is gmail-em 2-3 hete, és küldeni az Outlook-on keresztül -> gmail default - küldök. Az a probléma, hogy mikor az Outlook-on lekérem a gmail-re beérkezett leveleket, nem tölt le semmit. Müxik a server, de levél nyoma sincs. Az outlookos topicban nem tudtak segíteni, itt talán tudna valaki? Lehet valamit nem állítottam jól be.

A POP3 fogadás aktiválva van. -
Proci85
senior tag
a szitu a következő: itthoni gép win2000-rel, The Bat! levelező progi, többezer levéllel. (barátok, levelező listák, stb)
Szeptembertől kollégiumba megyek, most gyűjtök laptopra, amin nagy valószínűséggel linux lesz. Vagyis nem egy fájlokat fog használni a két rendszer ezért gondoltam a gmailre h majd hétközben letöltöm a laptopra, ott levelezek, a fent lévőket pedig lerántom minden hétvégén az itthoni gépemre, mint egy biztonsági archívum, meg úgyis ezt használom itthon & suli után.
Szal alapjáraton azt hittem h olyan lesz mint a többi szolgáltató..levelek fenthagyása szerveren télleg úgy megy ahogy kell, ha nincs bekapcsolva akkor letölti mindet.
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Kellenének invitek a b14.uw.hu -ra.
-
b14
senior tag
UP
-
Pópa
senior tag
Na, megérkeztem ide újra.

Mizu? -
L3zl13
nagyúr
Nem túl elegáns, de ha átállítod a POP3 beállításokat a webes felületen. Hgy csak az ezután érkező leveleket jelenítse meg POP3-on, elmented, majd visszaállítod, hogy minden levelet, még akkor is ha le lett már töltve, akkor a következő letöltésnél újra megjeleníti az összes levelet a levelezőprogiban.
-
Lala6
addikt
-
Grunya
aktív tag
Hogy áll a gmail magyarítás, mikor lesz már magyar felület?
Nem miattam, csak az ismerősök panaszkodnak, akiknek segítettem gmailos címet regisztrálni... -
b14
senior tag
Érez valaki magában elég segítőkészséget, hogy besegítsen a gmail invtálásban azzal, hogy letörli az elhasznált inviteket a honlapról?
-
Proci85
senior tag
lev.progiból használom a Gmailt, viszont freemailnél megszoktam, ha letöltöm a leveleimet, webről eltünik, itt nem..alapból ez nem baj, van hely, de az is jellemző áltban a mail szolgáltatókra, hogy ha bepipálod h hagyja fent a leveleket akkor le is tölti & fent is marad egy másolat.
A problémám viszont a következő: több gépről, oprendszerről is adódik alkalom h letöltöm lev.progiba a leveleimet, más szolgáltatóknál mindenhova letöltötteaz összes újat, függetlenül attól, h másik programmal már leszedtem, mindig az adotthoz progihoz viszonyított. Ha a Gmailtól leszedem a leveleim, 1x letölti és mintha dátumra megjegyezné, bárhol próbálom lehívni, csak az utolsó pop3 lehívást követően beérkezetteket tölti csak le:-/
Vki van hasonló cipőben? -
pampika
őstag
Csak 1 ötlet:
Nézd meg a levelezési szabályaidat,nem-e le lett tiltva a saját freemailes címed mondjuk a spamek miatt?
Meg küldj körbe haveroknak egy jó nagy adag levelet(20-30-at),meg ők is küldjenek neked ennyit.Számoljátok meg,mennyi veszett el belőle,mer ha megvan mind,akkor lehet,hogy csak a te postafiókodat nem szereti a rendszer vmi miatt
-
stann
tag
válasz
pampika
üzenetére
Ja, én is váltani szeretnék, de az már gyanús, hogy a freemailról írt 3 levelemből még egyet sem kapta m meg! Küldeni tudok freemaillel, azzal nnics gond, de gmailre nem kapom meg! Nem tudom ez miért van, amikor a freemail máshova elküldi, de amíg rá nem jövök, ki okozza ezt a bugot, addig még nem temetem el a freemailt!
-
stann
tag
válasz
pampika
üzenetére
Köszi! Szóval akkor a spamek is átjönnek!

