Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
b14
senior tag
Engem az msn messenger a gmailes címemmel nem enged be!
A 7.5-ös van meg nekem. Másnál ez előfordult? -
b14
senior tag

-
crab
senior tag
az miért lehet, hogy nem kapok már nagyon régóta meghívót? 400-at elosztogattam, lehet ez a baj?
az egykori legnagyobb invitation site-ra nyomtam a meghívókat, most meg már kiszűrnek? -
Gh0sT
addikt
Próbaképpen felraktam 10-et. Meglátjuk kik regisztrálnak.
Adminisztrációs részen hiba:
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /mnt/ultraweb/b/b1/b14/del.php on line 6
Nem tudok csatlakozni
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
A meghívókat köszönöm, felraktam őket.
-
crab
senior tag
Bővebben: link ámen

-
rup1u5
nagyúr
azt mondjátok meg nekem, hogy ha forwardolni akarok, hogy a rákba tudok címeket hozzáadni(?) mert sehogy sem találom.
meg új üzenet írásánál sem tudom hogyan kell címeket hozzáadni a listámról
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Nekem még mindig nem látja a Messenger Plus... Tud valaki segíteni?
-
crab
senior tag
az miért lehet, hogy nem tudok új cimkét létrehozni? próbáltam ie-ből is, de ott sem működik ez a funkció...
-
b14
senior tag
A másik oldal: Bővebben: link
-
b14
senior tag
Most sikerült egy kicsit megnehezítenünk a dolgukat, úgyhogy prbóbálkozzunk egy pár linkkel.
-
Gh0sT
addikt
Olyant esetleg nem tudsz csinálni, hogy a linkek egy olyan alodlalon lesznek, amit csak akkor lehet elérni, ha valaki begépeli a képernyőn megjelenő grafikus karaktersort? Tudod, mint a legtöbb helyen, ahol regisztrációt kérnek. Ezzel talán a robotokat valamelyest ki lehetne szűrni. A szolgáltatóváltás részemről megszavazva. Nekem mindegy hogy hol van, én rakom fel az invite-okat ahogy csak bírom.
-
b14
senior tag
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Szerintem ismertük: Bővebben: link

-
erdesz
tag
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Eléggé lerontja a használhatóságát, hogy a fájl útvonala nem lehet több, mint 40 karakter
Meg a szerveren nem lehet átnevezni a fájlokat.
De azért jó, és a tárhely mérete is vonzó
Én egyébként külön accountot nyitottam erre, mert zavar, hogy minden fájl-feltöltésnél ír egy levelet.
Szóval, van még mit fejleszteni, de ígéretes cucc
-
attavanti
tag
válasz
_Petya_
üzenetére
Nemtudom ebben mi a meglepo, hiszen nap mint nap hasznalja az ember az ICQ/MSN/stb-t, olvasod a hireket a PH-n, megnezed a leveleidet, szoval attol, hogy ez ceg termekeit tobbet hasznalod meg nem kovetkezik abbol semmi. Ennyi erovel lehetne azt is mondani, hogy hasznalod a Windowst, Wordot, es a tobbi MS programot es most akkor ennek a hattereben van valami. De ez mar reg letezik a valos eletben is nem csak a neten, hiszen figyeltek a telefonalasi szokasokat es rajottek, hogy az emberek este nem telefonalnak annyit, maris olcsobb lett este a telefon, vagy mondhatnam ezt a parkolasi dijakra. De akar a szupermarketekre is ahol delutan, ill. este tobb penztaros van, mert akkor szabadulnak a leendo vasarlok a munkahelyeikrol. Szoval azert mert most a neten ugyanazok tortennek mint a valos eletben, nem kell allandoan a hatterben nagy dolgokat sejteni.
-
BLiNk3r
senior tag
Az egy jó kérdés, még annyira nem tapasztalgattam ki, de elképzelhető.
A progit feltöltöm mindjárt a tárhelyemre, hogy akit érdekel, letölthesse!
Na fent is van: Bővebben: link /110Kb/
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Hello!
Tudtátok, hogy a tárhelyet, amit a google ad (2.4GB), fel lehet használni háttértárként?
Tehát tölthettek fel zenéket, képeket, doksikat, mindent!
Van erre egy progi, amit ha felinstalláltál, a sajátgépben lesz egy olyan meghajtód, hogy GMail Drive, és ha oda behúzol valamit, azt feltölti egy bejelentkezés után...
A progi neve valamilyen érthetetlen módon GMail Drive, hátha érdekel vkit!
-
-
_Petya_
őstag
Üdv!
1. Bővebben: link
2. Bővebben: link vagy Bővebben: link
3. Összefüggések elemzése
4.

