Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarrGomm
aktív tag
mi a pop3 címe a gmail-nek?
pop.gmail.com --> erről tudok, de ezzel nem igazán jönnek a levelek.
The bat-ot használok...
eddig semmilyen email szolgáltató pop3 beállításával nem volt gond...
vagy kell vmi speckó beállítás? -
Frenky87
aktív tag
Ok,csak nekem magas mit kell csinálni

A másik 2 kérdésre nem tudjátok a választ? -
Frenky87
aktív tag
Helló

He kell adok énis, küldjetek mailt. Nickem kisbetűvel + dzsíméldátkám
Szerk.:
Amúgy a Google Talk-ot tudja valaki használni win2000-en? barátnőmnek dll hibával leáll a telepítés.
A gmail notofiert be lehet úgy állítani,hogy ne kérje a kódot minden indításnál??
(DSL-es vok,szal tárcsáznom kell...)
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Napközben azért van (jó)pár perc késés a levelek kézbesítésében a gmailnél.

-
Pópa
senior tag
Az előbb takarítottam, és teszek fel vagy 20 meghívót.
-
SGC
tag
Jelentem 50 invit ment; oldal karbantartva

-
bandiras2
senior tag
Megkaptam, köszönöm. Nekem egyenlőre 19 meghívóm van, aki akar írjon. Címem az adatoknál, küldjed arra, mert tesztelem a freemail továbbítórendszerét.
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Mail ment.
-
róland
veterán
Nekem is van közel 100 meghívóm, akit érdekel küldjön mailt a balckbird@gmail.com-ra, aztán küldök neki meghívót.
-
bandiras2
senior tag
voltam a
http://b14.uw.hu/
címen, de minden meghívóban mbazsameister név van beírva. Ez normális? Nekem is kell egy ilyen meghívó légyszi!
Címem az adataimnál. -
Pópa
senior tag
Tegnap karbantartottam

-
SGC
tag
válasz
CarrGomm
üzenetére
Invite ment.
Az Ég szerelmére, lássatok is, ne csak nézzetek: Bővebben: link -
CarrGomm
aktív tag
Hello! kaphatok én is?
carrgomm(kukac)vipmail.hu
köszi -
Gordiann
őstag
Tudna valaki nekem egy meghívót küldeni?
gordian@t-online.hu -

-
SGC
tag
Tőlem is...

Használdd őket egészséggel. -
b14
senior tag
válasz
raszputyin
üzenetére
A szolgáltató.
-
b14
senior tag
válasz
raszputyin
üzenetére
Ez így infónak nem kevés?
-
raszputyin
senior tag
üdv!
régebben ment az átirányítás a gmail-es címemre, de most valahogy nem kapom meg az ide átirányított leveleket!
nem tudja valaki, miért lehet ez? -
Tudna valaki küldeni nekem egy accountot?
-
Shim
őstag
be lehet állítani, h thunderbird ne töltse le az elküldött leveleim?
-
b14
senior tag
És ki mit gondol a drága os-éről/böngészdéjéről?
-
escie
őstag
válasz
borg315
üzenetére
mindezek a veszélyek fennállnak bármely más szolgáltatónál. egyébként meg valamiképp fizetned kell a szolgáltatásokért, jelen esetben azzal fizetsz, hogy névtelenül infót szolgáltatsz ki nekik. hangsúlyozom, személyed nem kerül kapcsolatba a kereséseiddel, tehát így (ha jól tudom) nincs jogsértés.
mellesleg a google filozófiája: ''ne légy gonosz'', szerintem hihető.
aki fél, hogy visszaélnek azzal, hogy ő -teszemazt- almásrétes receptet keres, hát ne használjon google-t...
félreértés ne essék, tudom mire gondolsz, nagytestvér, meg minden. valamilyen szinten osztom félelmeidet.
ha már összeesküvés elmélet... van egy olyan tézisem, hogy a gmailt és a google.com/ig -t többek közt azért hozta létre a google, hogy bekapcsolják a júzerek a kukikat a google.com-ra
, ezzel elérve célját, hogy tkp logolják a keresésed(ez sem bizonyított).
ezen felül, rengeteg infót tárolnak ott emberek, de ezt állítólag nem turkálják. ezt állítják, én próbálom elhinni. sem ez, sem az ellenkezője nem bizonyítható. a google sok hasonlóságot mutat a microsoft üzletpolitikájával(intenzív terjeszkedés), de itt tényleg nem érzi az ember, hogy ki lenne vele tolva, ennyi a különbség... summa summarum, a google nem világuralomra tör, meg leigázza az emberiséget, hanem pénzt csinál a keresésedból, és szolgáltatást nyújt...
(ez a google-birodalom téma szerintem simán megérne egy topikot, ha gondolod...)
ha fel akarod hívni a figyelmet a problémára, nevezd be őket a nagytestvérdíjra.
Bővebben: link -
arpi001
csendes tag
a freemailtől gondoltam, de köszi, megkaptam a választ