Amúgy ezt a freemailes dolgot nem igazán értem,, mivel kipróbáltam oda-vissza:
Ha freemailről küldök levelet a gmailre(és a sulis, stud-os címemre), a sulis egyből megkapja, a Gmail nem. Viszont ha a sulis címemről küldök a freemailre és Gmail-re, mindketten megkapják, és a gmailről küldött leveleket is fogadja a másik 2 szolgáltató. Csak mivel elég sok freemail-es ismerősöm van, kicsit félnék használni a Gmailt!
A Freemailben van lehetőség arra, h. az összes velelem a Gmailben landoljon, vagy pedig egyesével kell továbbküldeni? -
pampika
őstag
No,akkor szép sorjában

Az,hogy nem kapod meg a guglisra az nem feltétlen a gugli hibája,inkább a freemailé.Mivel ha az nem küldi el,akkor a gugli hiába fogadná
A mappák nincsenek a gugliban,csak a labelek.De ha belegondolsz,ugyan az a funciója,mivel ha a labelre kattintasz,akkor leválogatja az adott labelhez tartozó maileket.Csak annyiban más,hogy nem rakja el az inboxból.Meg hogy eg üzi több kategóriához is tartozhat.
Az összes mailed átküldéséhez egyszerűen továbbítsd minden leveled a guglisra.
A spamhez:mivel a freemail spam szűrése =0,így ha minden autamitce átirányítasz a guglira,akkor a spam is jönni fog vele együtt
Hát ez van..de ha spamet kapsz,akkor lehet spam reportot nyomni és ha minden igaz,akkor nem a freemailes címedet fogja spammernek nézni,hanem az eredeti feladót. -
stann
tag
Ja, és arra van lehetőség, hogy a mostani freemailes postámban lévő összes levelet áttöltsem a Gmailra?
ÉS egy utolsó: Könyvtárakat/mappákat a leveleknek külön nem lehet létrehozni? Mert ez a label nem az igazi.... -
stann
tag
Én is váltottam Gmailre a spamek miatt. De ha a freemailes címem átirányítom a Gmailesre, akkor a spameket is továbbküldi, és ezt még kiszűri a Gmail, vagy pedig egy az egyben megkapom a Freemailes címre érkezett leveleket?
A másik pedig, hogy mostanában nekem nagyon megbízhatatlan a Gmail, hiába küldök arra a címemre levelet, egyszerűen nem érkezik meg(freemail-ről), viszont küldeni azt tud! Ti nem tapasztaltaok mostanában ilyet? -
RiFeR
tag
ezaz lett nekem is gmail-em nagyon joo

[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
Na adok még párat, mert az yóó

Bővebben: link
Bővebben: link -
Lala6
addikt
Meghívó
Bővebben: link -
zsiga667
addikt
Valaki meg tudná nekem mondani hogy hol lehet invite-ot szerezni ehhez a vacakhoz? Egyébként meg mekkora baromság ez az invite-rendszer?

-
Proci85
senior tag
Ahhoz h meghívókat kapjak, gondolom forgalomra van szükség..lev.progit használok, leveleket a gmail pop3-járól töltöm le, de küldeni a szolgáltatóm smtp-jével küldök. Emléxem mikor a gmail smtp-jét használtam, weben is betette az elküldött levelek közé amit kiküldtem. Most, h ezt megkerülöm, nem. Nem okoz esetleg hátrányt a meghívók szempontjából?
-
b14
senior tag
A b14.uw.hu -ra új invitek mentek fel!
-
Proci85
senior tag
Yes!!!
köszi, miattad csak megnéztem még1x, ott mikor elrontom a kérdésre a választ, megjelenik egy kómából visszatérő embereknek kihegyezett link, akik fullba mindent elfejetenek..a másodlagos mail címre küldött egy linket ahova ellátogatva resetelem a régi jelszavam, újat beírva pedig már műxik is! vááá, most tök happy vok!
köszi a tippet!
[Szerkesztve] -
Proci85
senior tag
-
anrris
csendes tag
Most a te alárendelted leszek b14??
Ha ott regelek?? -
anrris
csendes tag
Sorry! már látom!
Köszi bye!!! -
anrris
csendes tag
CSá all!!
Nekem is kéne ilyen mail cím!
Hol tok regelni?
Lécci segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha a lustaság fájna, ...

. Aztán többszöri ''send''re kattintás után ''erősebb kutya tartja fenn a fajt'' jeligével csak elküldi a leveleket... mi lehet a gond? az IE? ( csak mert Firefox is ezt produkálta). Vagy a panda-tűzval? vagy a router?