5. Konklúzió...
Belegondolva, hogy évek óta nap mint nap használom a google-t és újabban a gmail-t is, nem semmi...
Nektek mi a véleményetek?
Petya
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
A látogatás ideje miatt nem elkerülhető a tábla teljes nullázása, ezétz újra kellene rakni az összes invitet.
Ek meg 20 invitnél kisebb a gubanc is, ezért jobb.
Holna kérlek jelezz, ha megoldató az akció.
--MÁS: Ki ismeri a google talkot? google talk címem=mail címem
Ha ismert Gh0sT a google talkot, netalán megvan, ott elérsz, vagy messengerem is üzemel. A számlálóvan meg sajna nem tudok mit csinálni.
Valószínűleg itt már csak a szolgáltatóváltás segít.
De hová meneküjek? Csöbörből vödörbe lesz, attól félek. -
Gh0sT
addikt
Csináltam egy screenshotot:
Bővebben: link
Ezt tutira nem rendes felhasználók regisztrálták be.
-
Gh0sT
addikt
Észrevétel:
Az általam feltett inviteokat ugyanarról az ip-ről nézték meg és kb. 15 regisztrációt hajtottak végre egymáshoz nagyon hasonló külföldi (spam gyanús) mail címekkel. A regisztrációk kb. 2-3 pencenként történtek.
Ezen megfontolásból egyelőre nem tennék fel újabb inviteokat. Valaki nézzen utána, hogy mi a helyzet!!!
A látogató számlálót is érdemes megnézni. Valamelyik nap szinte teljesen kiakadt a mutató.
-
Gh0sT
addikt
Ha minden jól megy, akkor a mai naptól tudok naponta 20 invite-to feltenni. Tudom, nem sok, mert szinte pár óra alatt elfogynak, de a semminél ez is több.
-
Gh0sT
addikt
-
Gh0sT
addikt
Új inviteok az oldalon.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
BosX
aktív tag
ha vlaki küld egy meghívót adataimnál lévő mailcímre azt megköszönöm

-
G@ben
addikt
Nektek is ilyet ír ki most a gmail: You are currently viewing Gmail in basic HTML. Switch to standard view?
Más a kinézete, de nem mindig így jön be, néha normális. Nálatok is ilyen vagy nálam van a hiba? -
Drizzit
csendes tag
válasz
Szabesz
üzenetére
Szóval az általánosban semmi különös, szerverben autómatikusan belövi a felhasználónév/jelszó adott, alul a kimenő szervernél pipáld ki h hitelesítés szükséges a beállításokban pedig ''a bejövö szerver beálllításainak alkalmazása''-t hagyd. A speckóban smtphez 465 alatta pipa pop3hoz 995 alatta pipa. Sztem ennyi.

-
Drizzit
csendes tag
Már tárgytalan, má napok óta probálkoztam most megvan a megoldás végre.
-
Drizzit
csendes tag
Lenne egy kisebb problémám, nem tudok levelet küldeni gmailes címemről csak fogadni.
Incerdimail használok, minden levél megjön de minden küldésnél azt írja h nem sikerült továbbíítania, beállítottam a POP3at is, de lehet a progban lesz vmi baj mert pl a freemailes címemről tudok küldeni viszont a chellosról szintén csak fogadni tudok plz help
-
kapcs-ford
őstag
https://www.google.com/accounts/NewAccount
-
b14
senior tag
-
-
Guruka
senior tag
Nekem csak jó véleményem van, tetszik ez a 2GB-s tárhely leveleknek, igaz, ha figyelembe veszem az eddig emailásomat a kezdetektől, akkor is csak 500-600MB-ot emailoztam (küldés/fogadás).

-
Protezis
őstag
Van arra lehetőség, hogy ha egy levelet megjelölök egy labellel, akkor az ne legyen látható a beérkezett levelek között, hanem csak a labelre kattintva bukkanjon elő?

(Sok levelet kapok, és szűrővel rakom őket labellekbe. Viszont a beérkezett levelek közt elveszik az, amire nincs szűrés megadva.) -
Szabesz
őstag
Na jó most már beenged (Opera), a tűzfal blokkolta (webszűrés
) de az Incredimail még mindig nem hajlandó elérni, vagy nem is lehet? -
Pópa
senior tag
Hm... regelj újat

-
Szabesz
őstag
Regisztráltam (b14
) de nem akar beengedni
se opera, se firefox, se IE, még a mailkliens sem látja, ha a jelszó változatást választom akkor szépen elküldi az alternatív mailcímre a linket, de utánna sem enged be 
-
Pet_i
senior tag
Hát nem tudom, ezen a magyarításon van még mit csiszolni. Olyan mintha szóról szóra egy gép fordította volna.
Remélem ez még nem végleges. -
Dexter68
addikt
Feltettem a messenger mellé a plust, minden mail-fiókomat látja, csak a g-mailt nem... Tud valaki megoldást?
-
Pópa
senior tag

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vatera, Teszvesz topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja most esik le, hogy mit írsz
De már így hagyom. Én a 7-essel reggeltem g-mailes címre.

![[kép] [kép]](http://www.google.com/gmail/help/images/screenshots/enable_pop/pop.gif)
OK. Elmondom a beállitásokat azt úgy be tudod majd állítani... de előtte 1 kérdés a felhasználóneved mögött ott a @gmail.com?