-
borg315
aktív tag
nem tudom, volt-e mar, de Bővebben: link, hasznos data - pld. h eselyes, h az osszes levelet orokre taroljak, kereshetove teszik (maguknak, pr-cegeknek es az amcsi kormanynak), es ***osszekotik*** a kereseseidet a leveleiddel (ami azert elegge jol belovi, h ki is vagy te es mi erdekel).
sz'al, aki gmailt hasznal, az ***csak*** session cookie-kat hasznaljon es lehetoleg blokkoljon minden cookie-t a google.com -rol! (az ''anonim'' keresesek is elegge szep profilt tesznek ki, es ha az ip-rol eleg sokat jelentkezik be az ember, osszekapcsolhatjak a profiljat a keresesekkel.) -
arpi001
csendes tag
Hello!
Tudna valaki abban segíteni, hogy lehetséges-e az, hogy a gmailra töltsem le (pop) a mailjaimat???
tehán nem onnan, hanem arra rá?
KÖszi: Árpi
-
Batman
őstag
Hali!
Nektek megy a gmail?
Az oldal bejön de nem tudok bejelentkezni.
Már megy. -
Dexter68
addikt
Beállítások:
Bővebben: link -
RAM
őstag
A gmailt be lehet állítani kliensekbe?

Mit állítsak be?
[Szerkesztve] -
-
iwu
addikt
hát annyi, hogy ha az egyik outlookkal letöltöm a leveleket (pl a cégnél), akkor a webes felületen olvasatlannak hagyja, de otthon mégsem húzza le az outlook (meg az incredimail sem).
a saját mailszerveren működik ez , teljesen korrektül. mindekét kliens lehuzza azokat a méleket, amiket még nem szedett le...
ÜdW! -
iwu
addikt
hali!
azt meg lehet oldani (már pár napja küzdök vele), hogya cégnél is, meg otthon is fut az outlook, de nem tudom azt belőni, hogy mindkét helyen le tudjam tölteni ugyanazon méleket. (a módszer működik, mert a saját mélszerveremen lévő címeket így használom...)
ÜdW! -
b14
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A Gmailnél 100 embert tudok meghívni!

-
annulus
aktív tag
Server Error
Gmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience.
hasonlo tapasztalatok?
probaltam 3 fele bongeszovel 2 gepen bnom betud jelentkezni, de en nem.
-
b14
senior tag
Senkinek sincs kedve, hidd el

De én vállaltam a honlapot, karbantartást, uh szorgalmasan csinálgatom és szerencsére vannak jó emberek is, akiket látom, segítenek. Amíg 40 fölött van az oldalon, addig nincs mit aggódnunk
ek meg szépen viszegetik.
Gyűljünk, gyűljünk. -
Dexter68
addikt
Google talk-ot néztétek?
Bővebben: link
Ahogy a törekvéseket elnézem, itt komoly hatalomátvételről lesz szó. Majd még megérmük, hogy a MS fog mindenféle feljelentéseket tenni mindenféle versenyhivataloknál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
b14
senior tag
De szeritem mi kicsik vagyunk ehhez, hogy ezt megértsük, mert itt a háttérben nagy jogok folynak.
-
L3zl13
nagyúr
Lehetséges, de azért itt van pénz a másik oldalon is. Ráadásul az, hogy talán veszíthet nem tántorít el egy nagy céget a jogi lépésektől.
A lényeg, hogy HA szándékos diszkriminációról van szó a Gmaillel szemben, akkor szvsz a Google lépni fog. És szerintem jó esélye van rá, hogy ezt meg is nyerje. -
Pópa
senior tag
Na, igen... visszatértem.

-
attavanti
tag
De itt az uzleti erdekek vedelmerol van szo, es ahhoz joga van egy cegnek, akarmennyire is nem tetszik a fogyasztoknak. Mondjak mas peldat? A MacOS minden mac-en ment eddig, most fog menni Intel alapu gepen de kikotik, hogy csak azon az Intelen fog menni amelyikben lesz egy speci chip. De kar lenne folytassam a peldakat, a cegeknek minden joguk megvan arra, hogy az uzleteik erdeket megvedje.
-
attavanti
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Amazfit Active okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van úgy, hogy a du. küldött levelek másnap reggel jönnek meg. A Gmail nyilván a Glenda- vagy a Gizimail rövidítése
Vannak ''nehéz napjai''